Deputatul Munteanu, judecat pentru o șpagă de 400.000 euro, vocea PSD: „Conducerea PSD acordă sprijin total pentru Shhaideh și Plumb”

3
589

 

Ioan Munteanu, liderul deputaților social-democrați, a fost cel care a declarat presei, după ședința Biroului Permanent Național al PSD, că partidul a decis să acorde sprijin total pentru Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, ambele vizate de procuroii DNA în dosarul „Belina”. Munteanu, care are el însuși grave probleme penale, fiind judecat pentru o șpagă de 400.000 de euro într-un dosar instrumentat de către procurorii anticorupție, a declarat, conform hotnews.ro: „Le-am ascultat pe cele două colege, punctele lor de vedere. Concluzia a fost foarte clară: au respectat întocmai prevederile legilor și se consideră nevinovate”. Anterior ședinței PSD, deputatul Munteanu le declarase jurnaliștilor că va vota pentru cererea DNA de urmărire penală în cazul ministrului Plumb, însă în timpul ședinței s-a răzgândit.

Munteanu, care deține funcții importante în PSD, atât la nivel central, dar și local, este judecat pentru fapte de corupție. El este acuzat că a primit 400.000 de euro ca să intervenă pe lângă conducerea Hidroelectrica Neamț pentru a debloca plata unor lucrări către o societate comercială controlată de afaceristul Berdilă, nimeni altul decât denunțătorul lui Vasile Blaga în dosarul „Bani pentru partid”.

Daniel MURARU

Citește și:

Mafia transpartinică. Cum a luat deputatul Munteanu șpaga de 400.000 de euro de la „căpușa” lui Blaga și Pinalti

Judecat pentru o șpagă de 400.000 de euro, deputatul Munteanu a sărăcit subit

Pinalti cântă cu spor. Deputatul Munteanu, urmărit penal pentru o șpagă de 400.000 de euro

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. mihnea 25 septembrie, 2017 at 17:53 Răspunde

    Sa ai macar un dosar penal, daca nu si condamnare, a devenit o conditie pentru a primi o functie mare in psd. Iese un urmarit penal sub control judiciar sa anunte ca partidul se face scut in fata a doua ministre urmarite penal. Hai ca-i buna.

  2. valisor 26 septembrie, 2017 at 08:39 Răspunde

    Ca la noi, la peste tot! da parcă ceva mai negru pe alb, că așa suntem noi, moldovenii de la poalele Ceahlăului, mai… forestieri.
    Trei anchete ale atacului într-o singură zi! și nu pe găinăriile căutătorilor de fervechi, ci pe linkăieli naționale dintr-o zare-n altă zare!!zare!zare.
    Oare câte articole ar trebui să vază năsucurile din Capitală, ca să auză de acolo cum de criminal organizat miroase treaba mare din Neamț a lu DNA din Bacău?! De acolo, de La Centru, par altele mai importante? Dar nu sunt deloc altele, că sunt fix aceleași! În plus, aici au mânerele cele mai mură-n gură. Rahat e în toată țara, dar cum plutește pe Cuejdiu cel frumos scurgător… mai rar așa freerie cu brânză pe bani publici când se dă cu ciocu de se scoate oQ!
    Mai multă agitație de invitație?! Păi deja aici e oficială logodna în devălmășie de homopoligamie „politică”(că a ajuns de râsul curcilor să mai scrii cuvântul ăsta fără ghilimele!).
    Cred că m-am prins! Oare!? Bukaleul așteaptă toată recuzita dă-dea-gata de la atacul.ro, ei decât să culege para mălăiață când altfel nu s-o mai putea. Glumesc!… La București e hărnicia la ea acasă! HIII(aspirant!)II! La „Firea”!?! ‘v-ar votu să vă fie!…
    Hai Codruțo, #rezistă de țin-te verde pân ne-om ascuți și noi ciomagurile!

  3. constantin 26 septembrie, 2017 at 08:40 Răspunde

    este evident ca munteanu a devenit public un nesimtit notoriu si un tupeist fara limite.acum cateva zile a venit cu initiativa legislativa in parlament pentru a nu se opri nici un leu din pensiile parlamentarilor ca taxe si impozite.nu am cuvinte sa il calific si trebuie o lamaie sa mai scriu despre acest individ.toata viata lui a mintit si a lins clantele sefilor.a colaborat cu daia si a terminat piscicola neamt in interes propriu.acum ce sa zica de cele doua hahalele care au facut exact ce a facut si el.poate in ultimul ceas se cara din parlament si se retrage la un schit sau la sprit cu parintele de la borseni.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.