11 responses

 1. FLORIN
  noiembrie 8, 2017

  WNT vine de la Winnetou?

  Răspunde

 2. Aiurica
  noiembrie 8, 2017

  Asa e in comunism.

  Răspunde

 3. maria
  noiembrie 8, 2017

  Cocalarii nu pot merge la chiolhan cu masina personala sau cu trenul.

  Răspunde

 4. stupid socks
  noiembrie 8, 2017

  Aferim! Iar cocalarii nu s-ar simti bine intr-un volkswagen sau logan, cum avea institutia inainte de BMW. Lor le trebuie sa impresioneze. Au inlocuit ei lanturile groase de la gat si tricourile mulate peste burti impresionante, cu alte genuri, tot cu eticheta la vedere, dar masina trebuie sa fie tot de lux. Ca altfel le scade cota…
  Cat despre cine ar trebui sa ia atitudine si sa sanctioneze… asta e un basm! Cine sa ia atitudine? Institutiile statului mergt pe principiul o mana spala pe alta, iar cetateanul care ar putea sa-i sanctioneze la vot nu iese si nu va iesi din spiritul de turma. El ii voteaza constiincios, c-asa trebuie! Deci cine sa-i sanctioneze?

  Răspunde

 5. mihnea
  noiembrie 8, 2017

  Voi il suparati pe omul asta care nu are liniste din cauza problemelor cu care se confrunta judetul si alearga pentru binele nemtenilor. Uneori imi vine sa merg sa contribui si eu cu un plin. Sunteti rautaciosi. Parca vad ca, de suparare, va comanda ultimul tip de Mercedes clasa S pentru ca e important sa ne reprezinte judetul ca un adevarat lider. Chiar nu va ganditi ca e toata ziua pe drumuri, saracul. Incercati sa fiti mai intelegatori cu alesii nostri care ne vor doar binele.

  Răspunde

 6. Diana
  noiembrie 8, 2017

  Acum am inteles de ce s-a dus ieri cu masina la chef. Sa-i aduca la Neamt pe 2 dintre ministri sa mai semneze maine niste hartii. Iar sute de milioane pe hartie. Acum sa-i vedem si bagati in lucrari si sa nu ramana doar pe hartie sau sa-i cheltuiasca pe salarii ca e gaura mare. Oricum, cheltuiala o face intr-un domeniu unde spaga e consistenta iar constructorii obedienti sunt in asteptare: drumuri. Foame mare.

  Răspunde

 7. Diana
  noiembrie 8, 2017

  Apropo, PSD-ul nu are nicio reactie fata de inceperea urmaririi penale impotriva presedintei organizatiei PN si viceprimar al municipiului resedinta de judet? Sau e in trend si abia acum indeplineste conditiile de a fi membra pe deplin a partidului iubit.

  Răspunde

 8. V.Vasile
  noiembrie 9, 2017

  Vorbind pe intelesul valutistilor, i se rupe… de ce ce scrieti D-le Muraru .
  Continuati ca cine stie, poate odata si odata ramane in sosete…

  Răspunde

 9. ADI
  noiembrie 10, 2017

  Bun pontul. Multumim! Verificam si publicam! De fapt, vom completa informatiile:)

  Răspunde

  • ADI
   noiembrie 10, 2017

   Completari cu informatii de la “Priveghi”?!

   Răspunde

 10. Un cetatean
  noiembrie 11, 2017

  Nici unul din voi nu s-a prins…WNT…Dacă dați pe Wikipedia…Wonan’s National Team…În speță. ..Oana Bulai ,Husaru,Nastasa ..etc…WNT în traducere moldovenească o echipa de femei la nivel de județ. ..Nu națională cum s-ar crede…ca aia e la Dragnea-Dan C.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop