Mărcuțianu nu mai este numărul doi în Romsilva. Ce funcție va ocupa la Direcția Direcția Silvică Neamț

3
2986

 

Ovidius Mărcuțianu (FOTO) nu mai face parte din conducerea Regiei Naționale a Pădurilor –Romsilva, unde a deținut funcția de director general adjunct până astăzi. Surse din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor au confirmat pentru atacul.ro că inginerului Mărcuțianu i-a încetat delegarea pe funcția de la București, iar de mâine va reveni la serviciu, la Direcția Silvică Neamț. Contactat telefonic, Ovidius Mărcuțianu a confirmat schimbarea, fără a oferi alte informații. Pe data de 1 iunie, nemțeanul ar fi împlinit un an de când a fost numit al doilea om în cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.  

Informațiile noastre arată că Mărcuțianu va ocupa funcția de director comercial, care este deținută în prezent de Doru Gherghel. Cel din urmă nu va rămâne pe dinafară și va fi numit în funcția de director tehnic, care este vacantă. Funcția de director plin va fi ocupată în continuare de Valentin Tămăslăcaru, care a fost numit anul trecut, în iunie, după plecarea lui Mărcuțianu la București.

Înainte de a fi promovat, în iunie 2020, director adjunct la Regia Națională a Pădurilor, Ovidius Mărcuțianu a fost, două luni, director al Direcției Silvice Neamț, funcție pe care o preluase de la Doru Gherghel. După ce a pierdut funcția de director plin, cel din urmă fost numit  director comercial, postul pe care îl ocupase Mărcuțianu. De fapt, Mărcuțianu și Gherghel au făcut o rocadă de funcții.

Ulterior, după plecare lui Ovidius Mărcuțianu la București a fost numit director Valentin Tămăslăcaru, care era director tehnic, funcție pe care o ocupa din perioada guvernării PSD. De altfel, la vremea respectivă au existat discuții aprinse în rândul liberalilor, tocmai din acest motiv.

În concluzie, începând de mâine, echipa de conducere a Direcției Silvice Neamț va arăta astfel:

Valentin Tămăslăcaru- director;

Ovidiu Mărcuțianu – director comercial;

Doru Gherghel – director tehnic;

Radu Mătrescu – director economic;

Daniel MURARU

3 comments

  1. Liviu 18 mai, 2021 at 14:57 Răspunde

    Nimic, dar absolut nimic nu-l recomanda sa ocupe functia aceasta. O lipitoare politica ajunsa acolo prin intermediul lui Mugurel.

  2. Diana 18 mai, 2021 at 23:27 Răspunde

    Poate stiu domnii Climovschi, Pastinaru si Apostu ce calitati a avut dl. Marcutianu, bineinteles, cu binecuvantarea lui Andreescu si nasului…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.