(P) De ce merită pe 26 mai să votezi PNL, poziția 5 pe buletinul de vot!

0
376

Unul din principalii piloni ai doctrinei liberale este reprezentat de sprijinul acordat antreprenorilor pentru a genera dezvoltare. Prin muncă și creativitate ne dezvoltăm afacerile, dar, totodată și comunitățile noastre, astfel ca traiul de viață al fiecăruia dintre noi să fie mai bun.

Candidații PNL la alegerile europarlamentare din data de 26 mai vor susține prin activitatea lor, din Parlamentul European, și antreprenorii români.

Dezvoltarea nu se poate produce decât eliberând energiile individuale ale românilor, decât încurajând orice om care vrea să facă ceva în domeniul economic, în domeniul cultural, în domeniul social, în orice domeniu, care are o inițiativă, care vrea să pună pe picioare o afacere, trebuie să găsească un partener în administrație și în Guvern. Orice român trebuie să fie susținut în orice demers pe care vrea să-l facă pentru a putea pune pe picioare o afacere sau pentru a putea să construiască ceva serios.

De aceea, europarlamentarii români vor lupta pentru adoptarea cât mai rapidă a bugetului Uniunii Europene pentru perioada 2021 – 2027, ca astfel să se poată asigura predictibilitate pentruantreprenorii români,pentruIMM-uri, pentru fermierii șicercetătoriiromâni astfelîncâtaceștiasă beneficieze încontinuare definanțare europeanăși să continue să generezelocuride muncășicreștere economică pentru România!

Totodată, pentru IMM-urile românești, PNL va contribui la identificarea și reducerea obstacolelor birocratice, precum și la digitalizarea completă a administrației, utilizând fondurile structurale care stau la dispoziția României și aplicând principiul „o singură dată” (“onceonly”). Principiul de bază este următorul: statul nu trebuie să ceară niciodată un document care este deja în posesia statului.

Pentru creșterea competitivității IMM-urilor românești: PNL va propune finanțarea, din fonduri europene, a  unui program național multianual de vouchere pentru inovare rezervate IMM-urilor. Aceste vouchere ar putea finanța acțiuni de cercetare, digitalizare, creșterea gradului tehnologic al produselor și serviciilor oferite, mărirea eficienței proceselor interne, adoptarea comerțului electronic, etc.

Pentru IMM-urile românești, PNL va propune finanțarea, din fonduri europene, a IMM-urilor din domeniul procesării produselor agricole.

Pentru antreprenorii români, europarlamentarii PNL vor sprijini introducerea de programe de antreprenoriat în universități și licee, inclusiv prin oferirea de spații de lucru tinerilor antreprenori, cu scopul clar de valorificare eficientă a resurselor locale.De asemenea, PNL dorește înființarea, cu ajutorul fondurilor europene, a unei competiții de idei de afaceri.

Nu în ultimul rând, PNL dorește aplicarea unui program de monitorizare a evoluției mediului antreprenorial din România aliniat practicilor europene și internaționale. Și va susține crearea unui program de sprijinire a mediului privat românesc la nivel european. Pe de-o parte, acest program va include măsuri pentru sprijinirea internaționalizării afacerilor românești în întreaga Uniune Europeană. Pe de altă parte, programul va promova brandurile românești și imaginea unei economii moderne, bazată pe valoare adăugată, inovare și industrii creative.

PNL va sprijini în Parlamentul European alocarea, în noul exercițiu financiar 2021-2027, de fonduri pentru dezvoltarea destinațiilor turistice romanești. Cu siguranță județul Neamț va fi pe listă, pentru că are un potențial foarte mare.

Astea sunt doar câteva dintre motivele pentru care duminică, 26 mai, merită să votați PNL, poziția 5 pe buletinul de vot! Un vot pentru PNL înseamnă un vot pentru dezvoltare, pentru prosperitate!

Biroul de presă al Partidul Național Liberal

NOTĂ: Comentariile la acest articol, care este publicitar, au fost dezactivate.

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.