Arsene, cu BMW-ul Consiliului Județean la cheful premierului Tudose

Home » Atac la nesimțire » Arsene, cu BMW-ul Consiliului Județean la cheful premierului Tudose

By admin on noiembrie 8, 2017. 11 Comments

Limuzina de lux a Consiliului Județean Neamț, pe care o folosește președintele instituției, Ionel Arsene, a fost surprinsă aseară de cameramanii televiziunilor centrale în fața Vilei Lac 2, acolo unde ar fi avut loc petrecerea pe care premierul Mihai Tudose a dat-o cu ocazia onomasticii. Dacă BMW-ul X6, care are o cotă lunară de motorină de 700 de litri, ar fi fost văzut prin parcarea vreunui minister, liderul județului ar fi putut spune că a mers acolo pentru interesele județului, obținere de fonduri etc. Însă, când mașina CJ-ului, a cărui rezervor este alimentat din bani publici, este folosită pentru a-l transporta pe Arsene pe la tot felul de sindrofii politice, lucrurile stau cu totul altfel. Vorbim, în primul rând, de un total dispreț față de cetățenii plătitori de taxe și impozite. La nivel județean, există mulți șefi de instituții publice sau direcții din Consiliul Județean care folosesc autoturismele de serviciu în scopuri personale, practica fiind una cunoscută de ani de zile. Dar atâta timp cât șeful lor, în cazul de față Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, se pretează la un astfel de comportament, este evident că subordonații nu vor renunța ușor la astfel de deprinderi.

De altfel, publicația atacul.ro a atras atenția, și nu o dată, că Arsene folosește mașina instituției în scopuri personale, însă nimeni, și ne referim aici la cei care sunt plătiți pentru a veghea la modul în care este cheltuit banul public, nu s-a arătat interesat de subiect. Altfel, nu se explică de ce vedem BMW-ul Consiliului Județean Neamț pe la întâlnirile de partid sau chefurile la care participă Arsene.

Daniel MURARU

Citeste si:

Cum se arde gazul la Consiliul Județean Neamț. Jupânul Arsene, lider absolut

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

11 Comentarii la Arsene, cu BMW-ul Consiliului Județean la cheful premierului Tudose

 1. FLORIN   noiembrie 8, 2017 at 11:31 am

  WNT vine de la Winnetou?

  Răspunde
 2. Aiurica   noiembrie 8, 2017 at 2:15 pm

  Asa e in comunism.

  Răspunde
 3. maria   noiembrie 8, 2017 at 3:02 pm

  Cocalarii nu pot merge la chiolhan cu masina personala sau cu trenul.

  Răspunde
 4. stupid socks   noiembrie 8, 2017 at 5:22 pm

  Aferim! Iar cocalarii nu s-ar simti bine intr-un volkswagen sau logan, cum avea institutia inainte de BMW. Lor le trebuie sa impresioneze. Au inlocuit ei lanturile groase de la gat si tricourile mulate peste burti impresionante, cu alte genuri, tot cu eticheta la vedere, dar masina trebuie sa fie tot de lux. Ca altfel le scade cota…
  Cat despre cine ar trebui sa ia atitudine si sa sanctioneze… asta e un basm! Cine sa ia atitudine? Institutiile statului mergt pe principiul o mana spala pe alta, iar cetateanul care ar putea sa-i sanctioneze la vot nu iese si nu va iesi din spiritul de turma. El ii voteaza constiincios, c-asa trebuie! Deci cine sa-i sanctioneze?

  Răspunde
 5. mihnea   noiembrie 8, 2017 at 6:47 pm

  Voi il suparati pe omul asta care nu are liniste din cauza problemelor cu care se confrunta judetul si alearga pentru binele nemtenilor. Uneori imi vine sa merg sa contribui si eu cu un plin. Sunteti rautaciosi. Parca vad ca, de suparare, va comanda ultimul tip de Mercedes clasa S pentru ca e important sa ne reprezinte judetul ca un adevarat lider. Chiar nu va ganditi ca e toata ziua pe drumuri, saracul. Incercati sa fiti mai intelegatori cu alesii nostri care ne vor doar binele.

  Răspunde
 6. Diana   noiembrie 8, 2017 at 7:39 pm

  Acum am inteles de ce s-a dus ieri cu masina la chef. Sa-i aduca la Neamt pe 2 dintre ministri sa mai semneze maine niste hartii. Iar sute de milioane pe hartie. Acum sa-i vedem si bagati in lucrari si sa nu ramana doar pe hartie sau sa-i cheltuiasca pe salarii ca e gaura mare. Oricum, cheltuiala o face intr-un domeniu unde spaga e consistenta iar constructorii obedienti sunt in asteptare: drumuri. Foame mare.

  Răspunde
 7. Diana   noiembrie 8, 2017 at 7:44 pm

  Apropo, PSD-ul nu are nicio reactie fata de inceperea urmaririi penale impotriva presedintei organizatiei PN si viceprimar al municipiului resedinta de judet? Sau e in trend si abia acum indeplineste conditiile de a fi membra pe deplin a partidului iubit.

  Răspunde
 8. V.Vasile   noiembrie 9, 2017 at 7:52 am

  Vorbind pe intelesul valutistilor, i se rupe… de ce ce scrieti D-le Muraru .
  Continuati ca cine stie, poate odata si odata ramane in sosete…

  Răspunde
 9. ADI   noiembrie 10, 2017 at 9:13 am

  Bun pontul. Multumim! Verificam si publicam! De fapt, vom completa informatiile:)

  Răspunde
  • ADI   noiembrie 10, 2017 at 12:07 pm

   Completari cu informatii de la “Priveghi”?!

   Răspunde
 10. Un cetatean   noiembrie 11, 2017 at 8:04 pm

  Nici unul din voi nu s-a prins…WNT…Dacă dați pe Wikipedia…Wonan’s National Team…În speță. ..Oana Bulai ,Husaru,Nastasa ..etc…WNT în traducere moldovenească o echipa de femei la nivel de județ. ..Nu națională cum s-ar crede…ca aia e la Dragnea-Dan C.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.