2 responses

 1. milea
  martie 13, 2019

  Acest individ APOPEI – (***) se plimba într-un Lexus prin oraș și sfidează toate regulile bunului simt nu ale circulatie !

  Răspunde

 2. FLORIN
  martie 14, 2019

  Si copii de 3 ani din P.Neamt stiu ca persoanele enumerate mai sus,Pinalti,Chitic,Apopei,Mestecaneanu,Visan sunt niste infractori care au devalizat orasul dupa bunul plac in ultimii 18 ani.

  Toate institutiile statului platite cu bani grei fie ca vorbim de SRI.PARCHET,IPJ,DIICOT,DNA au fost slugile acestor infractori si instrumentele de protectie cu ajutorul carora au furat zeci de milioane de euro si au pus pe butuci acest oras pe generatii.

  Nu numai acesti infractori trebuie sa plateasca ci si nenorocitii din institutiile mai sus enumerate care se lafaie cu pensii speciale de sute de milioane pe luna in conditiile in care toata viata lor nu au fost decit niste corupti, lasi si incompetenti care au patronat toate aceste hotii colosale.

  Toti acesti nenorociti platiti de noi care nu au facut nimic toata viata lor profesionala decit sa protejeze retelele acestor mafioti au primit spaga pensii si salarii speciale de la hotii din parlament pe care nu i-au bagat in puscarie.

  REVOLTATOR

  Acesti nenorociti sunt cei mai vinovati de starea acestei tari.Ei ar trebui sa raspunda primii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop