(P) Primarul de Borca îl susține pe Iohannis la prezidențiale

0
489

Ovidiu Geo Niță, primarul comunei Borca, a ales să-l susțină pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 10 noiembrie. Informația a fost confirmată de Niță, ieri, în urma unei întâlniri a Partidului Național Liberal, la care a participat. Ales primar în 2012, pe listele UNPR, Niță a câștigat un nou mandat în 2016, din partea aceleiași formațiuni politice. Degringolada din curtea UNPR-ului l-a obligat pe primarul de Borca să se reorienteze din punct de vedere politic. A cochetat cu PNL, PSD și ALDE, alegând să-și declare simpatia față de acest partid. Dar fără adeziune, ca să nu dăuneze mandatului. Inițial, Niță a purtat negocieri pentru a trece la PSD, însă finalul nu a fost unul fericit, primarul neînțelegându-se cu Arsene. Surse demne de încredere au precizat că cei doi chiar au fost la un pas de o confruntare fizică, după ce Primăriei Borca i-au fost blocate niște proiecte. Finanțarea acestora s-ar fi făcut cu sprijin ALDE, liderii de la București ai acestei formațiuni politice ajutându-l pe Niță să obțină banii necesari executării unor proiecte importante pentru comunitate. Așa a ajuns Niță să-și declare simpatia față de ALDE și să se lase pozat alături de Ion Asaftei, care l-a prezentat ca pe o mare achiziție politică. Numai că Niță, nefiind membru ALDE, susține pe cine dorește la aceste alegeri prezidențiale. Și a ales să fie alături de Klaus Iohannis. O spune George Lazăr, prim-vicepreședinte PNL Neamț, care l-a avut invitat pe Ovidiu Geo Niță la o întâlnire cu membrii și simpatizanții PNL din Borca.

„Mă bucur că domnul Ovidiu Geo Niță, primarul comunei Borca, a acceptat invitația mea de a participa astăzi la o întâlnire cu membrii și simpatizanții PNL din localitate. Ovidiu Niță este un om de mare calitate, un primar care se bate pentru comunitatea sa. Ne-a promis că va fi alături de dl. președinte Klaus Iohannis la aceste alegeri și că apreciază, în mod pozitivl, activitatea și implicarea domniei sale.
Dl. Ovidiu Niță și-a manifestat aprecierea și prețuirea pentru dl. Klaus Iohannis și a afirmat că este singurul candidat în care are încredere.
La întâlnire au fost prezenți, între alții, și dl. Bogdan Țifui, lider zonal al PNL Neamț, dar și dl. Dumitru Alămâie, fost consilier al Curții de Conturi a României și proaspăt membru al PNL Borca. Comuna Borca este una dintre cele mai vitregite localități din județul Neamț sub actuala conducere a PSD-ALDE, iar dl. primar Ovidiu Geo Niță a bătut doar la porți ce-au fost închise în nas de către conducerea județului. I-am spus că noi, liberalii, alături de președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, suntem un partid de oameni serioși care avem soluții pentru fiecare comunitate. L-am asigurat pe dl. primar Ovidiu Geo Niță că PNL Neamț se va bate cu toată puterea ca și comuna Borca să beneficieze de fonduri pentru dezvoltare, așa cum se va lupta pentru fiecare localitate și fiecare locuitor al județului. Ne bucurăm că tot mai mulți aleși locali din județul Neamț și-au dat seama că singurul partid onest care dorește cu adevărat dezvoltarea comunităților locale și are un program concret în acest sens este Partidul Național Liberal. Alături de președintele actual și viitor al României, Klaus Iohannis, PNL Neamț va face tot ceea ce trebuie pentru a readuce normalitatea în județul Neamț, pentru o Românie normal”, a declarat avocatul George Lazăr, prim-vicepreședinte PNL Neamț.

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.