Cum să te folosești de matematică pentru a câștiga la jocuri de noroc

0
549

Știi deja că vrei rezultate mai bune în cazino, că trebuie să crești cumva numărul de runde câștigate, dar creșterea mizei nu este mereu cel mai înțelept lucru de făcut pentru că îți crești și șansele de a pierde tot. Ceea ce poți face fără să sacrifici bani este să îți crești șansele matematic. Astăzi te învățăm de ce este important să te folosești de matematică pentru a avea șanse mai mari de câștig în cazino. Să începem!

Ce reprezintă marginea casei?

Denumită și House Edge sau rata de câștig a cazinoului atunci când joci la unul dintre jocuri, este unul dintre cele mai importante criterii de luat în considerare în momentul în care te joci la un cazino. Poate fi vorba de Betano casino sau cazinoul unde ești deja înregistrat. Nu contează numele, fiecare dintre ele au stabilit o margine a casei care îi ajută să se mențină în profit. Marginea casei împreună cu Rata de Returnare către jucător sunt indici care trebuiesc analizați cu interes maxim înainte de o sesiune de pariere.

Astfel, Marginea Casei ne ajută să ne dăm seama care sunt cele mai bune decizii în materie de jocuri de noroc, mize și câștiguri pe termen lung sau scurt. Cu cât procentajul de margine al casei este mai mare, cu atât jucătorul are șanse mai mici de câștig. Dacă dintr-un total de 5 cazinouri, alegem unul, ar trebui să îl alegem pe cel cu o margine a casei cu valoarea cea mai mică.

Exemplu de Margine a casei

Să presupunem că House Edge-ul sau marginea casei unui cazino este de 10%. Pe termen lung, 10% din toți banii investiți de tine în orice joc se vor duce la cazino. Acest lucru este calculat și se menține constant. Trebuie să fii conștient de acest procent deoarece îți influențează fiecare mână de joc. Din 100 RON pariați, 10 RON sigur vor ajunge în cele din urmă în conturile cazinoului.

Ce este RTP-ul?

Pentru a fi cât de clar posibil, marginea casei poate fi interpretată și ca un avantaj pentru jucător. Acest avantaj este reprezentat de RTP. Adică procentul din totalul de bani investiți într-un slot care se întoarce la jucător. Dacă un joc dintr-un cazino are un RTP de 95%, înseamnă că marginea casei este de 5% și implicit 95% din banii pe care tu îi joci la un joc se vor întoarce la jucători. Acest procent este calculat într-un regim pe termen lung, deci dacă vei începe o sesiune de 1 oră la sloturi și ai 100 RON, cel mai probabil, procentul de 95% nu se va respecta deoarece durata este prea mică.

Așa cum îți spuneam și despre cazinourile cu un House Edge mic și că ar trebui să te concentrezi pe a le găsi, la fel îți vom spune și că ar trebui să joci la cazinouri și jocuri cu un RTP cât mai mare. Obligativitatea de a face o cercetare amănunțită înainte se aplică și aici. Poți să identifici ambele valori atunci când cauți informații despre unul dintre cazinouri.

Utilizarea matematicii

Procentele și șansele de a pierde sau a câștiga sunt și ele componente ale matematicii, dar această știință poate fi folosită mai mult decât atât. Din momentul în care cunoști care sunt valorile RTP sau margine a casei te poți folosi de matematică pentru a-ți crește șansele. Nu există secrete miraculoase sau strategii care funcționează într-un anumit cadru.

Dacă din punct de vedere matematic faci totul corect, iar șansele tale cresc, acest lucru se va vedea în câștiguri. Dacă elimini din strategia ta pariurile emoționale, devii mai răbdător și iei deciziile ca la carte indiferent de joc, șansele tale vor crește.

De exemplu în Blackjack când ai 20 de puncte în mână este cel mai indicat să rămâi la acele puncte cu riscul ca dealerul să aibă 21 și să pierzi. Dar șansele sunt mult mai mici decât dacă ai forța încă o carte care cel mai probabil te va face să depășești 21. Același principiu se aplică până la 17 puncte. De cele mai multe ori, dacă ai 17 puncte în Blackjack matematica este în favoarea ta dacă nu mai ceri carte.

Găsește cele mai eficiente și simple strategii matematice și vei începe să câștigi mai mult.

Matematica la jocurile cu cărți

Nimic mai simplu. Majoritatea jocurilor din cazino folosesc un pachet de cărți de joc. În jocuri precum pokerul sau Blackjack este foarte important să îți formezi un reflex care să îți indice rapid ce șanse de câștig ai. Învață că un pachet are 52 de cărți, iar fiecare se repetă de patru ori, Fiecare carte poate fi identificată de 4 ori după culoare sau model. Dacă ai în mână un 10 de inimă neagră, în pachet mai există 3. Dacă s-au extras 20 de cărți și nu ai văzut încă un 10, calculează care este șansa să primești un 10 din cele 32 de cărți rămase.

Acest exercițiu te va ajuta să te organizezi mai bine în timpul jocului.

Matematica și bugetul

 Bugetul este bazat tot pe matematică, dar și timpul pe care îl vei putea juca cu ajutorul banilor. Cu 100 RON, vei putea cheltui 3.333 RON până să ajungi la 0. Formula folosită pentru a calcula acest lucru este următoarea: bugetul x 3% = banii maxim de cheltuit.

Dacă ajungi să ai în balanță 500 RON deși ai început cu 100, indicat ar fi să te ridici de la masa de joc și să pleci învingător.

Concluzie

Metode matematice sunt foarte multe și se pot găsi zeci de strategii care funcționează garantat pentru fiecare joc din cazino. Tot ce trebuie să faci este să privești industria de cazino cu alți ochi și să înțelegi că nu toată lumea câștigă, iar pentru a câștiga ai nevoie să fii chibzuit.

Articol sponsorizat de SuperCazino

Comentariile sunt închise