8 responses

 1. cristi iancu
  aprilie 22, 2018

  Pentru aceste doua beizadele au muncit membrii de partid PSD? Ce AU FACUT COPII CELOR DOI CORUPTI SA AJUNGA SECRETARI DE STAT CAND EI NICI NU STIU UNDE ESTE SEDIUL PARTIDULUI! Incredibil dar adevarat…..trist de adevarat!!!! Sunt curios cine mai munceste in viitoarea campanie pt acest partid daca ei procedeaza asa?! Si zvonurile spun ca tocmai Emilia Arcan si Munteanu ii canta prohodul lui Arsene!!! Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti!

  Răspunde

  • valisor
   aprilie 22, 2018

   Vorbești de PSD de parcă nu ar fi adunătură de pușlamale tot unu’ș-unu șșieste. La fel se poate vorbi și despre alde… de fapt și despre toate celelalte, inclusiv despre “șoimii patriei”. Este adevărat, iar asta pentru că mândrele noastre partiduri nu are nici în clini deci nici în mâneci cu partizanatul politic până în a nu fi nicio legătură între dânșii și, cu adevărat cea mai inteligentă invenție omenească, POLITICĂ. A fi om politic presupune a fi OM, adică a avea multă minte în mare cap susținut de coloană vertebrală foarte verticală.
   Da, ai nimeri-to lăudând munca lui “membrii de partid PSD”. Bravo! Sper că nu mă înșel dacă consider comentariul tău ironie la adresa PCRurilor, că dacă mă contrazici de zici că viceversa, adi căcă mă înșel, atunci lasă-te de învârtit cuțitul în rana proștilor fuduli care nu gândim să exersăm democrația!
   Asta care zic eu aici nu este un comentariu sau răspuns la comentariu, ci, în virtutea dreptului cetățenesc la replică pe care consider că îl am ca “one in ten” împotriva tâlharilor de partid și al complicilor lor cu voie sau făr’ de cap, e decât atitudinea mea civică. Râz’ti dacă voiești, eu sper mai bine să mă voi râdea la urnă!

   Răspunde

  • Manole
   aprilie 22, 2018

   Cine mai munceste in campaniile viitoare? Aceiasi idioti, ca de idioti nu duce tara lipsa

   Răspunde

 2. mihnea1
  aprilie 22, 2018

  Uite asa au scos judetul din anonimat. Am depasit Vasluiul la exemple negative, suntem judetul cu cele mai mici salarii din Romania, avem numarul cel mai mare de nulitati proptite in functii publice si cred ca avem si un numar consistent de persoane din administratie implicate in dosare, in diverse calitati (aici iau in calcul si dosarele care nu au aparut inca in spatiul public iar numarul persoanelor implicate e f mare). Totodata, suntem judetul cu cele mai multe promisiuni aruncate prostimii de catre decidenti (pndl-uri, investitii ale cj-ului etc). Cat despre cameleonicul Munteanu, nu sunt multe de spus, mai ales ca lumea a inceput sa afle cum si-a construit imperiile si si-a adunat averea imensa, dupa o viata de bugetar. Probabil ca si-ar fi pus si celalalt fiu in vreo demnitate publica daca nu avea un dosar in care a fost si retinut. Munteanu e tipul de politician care spune fiecaruia ce vrea sa auda dar nu scapa fara un contract. Daca nu vom avea din nou mesaje potrivit carora se vor lega cu lanturi de gardurile ambasadei, macar ne vor explica faptul ca au inteles gresit americanii, ca nu au informatii corecte. Concluzionand, acesti indivizi sunt rusinea judetului si a tarii. Oare inteleg dimensiunea hotiilor si mizeriilor pe care le fac? Va dati seama cat de grave sunt faptele daca americanii, numarul 1 in lume, ne spun fara ocolisuri, in gura mare, ca in Romania coruptia a ajuns la un nivel care pune in pericol insasi existenta statului? Nu sunt vorbe mari, sunt doar realitati.

  Răspunde

 3. Iuly
  aprilie 22, 2018

  Niște neisprăviți !
  Sa verifice DNA – cu ce sume și-a achiziționat CASELE !!!
  De unde așa venituri COLOSALE ?
  Ei , nu sunt familiarizați cu TAXE ȘI IMPOZITE !
  PLEAVA SOCIETATII !

  Răspunde

 4. Manole
  aprilie 22, 2018

  Bandit

  Răspunde

 5. Mamamare
  aprilie 23, 2018

  Tii minte Melule,când iti striga
  ma-ta:Melule,leagă vaca la caruta?!

  Răspunde

 6. sebi
  aprilie 23, 2018

  Senzatia pe care o are omul de rand , care isi castiga cu greu existenta si face eforturi supraomenesti sa-si tina copiii la scoala, este ca pe astfel de oameni, ca Melu, ca Soseta, ca (***) ala de-a ajuns ministru fiind (***), ca Senatorul melcilor, ca Suculet , ca OB, ca prefecta Portocala, si toti cei ca ei, TREBUIE sa VOMITI URGENT .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop