„În disperarea sa, ar fi în stare să folosească arma atomică și de aceea Fiara trebuie oprită la timp”

1
1688
 
În loc de o demonstrație de forță împotriva unei țări slab înarmate și a unui popor care părea prea puțin interesat de apărare, deoarece probabil că nu credea într-o invazie militară, Fiara s-a trezit în fața unui popor dispus să moară pentru apărarea teritoriului propriu. Sincer, nu le-am dat nicio șansă ucrainienilor înarmați cu pușcoace din al Doilea Război Mondial și cu coctailuri Molotov.
Surpriza Fiarei a fost însă mare, conduși de președintele Zelenski, ucrainienii luptă extraordinar și încă rezistă, iar dacă vor mai rezista încă o săptămână și vor primi la timp arme moderne de la europeni, războiul se va prelungi și acest lucru va fi în defavoarea Fiarei. Deocamdată ea este iritată, nu se aștepta la așa ceva, ci doar la o defilare triumfală a sa în fruntea armatei roșii.
Fiara a fost neplăcut surprinsă de spiritul de luptă și de patriotismul ucrainienilor, iar lumea, de slaba pregătire militară, atât ca instruire, cât și ca dotare a armarei ruse.
Fiara începe să fie încolțită, efectele sancțiunilor economice se fac deja simțite, dar Fiara poate fi eliminată rapid din interior, de către conducătorii armatei. Dacă milioane de ruși vor ieși în stradă în marile orașe din Rusia, Fiara nu mai are nici o șansă. Întreaga lume s-a solidarizat în lupta cu acest monstru care a rămas singur. Lukașenko este fără importanță.
În disperarea sa, ar fi în stare să folosească arma atomică și de aceea Fiara trebuie oprită la timp.
De la Hitler, omenirea nu a mai trecut prin asemenea pericol, dar, ca și în cazul dictatorului nazist, și Fiara, care se crede țar, deși se poartă ca un dictator sovietic, se va prăbuși și odată cu el și odiosul vis sovietic de renaștere a URSS.
Deși democrația are fisuri și, uneori, se poticnește, va învinge dictatura și autocratismul!
 
(Sursa foto: www.atlanticcouncil.org)
 
Prof. Vălu Năstăselu
 
 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. Dreptate 1 martie, 2022 at 16:01 Răspunde

    Si uite asa eu imi iau familia si stati aici cu tradatorul de neam si tara ciolanis…aufwiederseine!!! Tara care doar m-a furat de cand m-am nascut…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.