Cum să desfaceți un brad de Crăciun artificial?

0
2851

Brad artificial, suport metalic, cutie

 

Ca si ornamente de Craciun, brazii artificiali sunt spectaculosi. Pot fi foarte frumosi, iar rolul lor este foarte important pe parcursul sarbatorilor de iarna

Cu toate ca cei mai multi brazi artificiali sunt fabricati cu grija si atentie la detalii, este la fel de important cum reusiti sa ii montati in sufragerie, in dormitor sau in spatiul pe care l-ati rezervat special. Aspectul lor va depinde in mare parte de modul in care ii desfaceti, ii montati si ii decorati.

In cateva etape simple, va vom explica in continuare cum sa creati un brad de Craciun artificial perfect.

Daca bradul artificial nu vine cu stand incorporat, va trebui sa-l gasiti unul. Totusi, cei mai buni brazi artificiali se livreaza cu stand de fixare, special croit pe dimensiunea lor. Dupa ce veti aseza corpul bradului pe stand, puteti incepe sa desfaceti ramurile si acele, pe rand, cu atentie.

Cum sa obtineti un efect similar cu un brad natural?

Este simplu, dar dureaza ceva timp – in jur de o ora. Puteti cere ajutorul unui alt membru al familiei sa va ajute. In acest mod veti petrece timp de calitate impreuna.

– Despachetati bradul artificial

Desfaceti cutia si verificati continutul. In cutie ar trebui sa gasiti un brad artificial ( 1 -3 bucati, in functie de model si dimensiune), suport metalic si cateva ustensile pentru asamblare (optional).

– Instalati bradul artificial

Incepeti asamblarea pomului de Craciun prin asezarea standului si partii inferioare. Asigurati-va ca bradul este stabil. Ulterior puteti incepe sa montati trunchiul.

Sistemul de ramuri este proiectat pentru a fi rapid pus in pozitie normala. Practic crengile se pliaza in afara si in interior, cu usurinta. Incepeti prin a desface ramurile inferioare si incet – incet urcat spre varful bradului, dezlipind pe rand ramurile inchise. Nu va opriti pana cand nu sunteti multumit de efect. Dupa ce ati finalizat cu toate ramurile, faceti ultimele retusuri individuale, daca este necesar.

– Decorati bradul de Craciun

Aceasta etapa poate fi omisa daca ati achizitionat un brad pre-decorat si doriti sa-l lasati exact asa cum este, fara sa adaugati alte ornamente.

Daca il decorati, puteti folosi luminite, globuri si alte decoratiuni frumoase cu tematica de Craciun. Incercati sa nu incarcati prea tare pomul de Craciun si tineti cont de dimensiunea sa atunci cand alegeti numarul si greutatea ornamentelor.

Configurarea unui brad artificial de Craciun si decorarea acestuia poate sa ia in jur de o ora. Daca bradul este pre-decorat, montarea va dura mult mai putin.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.