Ivanov, exclus din cursa pentru șefia Apa Serv

12
1580

Neculai Ivanov, fost director al companiei Apa Serv în perioada guvernării portocalii, nu va participa la concursul pentru șefia societății. Decizia a fost luată de membrii Consiliului de Administrație care au verificat dosarele candidaților. CA-ul a constatat că atât Ivanov, cât și candidatul Afemei nu au făcut dovada experienței de minimum 5ani în activitatea de conducere /coordonare în cadrul unei întreprinderi/instituții publice sau în cadrul unei societăți comerciale private profitabile din domeniul de activitate al companiei. Astfel, dosarele celor doi au fost respinse. Ceilalți doi candidați, Vlad Angheluță și Alois Dobos, au liber să participe la concurs, dosarele lor fiind admise. Candidații respinși au posibilitatea să conteste decizia membrilor CA până pe data de 13 ianuarie.

 

„Declarațiile de intenție se depun la sediul Companiei Județene APA SERV S.A. din Piatra Neamț, str. Lt. Draghiescu nr. 20, până la data de 27.01.2020, ora 16,00. Etapa interviului se va desfașura în data de 31.01.2020, ora 10,00, la sediul Companiei Județene APA SERV S.A”, se arată într-un document al Apa Serv.

D. MURARU

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

12 comments

  1. Radu 11 ianuarie, 2020 at 15:32 Răspunde

    (***) asta este angajatul lui Ivanov la trac tebel. A fost angajat la captare apoi la luat Iva si bine a facut ca a scăpat compania de un inginer care lua salariu degeaba. Un fel de repetent al clasei. Nu se compara cu domnul Angheluta

  2. Maricica 11 ianuarie, 2020 at 15:42 Răspunde

    Si (***) si (***) sunt servitorii credincioși ai lui Ivanov, angajați de Ivanov si trimisi la acest concurs ca mână moartă.E clar ca in această situație concursul este o formalitate pentru actualul director, Dobos (***).Dar, este clară intenția pnl de a-l scoate in curand la pupitru pe acest Ivanov întrucât zilele lui Arsene si deci si a lui Anghiluta sunt numărate.

  3. FLORIN 12 ianuarie, 2020 at 08:29 Răspunde

    Aceleasi personaje sinistre de care acest oras nu mai scapa din cauza incompetentilor corupti de la DNA/PARCHET/DIICOT platiti cu ”salarii colosale si pensii speciale”absolut degeaba in dispretul nostru a celor care platim taxe si impozite si care asistam de 30 de ani la toate hotiile pe fata din aceasta tara/oras iar cei care trebui sa previna si sa aplice legea se ascund prin birouri sau fac tot felul de smenuri si invarteli cu aceste personaje care au furat si devalizat acest oras/tara pana la os.
    Daca nu vor fi dati afara toti coruptii incompetenti din Parchet/DNA/DIICOT care blocheaza aceste institutii care au ajuns pres in fata interlopilor si a mafiei politice si care sunt cauza tuturor acestor frustrari din societatea romaneasca atunci cu totii vom pleca din aceasta tara.
    Nu putem sa mai toleram acest sistem mafioto securist inutil care a patronat toate hotiile din aceasta tara sa mai fie platit din banii nostri aviz partidelor politice.

      • FLORIN 13 ianuarie, 2020 at 07:37 Răspunde

        Sigur Ionica…ai ceva de comentat la subiect sa ne luminezi pe toti cu desteptaciunea ta?

        Spune-ne si noua Ionica de ce 99% din cei care au furat pe fata in acest oras/tara sunt bine-merci in libertate cu averile intacte?

        Oare cetatenii care isi platesc darile acestui stat mafiot Ionica sunt vinovati de aceasta situatie? sau statul mafiot reprezentat de institutiile abilitate de mai sus platite din banii nostri Ionica?

        Lumineaza-ne Ionica…

  4. Vasile 12 ianuarie, 2020 at 09:35 Răspunde

    Si uite asa marele merceolog din comuna Targu Neamt cum ii zicea nu stiu care pe aici va deveni marele specialist in producere si distributie apa si canal in capitala judetului. Si pe langa el amantele si pilele lui Soseta inculpatul (si fostul puscarias din arestul Politiei Piatra Neamt)

  5. Un prost care plateste kilu de apa cat kilu de Wisky 13 ianuarie, 2020 at 21:58 Răspunde

    Ivanov nu-i ala care erea cu firma Axa si jefuia Apa Servul can codru apoi a plecat in Franta sa aduca constructori ca la noi nu ereau?
    Ivanov nui ala care a bagat in balegar Apaservul?

  6. Stefan 14 ianuarie, 2020 at 09:21 Răspunde

    Unele personaje pot sa ne fie simpatice, sau nu , insa trebuie sa spun ceva:Ivanov a facut , totusi, scoala la viata lui.A terminat Raresul, a fost elevul profesorului Dumitreasa si chiar olimpic (faza nationala) la matematica!A absolvit Politehnica din Bucuresti pe timpul cand chiar se facea scoala.Despre studiile d-lui Angheluta, ce imi puteti spune!?

  7. Nicu 15 ianuarie, 2020 at 14:37 Răspunde

    Stefane, l-a invatat cumva Dumitreasa sa fure? Sau a fost olimpic pe tara la cum sa te plimbi pe banii Apa Serv un an in Franta? Ori poate a invatat la mate, la capitolul siruri, cum sa driblezi in sir legile ca sa-ti fie tie bine? Daca nu stii, de ce vrei sa hii avocat? Azi, cand vorbim toata scoala cu care il lauzi tu pe acest individ s-a redus la un singur lucru: avere din bani publici. PUNCT.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.