Voluptas.ro, un magazin erotic deosebit

0
250

Viața ta sexuală este foarte importantă, iar sex shop-ul Voluptas îți oferă elementele care o fac să fie și mai specială. Magazinul erotic ajunge în această zonă, ascunsă bine de ceilalți, și concretizează starea de bine. Voluptas.ro este magazinul creat special pentru a pătrunde în această zonă foarte delicată, dar și foarte importantă.

Preferințele erotice, dorințele sexuale reprezintă pentru fiecare elemente extrem de intime, de personale. Încrederea pe care ne-o acorzi, permițându-ne să colaborăm în această privință, ne obligă să fim la înălțime. Așa că încercăm, cu multă discreție, cu respect și profesionalism, să te ajutăm să te bucuri de mai multă plăcere, să ai parte de mai multă intensitate. Îți prezentăm felul în care înțelegem să facem acest lucru.

Calitate, discreție, satisfacție

Voluptas.ro este un sex shop special. Prezentăm fiecare produs în parte, cu toate informațiile pe care le deținem. Fiecare parametru este foarte important. Calitatea este prima caracteristică conținută de produsele noastre. Apoi, dimensiunile, forma, culorile și materiale. Componente interne, cu detalii complete. Toate formează ansamblul care oferă maximum de satisfacție.

Doar așa poți să analizezi, să compari și să alegi ce te încântă cel mai mult și ce ți se potrivește cel mai bine. Elimini riscul de a comanda un vibrator care arată foarte bine în poza, dar care este prea mic sau prea mare. Nu riști să alegi un dildo și să constați că materialul diferă față de așteptările tale. Poți alege un masturbator, știind la ce intensitate și specific de stimulare să te aștepți.

Voluptas.ro te ajută, prin gama largă de informații utile pe care le oferă, să alegi cele mai bune produse. În magazinul erotic punem mare preț pe calitate. Producătorul japonez www.tenga.co, cel mai cunoscut în branșă, a revoluționat domeniul prin calitatea și estetica produselor.

Domeniul jucăriilor sexuale este foarte vast. Sigur că fiecare, aproape, tinde să considere ca nu este nimic nou de aflat. Uneori, nu este chiar așa.

Avem o experiență bogată, iar cunoștințele noastre îți sunt foarte utile. Dincolo de prezentarea produselor, pe site găsești articole referitoare la prezentări ale unor producători și a specificului produselor lor, comparații între categorii sau între diverse jucării dintr-o categorie. Avem și materiale video care să fie utile în procesul tău de informare.

Selecționăm foarte atent produsele

Piața produselor erotice este uriașă. O adevărată avalanșă de modele îți stă la dispoziție în fiecare categorie. Vibratoare, dildo, dopuri anale, bile și ouă, sunt doar cateva categorii din care tu, ca femeie, poți să alegi. Bărbații au produsele lor: masturbatoare, masajoare prostată, pompe pentru mărirea penisului și multe altele.

O ofertă bogată avem și la cosmetice erotice, lubrifianți pe bază de apă.

Fiecare produs este unic. Forma, culoarea, materiale, performanțele diversifică gama noastră. Avem o ofertă foarte bogată și diversificată pentru a avea de unde alege, fiind convins că elementul comun este raportul corect dintre calitate și preț.

Pentru că găsirea unui produs necesită atenție și informații, iar căutarea devine derutantă și obositoare, noi am făcut o selecție bazată pe preț și pe specificații pentru fiecare categorie de produse din magazin. În acest fel, căutarea va fi plăcută.

Consultanță de specialitate

Este clar că Voluptas este un sex shop deosebit, iar ca să ajungi la noi trebuie ca tu să faci primul pas. Noi te asigurăm că merită să ne contactezi. Orice întrebare, orice nelămurire, noi o tratăm că discreție, profesionalism, cu deschidere, cu atenție maximă și cu decență. Dacă ai nevoie de opinia noastră, înseamnă că ne creditezi cu încredere, iar noi te răsplătim pentru aceasta.

Primim detalii de la producători, păreri de la clienți și facem și propriile testări. Cumulate, constituie o bază de informații foarte utile. Le folosim pentru a-ți oferi răspunsuri, pentru a face recomandări și sugestii.

Ne poți suna sau ne poți scrie. În final, tot ce contează este ca alegerea să fie cât mai eficientă în raport cu dorințele tale. Acesta este scopul interacțiunii tale cu echipa noastră.

Livrare promptă și cu discretă maximă

Activitatea noastră se bazează pe discreție, apreciere și atenție, de care ținem cont și după ce decizi ce să cumperi. Toate coletele sunt ambalate în cutii simple, fără personalizare prin text, semne sau imagini. Nimic nu dă indicii cu privire la conținutul pachetului. Datele expeditorului nu sugerează un nume de sex shop. Nimeni, cu excepția ta, nu poate să bănuiască ce este în colet. Fiecare comandă este livrată în 1-2 zile lucrătoare, în funcție de locația produselor (magazin sau depozit). Încercăm să trimitem comenzile cât mai rapid către clienții noștri de oriunde din România.

Suntem la dispoziția ta și după livrare

Dupa ce produsele ajung la tine, ai un termen de retur de 14 zile. Dacă te-ai răzgândit, în acest interval poți returna produsul către sex shop Voluptas.ro și poți solicita rambursarea banilor sau schimbul cu un altul. Pentru a putea fi returnat, orice produs trebuie să fie sigilat, în ambalajul original.

Dacă ai întrebări legate de utilizare, suntem mereu pregătiți să te lămurim. Contactează-ne și îți vom oferi informațiile necesare. Pentru fiecare jucărie oferim o garanție de 12 luni, care acoperă orice defecțiune apăruta în urma unui proces normal de utilizare.

 Articol sponsorizat

Comentariile sunt închise