Cheful PSD de 8 Martie, criticat dur: „Copiii mor în spitale și voi petreceți!”, „Vă umpleți burtanele din bani publici!”, „Nu vă dați seama că sunteți penibili?

4
95

 

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, judecat pentru fapte de corupție în două dosare aflate pe rolul Tribunalului Neamț, nu s-a putut abține și a postat pe contul său de pe o rețea de socializare un mesaj pentru a marca evenimentul. Astfel, Arsene anunță că la cheful de 8 Martie, ce a fost găzduit de Pensiunea Aristocratis din Târgu Neamț, au participat peste 700 de doamne și domni, care s-au bucurat de o seară superbă de care își vor aminti cu plăcere. Mai ales că la chef au venit și doi miniștri din Guvernul Dăncilă, respectiv Teodorovici de la Finanțe și Cuc de la Transporturi.

Bine, anul trecut doamnele nu s-au bucurat de aceeași atenție, însă 2018 nu a fost an electoral ca 2019, când pesediștii vor trebui să tragă pentru două campanii, la europarlamentare și prezidențiale. Dacă membrii PSD l-au felicitat pe Arsene, nu în număr așa de mare cum s-ar fi așteptat unii, pentru evenimentul de la Aristocratis, cetățenii au dezavuat acțiunea. Nu pe pagina lui Arsene, care este atent monitorizată, responsabilul având grijă să nu fie publicate comentarii critice la adresa Jupânului, ci pe alte pagini de Facebook, unde mesajul lui Arsene a ajuns în urma distribuirii. Dacă pe pagina oficială a inculpatului au rămas doar 13 comentarii, toate elogioase, postate de pesediști, postarea a adunat sute de comentarii negative pe grupurile în care a fost distribuită. Oamenii, fără apartenență politică, au criticat acțiunea pesediștilor nemțeni, mulți dintre ei întrebându-se, pe bună dreptate, cine a achitat nota de plata? Cum PSD Neamț suferă serios la capitolul transparență, această informație nu a fost oferită.

„Ce cadou frumos! Mi-au dat lacrimile de emoție! Pe cuvânt… La fel îmi dau lacrimile și când merg pe străzile orașului, când merg cu mașina din groapă în groapă, când văd câini peste tot, când țiganii îți dau în cap dacă nu le dai 1 leu, când trecerile de pietoni nu sunt trasate și oricând de poate zbura vreo mașină care nu știe că tu ești pe trecere, când nu am unde să-mi duc copilul să se joace fiindcă parcul pentru copii e distrus, când gunoele sunt în loc de lalele prin oraș, când Parcul de la Cetate este în paragină, când cinematograful e plin de șobolani, când băncile din oraș sunt rupte/sparte, dar cred că sunt lăsate fiindcă dau un aer vintage…Când constatat că în atâția nai nu s-a făcut nimic… Dar voi dansați, păpați bine, cântați că nu mai aveți mult… Nu vă este rușine să sfidați lumea cu astfel de postări? Nu vă dați seama că sunteți penibili? Pentru cine ați postat de fapt? Să vadă prostimea ce bine o duceți voi, nu? Dacă voi, PSD-ul, v-ați distrat între voi, de ce dracu vă mai lăudați? Ai fi putut organiza ceva și pentru femeile care nu fac parte din PSD… Dacă chiar îți pasă de femei”, este comentariul semnat de Elena Diaconu.

„Copiii mor în spitale și voi petreceți!”, „Vă umpleți burtanele din bani publici!, „Din ce bani a fost organizată chermeza?” sunt, la fel, câteva fragmente din comentariile nemtenilor.

Opiniile oamenilor despre evenimentul organizat de PSD Neamț cu ocazia zilei de 8 Martie, pot fi analizate aici: http://atacul.ro/wp-content/uploads/2019/03/PSD-Neamt-8-Martie.pdf

(Sursa foto: Facebook/Ionel Arsene)

Daniel MURARU

4 comments

 1. Stefan 13 martie, 2019 at 11:21 Răspunde

  Nu e o problema ca au facut petrecerea cu activul lor, dar trebuia sa se abtina de la mediatizare…Valabil si pentru alte partide!

 2. Alina 13 martie, 2019 at 13:11 Răspunde

  Daca analizam postarile de la ALDE si PSD, din 8-9 martie 2019, lesne ar fi sa enumeram deosebirile dintre ele. La Tg Neamt, evenimentul a avut loc intr-o locatie eleganta, intr-o atmosfera cu adevarat festiva, motivata de pretentiile evenimentului. La Borca, plutea in aer un sentiment de plictiseala si apatie, probabil generat de faptul ca, nici macar intr-o astfel de zi, nu a lipsit “cuvintarea de partid” asezonata de promisiuni desarte. Ambele evenimente au avut aceeasi “reteta”. “Gustare rece”(discurs electoral), o friptura de prin lume adunata si un pic de dantuiala, pe “refrenul” dlui Asaftei si al Dnei Cretu Vasilica. Melodia, probabil se numea “Basculanta via Popa, contra voturi”. Este greu de inteles si inexplicabil cum cei de la Borca se pot lasa amagiti. Oamenii de pe Valea Multelui sint intelepti, gospodari si muncitori. Cit despre evenimentul organizat de inculpatul Arsene Ionel, nu mai are nevoie de prea multe comentarii. Constatam o diferenta semnificativa de standard intre cei care sustin ca formeaza tandemul PSD-ALDE. Probabil consumatia si accesoriile muzicale au fost decontate din bugetul Romaniei, inca nevotat. Nu stim pe ce drum au venit cei doi invitati de seama, din cite stiu nu exista autostrada care sa faca legatura intre Bucuresti si Piatra Neamt. Este doar o promisiune a ultimilor 30 ani, de la unii, de la altii care ne vind ocazional ciorbe reincalzite. Daca privim imaginile de la cele trei chefuri, sint cam aceleasi persoane an de an, care beneficiaza de favoruri de acest fel. Afacerile de la Spital si cele de la Primaria Dobreni au umplut pusculitele preelectorale ale celor doua formatiuni care ne ametesc cu promisiuni inainte de alegeri. Dupa ce trece “nevoia de votul oamenilor”, se inchide taraba cu vise. Cei care se vor lasa induplecati, vor simti amarul urmatorilor ani.

 3. G Popa 13 martie, 2019 at 13:59 Răspunde

  Ia priviti-l pe (***) ala de Puscasu. Face ce a facut toata viata. Bate din (***). Pana in 89 o lingea in (***) pe maria Gheorghe, acum il aplauda pe (***) soseta

 4. Filip P 15 martie, 2019 at 21:32 Răspunde

  E posibil ca domnul Presedinte sa fi fost talharit si lovit in seara petrecerii, ca arata cu un ochi mai sus si unul mai jos. In oras se vehiculeaza ca l-a lovit Romica

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.