Fostul primar al Dămucului a câștigat „en fanfare” concursul pentru scaunul de director comercial de la Drupo

4
1402

 

Anton Covasan, fostul primar al comunei Dămuc, nu a avut emoții la concursul pentru ocuparea funcției de director comercial al societății Drupo SA, fiind declarat admis cu un punctaj de 91,33. Nota a fost obținută la singura probă a concursului, respectiv interviul, susținută în fața membrilor comisiei de concurs. Cei care nu sunt de acord cu rezultatul concursului, pot depune contestații până în data de 2 aprilie, ora 10. Cum Covasan nu a avut contracandidați, este puțin probabil ca rezultatul concursului să fie contestat. Fostul primar al Dămucului, care a pierdut alegerile locale pentru un nou mandat, are acum un loc de muncă cel puțin la fel de bine plătit ca cel de primar. Mai mult decât atât, în perioada următoare, Covasan are șanse să rămână singur la butoanele companiei, dacă Ana Monda va fi condamnată definitiv în dosarul privind finanțarea Clubului de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț, dosar în care, printre alții, mai sunt judecați, Vasile Pruteanu, fost președinte al CJ Neamț, Vasile Vișan, fost secretar al Primăriei Piatra-Neamț etc.

Anton Covasan a fost primarul comunei Dămuc din 2008 și până în toamna anului 2020, când a pierdut în fața contracandidatului de la PNL.

Membru PSD și un apropiat de-al lui Ionel Arsene, președintele PSD Neamț și al Consiliului Județean Neamț, Covasan a candidat și pentru Camera Deputaților, însă pe un loc neeligibil.

Compania Drupo SA administrează drumurile județene din Neamț și are ca unic acționar Consiliul Județean Neamț.

În 2019, firma a avut o cifră de afaceri de 10.575.610 lei, un profit de 157.359 lei și 80 de angajați.

Daniel MURARU

4 comments

  1. constantin 2 aprilie, 2021 at 08:42 Răspunde

    La cati (***) “au trecut” pe la Drupo ce mai conteaza unu. Nu cunosc pregatirea profesionala a lui Covasan dar in viziunea lui Arsene de Grumazesti nu mai conteaza.Important este sa functioneze bidonul-sifon si totul este bine.Noroc ca (***) nu a plecat definitiv la Harghita ca ar fi fost o mare pierdere pentru judet.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.