„România este singurul stat din lume în care infractorii sunt apărați de legi făcute tot de infractori”

1
159

Statul infractorilor

România este oficial republică, chiar dacă practic pare un regat autoritar condus de un grup de delicvenți și infractori în fruntea cărora se află Dragnea. State în care corupții și infractorii joacă un rol important mai sunt prin Africa, America Latină și Asia, dar acolo penalii lucrează la „negru”, adică dau șpagă la autorități pentru a-și desfășura acțiunile criminale. În ultimii doi ani, România, stat membru U.E., a legalizat toate infracțiunile pentru ca actualii conducători să poată face orice, fără să fie trași la răspundere. S-a ajuns în situația ca cei corupți să te dea în judecată și pe lângă ce au furat, să mai ceară și niște despăgubiri de la stat, dacă acesta încearcă se apără prin organele sale. Mai bine spus, încerca să se apere, azi nu mai are nici o șansă, pentru că instituțiile de bază au fost confiscate de mitomârle. România este singurul stat din lume în care infractorii sunt apărați de legi făcute tot de infractori, nu mai trebuie să se ferească de nimic atunci când devalizează țara. Personaje ca Voiculescu, Popoviciu, Vântu, Năstase, Hrebenciuc, Băsescu, Dragnea, Ghiță și mulți alții trebuiau condamnați de mult, iar dacă au fost condamnați, legea nu a fost aplicată. Suntem și singura țară care nu recuperează prejudiciul de la infractorii mari. Grupul infracțional condus de Dragnea, prin nulitățile și rebuturile umane promovate pe funcții bine remunerate a legalizat însă corupția și furtul, lucru unic între statele lumii.
Lovitura pe care acești scelerați i-o pregătesc lui Koveși este pentru ei și examenul final pentru victoria totală, nu asupra statului de drept, căci acesta nu mai există, ci asupra poporului român, care de obicei nu are nici o reacție în fața răului, dar așteaptă ajutorul divin, neștiind că Dumnezeu te ajută dacă lupți pentru binele tău și al țării, dar nu-ți bagă în traistă !
Deșteaptă-te române este doar o dorință seculară a celor ce gândesc și au ceva curaj în această țară, dar azi a devenit o utopie ! 
Cu durere,

Prof. V. Năstăselu

 

Vălu Năstăselu este profesor de istorie, prospăt pensionar. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 a fost profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

(Sursa foto: www.123rf.com)

1 comment

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.