4 responses

 1. valisor
  februarie 14, 2017

  EU vreau și am dreptul să știu, că e și pădurea mea, ce s-a întâmplat cu lemnul, că nu mă mulțumește să treacă așa, cu dat înapoi contravaloarea, că asta se vede-n stradă că nu mai merge, că ar fi ca și cum și-au luat ăia 13le înapoi și de-acuma gata… vor să rămână cu jugulara lor penală neștirbită; umblă vorba că nu se mai poate. Aaa…!.. dacă lemnul nu a dispărut, doar că nu își mai amintește unde l-a pus, atunci da, neatenția asta costă fix atâta cât face. Dar dacă, cumva, vreun stol de alți “sturdzi” au cumpărat lădițe pentru cartoafe bio de pădure și, din greșeală, au cumpărat vreo zece tone de hectare de lădițe în plus, tocmai “greșeala” vreau să se îndrepte precis după lege și dreptate, că acolo e și despre buzunarul meu și despre viața mea și, dacă trăiesc într-un județ și într-o țară de “ciobenașul moldovean” – să aibă parte de cum sunt – eu unul simt în topor o jenă pân’ la os. DA!

  Răspunde

 2. constantin
  februarie 15, 2017

  participind la licitatiile organizate de directia silvica neamt am observat ca anumite societati comerciale sunt tratate preferential(nu depun garantiile de participare in totalitate,au datorii la buget etc..)de asemenea cunoscand bine cuibul forestier de la tg.neamt m-am implicat mai mult si am combatut cu cineva de la romsilva.prieteneste mi s-a recomandat sa uit de centru de la tg.neamt ca este a directiei silvice doar pe hartie si pentru linistea si binele meu sa nu mai comentez despre acest centru.apoi colateral m-am lamurit de ce.si acum cumatru iesit la pensie si aciuat pe valea tarcaului se uita urat la mine.

  Răspunde

 3. neculai
  februarie 15, 2017

  Spuneti direct a fost sacrificat Mitica Dorneanu si adu Birsan de actualul presedinte al CJ atunci deputat Arsene

  Răspunde

 4. cristian
  februarie 16, 2017

  Dar de contractele obtinute de Suculet – ginerele marelui sef de la Silvic ….. ba mai mult acesta a prins si in declaratia de avere aceste contracte …..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop