În curând pe www.atacul.ro! Licitații dubioase cu vila din Bacău a inculpatului Arsene

3
805

Ieri a avut loc a doua licitație pentru vânzarea casei (foto) din Săucești-Bacău a lui Ionel Arsene, președintele Consiliului Judetean Neamț. Scoasă la licitație de un executor judecătoresc cu un preț de tot râsul (putin peste 3.500 de euro, pretul de pornire a licitatiei), casa lui Arsene, situată la intrarea în Bacău dinspre Roman, s-a vândut ieri cu peste 100.000 de lei. La prima licitație a existat o ofertă asemănătoare, însă cumpărătorul nu a mai încheiat contractul. Ieri, oferta a fost făcută de un tânăr de 19 ani, patron al unei firme din Vânători-Neamț. Cine este tânărul și care este relația lui cu Ionel Arsene, în curând în atacul.ro.

Ionel Arsene și-a pierdut casa din Săucești pentru un credit contractat în anul 2007 de la BCR, de rude de-ale lui pentru care a acceptat să fie garant. Banca a solicitat executarea silită a casei de vacanță pe care Arsene și soția sa o au în județul Bacău. La mijloc este vorba de o datorie de 177.000 de euro. Cererea de încuviințare a executării silite a fost formulată la sfârșitul anului trecut de Biroul Executorului Judecătoresc Gheorghe Dron la Judecătoria Târgu Neamț. Instanța s-a pronunțat în data de 13 noiembrie 2017 și a admis cererea de încuviințare a executării silite în dosarul în care Ionel Arsene și soția sa, Gabriela, au calitatea de garanți ipotecari. Creditul a fost contractat de către Constantin Arsene și Maria Arsene.

Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de Biroul executorului judecătoresc Dron Gheorghe, cu sediul în Tîrgu Neamţ, str. Calistrat Hogaş, bloc B.1, apartament nr.3, judeţul Neamţ. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de contractul de credit bancar pentru persoane fizice nr.1970 din data de 13.07.2007 cu actul adiţional nr.1 din 07.02.2011, pentru suma de 177.075,29 euro la cursul BNR, prin urmărire silită imobiliară asupra suprafeţei de 5.000 mp teren fâneţe situat în comuna Vînători Neamţ, înscris în cartea funciară nr.340/N, nr. cadastral 422, conform contractului de ipotecă nr.806 autentificat sub nr.2014 din data de 13.07.2007 şi contractului de ipotecă nr.29 autentificat sub nr.165 din 08.02.2011, şi asupra imobilului compus din casă de locuit p+1 şi suprafaţa de 349,40 mp teren situat în intravilanul comunei Săuceşti, satul Bogdan Vodă, judeţul Bacău, înscris în cartea funciară nr.61099, nr. cadastral 460 şi nr.460/C1, conform contractului de ipotecă nr.807 autentificat sub nr.674 din 13.07.2007 şi contractului de ipotecă nr.27 autentificat sub nr.42 din 07.02.2011, şi prin executare silită prin toate formele prevăzute de lege împotriva debitorilor Arsene Constantin şi Arsene Maria, solicitată de creditoarea COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A. cu sediul în Bucureşti, b-dul Regina Elisabeta, nr.5, sector 3, prin mandatar SC CEE Collect România SRL reprezentată de Drugescu Carmen-Nicoleta, împotriva debitorului Arsene Constantin, a co-debitoarei Arsene Maria, a garanţilor ipotecari Arsene Ionel şi Arsene Gabriela, Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 13.11.2017”se arată în decizia Judecătoriei Târgu Neamț.

Daniel MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. dina. 4 septembrie, 2019 at 20:14 Răspunde

    Parca presimtea soseta ceva !!!~ vila este pe o coasta de deal la intrarea in Bacau!!!vorba cantecului …” sus, sus, sus la munte sus la bulau l-au dus…”!!!de aia o fi dat viluta sa se piarda urma!!!cine o fi ridicat-o ?????? s-aflat ca drumul pana la fosta ferma de vaci de la Miroslovesti a fost recent asfaltat desi se vorbea ca si pe asta a pierdut-o „soseta”!!!!!!

  2. Vladimir 5 septembrie, 2019 at 08:15 Răspunde

    Am citit un articol pe acelasi subiect intr-un ziar online care, culmea, in urma cu citeva luni il proslavea pe jupin! Citi bani i-o fi dat sa scoata revista aia, cu si despre falnicul, viteazul, cinstitul arsene pe care-l durea ….. in cxx de sanatatea dragilor nemteni??? Iar acum????? Nu s-au mai inteles la banuti???? Fuxx-l sa vedem cu cit mai sare!!!!
    Asta e presa, oameni buni! Daca o cititi o sa va imbolnaviti de scirba! Toate siteurile cinta banu! Unde e profesionalismul, demnitatea?????

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.