(P) Mugur Cozmanciuc: „Începe o perioadă de reconstrucție, de modernizare!”

Home » Opinii » (P) Mugur Cozmanciuc: „Începe o perioadă de reconstrucție, de modernizare!”

By admin on octombrie 11, 2019. 2 Comments

Trântirea Guvernului Dăncilă, la moțiunea de ieri, a dat aripi opoziției, reprezentanții acesteia salutând victoria împotriva PSD-ului. Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, asigură cetățenii că va începe o perioadă de reconstrucție și de modernizare a țării.

„Moțiunea de cenzură a fost adoptată! Guvernul PSD este, de astăzi, istorie! Partidul Național Liberal s-a ținut de promisiune și o va face și pe viitor! Ne-am asumat să fim responsabili față de cetățeni, față de țară. De mâine începe o perioadă de reconstrucție, de modernizare! Alături de președintele României Klaus Iohannis, pentru România Normală, pentru viitor, pentru români!”

Cum despre Guvernul Dăncilă se vorbește la trecut, astăzi, președintele Klaus Iohannis va începe consultările cu partidele parlamentare în vederea formării unui nou Guvern. Președintele a declarat ieri că va asculta opțiunile partidelor și va propune o soluție de Executiv, care să asigure o guvernare responsabilă și eficientă până la următoarele alegeri parlamentare, indiferent când se vor desfășura acestea. Iohannis a mai spus că cea mai bună soluție pentru redarea legitimității Parlamentului este, evident, întoarcerea cât mai rapidă la votul cetățenilor, adică alegeri anticipate. Însă, acest lucru nu poate fi realizat fără un consens al formațiunilor parlamentare.

Consultările, la Cotroceni, vor începe de la ora 11.00, când sunt convocați reprezentanții PNL. Vor urma cei de la USR, începând cu ora 11.30, liderii UDMR de la ora 12.00, iar cei ai PMP de la ora 12.30.

NOTĂ: Comentariile la acest articol, care este publicitar, au fost dezactivate.

 

 

Facebooktwitterlinkedin

2 Comentarii la (P) Mugur Cozmanciuc: „Începe o perioadă de reconstrucție, de modernizare!”

  1. Mihnea 1   octombrie 11, 2019 at 11:07 pm

    Admin.: Comentariile la acest articol, care este publicitar, au fost dezactivate. Puteti posta acest comentariu la un alt articol.

    Răspunde
  2. FLORIN   octombrie 12, 2019 at 9:13 am

    Admin.: Comentariile la acest articol, care este publicitar, au fost dezactivate. Puteti posta acest comentariu la un alt articol.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.