ADRIAN NĂSTASE RECUNOAȘTE CĂ POLITICIENII AU DISTRUS POLIȚIA ROMANĂ

3
112

14937871_1716065115381800_726352193_n

Fostul premier al României, Adrian Năstase, unul dintre groparii industriei românești, a fost invitat la lucrările Congresului Blocului Național Sindical(BNS) care s-a desfășurat în perioada 1-2 noiembrie la Palatul Parlamentului. Prezența lui Năstase la acest eveniment a surprins neplăcut majoritatea participanților, mulți dintre aceștia considerând că un fost premier condamnat pentru fapte de corupție și în mandatul căruia a fost devalizată mare parte din industria României nu avea ce să caute la o întâlnire a sindicaliștilor. Mai ales că multe dintre deciziile luate în perioada Guvernului Năstase(2000-2004), în special în domeniul privatizării, au afectat milioane de români. Vânzarea Petrom-ului către austriecii de la OMV și a Combinatului Siderurgic Galați către compania indiană Ispat sunt două dintre afacerile cele mai controversate derulate de statul roman în perioada în care Năstase guverna țara. La nivel național, zeci de societăți comerciale au fost privatizate în guvernarea pesedistului Năstase, iar cele mai multe dintre ele au fost tăiate și vândute la fier vechi. Sunt suficiente motive, spun sindicaliștii, ca Năstase să fi refuzat invitația de a participa la Congresul BNS. Alții au fost de părere că normal ar fi fost ca cei din conducerea sindicatului să se abțină și să-l taie de pe lista invitaților pe fostul premier penal. Numai că Năstase nu a fost singurul invitat controversat la acest congres, în sală aflându-se și Dan Matei Agaton, zis și „Șpagaton”, fost ministru al Turismului în Guvernul Năstase.

„Au fost și discuții serioase, dar și invitați importanți care au reușit să capteze atenția celor din sală. Însă au fost și oameni care nu aveau ce să caute la acest congres. Trist este că cei mai mulți dintre oamenii politici,  au avut discursuri populiste pe teme electorale. În prima zi chiar am ieșit din sală în momentul în care un politician a început să facă reclamă partidului politic pe care îl reprezenta”, a declarat Ioan Cănărău, președintele Sindicatului Agenților de Poliție(SAP)Neamț.

Sindicalistul nemțean a reușit să-l prindă la o poză și pe fostul premier Năstase. Deși a observat inscripția de pe tricolul polițistului(„Politicieni, ați distrus Poliția Română!”), Năstase nu a avut nimic de comentat, acceptând să se fotografieze, semn că știe și el foarte bine cine este vinovat de distrugerea Poliției Române.(D.M.)

3 comments

  1. Potoceanu Ioan 3 noiembrie, 2016 at 15:36 Răspunde

    Nu inteleg cine l-a invitat si, daca l-a invitat, de ce s-a dus? Am crezut ca a disparut din viata publica, am crezut ca mai are o farima de demnitate (deja cer prea mult, stiu!!!) si sta naibii ascuns la Corbu, sa-si numere ouale pina cind i-om spune noi stop! Hai ca mi s-a facut greata si nu mai pot sa-mi dau cu parerea! Revin dupa….

  2. Ionel Teodoreanu 3 noiembrie, 2016 at 15:46 Răspunde

    Sindicalistu asta pare a fi chiar mindru ca sta la brat, la pozat, cu Bombonel, adica, pardon, cu groparul economiei romanesti! Daca ar fi fost deranjati de prezenta lui, il scoteau pur si simplu afara! Dar ce le mai plac penalii cu de toate, nu-i asa????

  3. valisor 4 noiembrie, 2016 at 09:37 Răspunde

    Din inerție Năstase recunoaște orice. De fapt el s-a dus acolo că a crezut că bagă ăia bufet suedez. Cum?! chiar au băgat? Dacă știam mă duceam și eu, dacă tot invită fără discernământ.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.