„Distrug viitorul copiilor și nepoților lor, obligându-i să ia calea pribegiei”

3
382

Fiara

De obicei este închisă și izolată pentru că este extrem de periculoasă. Este un animal, acesta este biped și are chiar aspect uman, dar nu înseamnă că este și om. Știe să mintă, să fure, să-și bată joc de sărmanii României pe care îi cară pe la diverse adunări zoofile, unde îi tratează ca pe cele mai primitive animale, dar îi declară patrioți numai dacă îl urmează și-l aplaudă. Declamă sus și tare că el și șleahta din jurul său sunt vârfurile țării și ale Europei și numai el poate salva omenirea și continentul. De când conduce România, acestă țărișoară a înflorit devenind mândria continentului. Cel puțin așa spune peste tot, mai ales la întâlnirile programate cu săracii țării, care îl aplaudă pentru ajutoarele sociale, pentru diversele funcții de prin primării sau de pe la societăți fantomă, sau pur și simplu pentru că îl cred Iliescu (fantoma aceea comunistă). Fiara una spune și alta face ! Declară peste tot că a eliberat Justiția după ce a distrus-o, că apără țara pe care a furat-o, că este preocupat de bunăstarea cetățenilor, dar îi apără doar pe infractori, spune că este patriot, dar ceea ce face este împotriva țării, este înconjurat doar de hoți, inculți și impostori. Pentru ea, oamenii inteligenți și culți sunt un pericol și promovează numai animale domestice la conducere.
Mulți români nu iau în seamă fiara, unii chiar o adulează în primitivismul lor, fără să-și dea seama că sprijinind-o distrug viitorul copiilor și nepoților lor, obligându-i să ia calea pribegiei. 
În țările civilizate, fiara este izolată într-un ospiciu, în cele de nivel mediu este închisă pe viață, în cele mai puțin civilizate este mutilată pentru a nu mai putea face rău, iar în cele cu o cultură tradițională păstrată din antichitate este ucisă prin tortură, pentru a fi dată de exemplu oamenilor obișnuiți.
La noi ce se întâmplă cu fiara ?

Prof. Vălu Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie, prospăt pensionar. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 a fost profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

(Sursa foto: partidoirreverentenacionalpin.blogspot.com)

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. valisor 11 mai, 2019 at 13:50 Răspunde

    Nu e fiară, e doar rahatul prin rotație rezultat din mișcarea browniană a deșteptului electorat român care a nu votat.
    Cu tot respectul și speranță, aștept de la pedagogii de materii îndemnul de mers la vot.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.