Benzina a sărit de 8 lei/litru. Motorina, la câțiva bănuți distanță de 9 lei

1
1043

Prețurile carburanților au luat-o razna din nou pe fondul oscilațiilor prețului barilului de petrol ce au loc în contextul tensiunilor dintre Rusia și Occident.

În județul Neamț, litrul de benzină a trecut de 8 lei, iar motorina se apropie rapid de 9 lei.

Astăzi, în Piatra-Neamț, cel mai ieftin litru de benzină era vândut de Petrom (7,81 de lei), iar cel mai scump, de OMV (8 lei).

Cea mai ieftină motorină era comercializată de Petrom, cu 8,71 lei/litru, iar cea mai scumpă, de OMV, cu 8,88 lei/litru.

În județul Neamț, cea mai scumpă benzină era vândută la OMV Alexandru cel Bun (8,01 lei/litru), iar cea mai ieftină, la Petrom Piatra-Neamț (7,81 de lei/litru).

Motorina cea mai ieftină era vândută la Petrom Piatra-Neamț (8,71 de lei/litru), iar cea mai scumpă, la OMV Alexandru cel Bun (8,90 de lei/litru).

Trebuie reținut faptul că aproximativ jumătate din prețurile carburanților reprezintă taxa pe valoarea adăugată și accize.

(Sursa foto: playtech.ro)

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. FLORIN 9 mai, 2022 at 16:25 Răspunde

    Cocalarii si taranoii nu renunta la masini nici daca e 20 ron/litru.
    Traficul produs de acesti analfabeti needucati care cocalaresc de dimineata pana seara acest oras este neschimbat.
    Cei mai multi din ei ”lucreaza”la Statu Degeaba si Primariile fara numar din Judet pe salarii BABANE,nemuncite,nejustificate si nemeritate.
    Aceasta ”situatie” este datorata ”REFORMEI”facuta de PNL/PSD care au reusit ”performanta”unica in lume ca in situatia falimentului statal sa mai angajeze inca 50.000 de PARAZITI la stat.
    PNL=PSD=slugile statului securisto mafiot

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.