4 responses

 1. Nica Constantin
  martie 13, 2019

  Daca cineva crede ca spagile ramaneau integral la medicii in cauza, este cel putin naiv. La sfirsitul fiecarei ture, indiferent de sectie, incepind de la infirmiere si terminind cu medicii de servici, toti sint “chemati sa depuna parte din monetar” la “pusculita”. In caz de refuz sau nedeclarare corecta a sumelor, infirmierele sint imediat orientate spre sectii mai putin productive. “Casierul colector” duce banii la pestii cei mari. Acolo trebuie sa descinda factorii de raspundere. Fenomenul este asemanator cu retelele in care sint implicati cersetorii de pe strada, numai ca in spital treaba este mai stilata.Anul trecut am fost internat la Urologie in SJ Neamt si am simtit pe propriul buzunar cit costa “zimbetul” si ajut orul celo de acolo. Cind nu mai “uns osia” am dormit pe canapelele de pe hol. Cit despre schimbatul unei lenjerii, nici nu se punea problema sa am parte fara “fosnet”. In citeva rinduri, desi eram cu perfuzia in vena, personalul de la bucatarie insista sa vin la masa, desi nu aveam voie sa ma deplasez. Dupa ce am “rezolvat” treaba, mancarea venea la pat fara comentarii, atunci cind nu ma puteam duce eu. In perioada cit am stat internat, doua persoane au refuzat categoric sa primeasca ceva, ramanand aceleasi persoane amabile pe care le cunosteam de la un alt spital din judet. Cam acesta este fenomenul din SJ Neamt, cel putin de la Urologie.

  Răspunde

 2. MILEA GHEORGHE
  martie 13, 2019

  Am 71 ani si de aproximativ,4 ani,am tot fost internat si tratat in Spitalul Judetean Neamt,respectiv la cardiologie,urologie,medicala,reutomalogie,chirurgie si nimeni nu mi-a cerut nici un ban,probabil ca altfel au stat problemele la ortopedie,aici nu am fost internat .
  Cunosc f.multi medici,asistenti,care sunt profesionisti adevarati,intervin cu proptitudine, atunci cand e cazul,fara a pretinde atentii din partea mea.Pe aceasta cale tin sa le multumesc.

  Răspunde

 3. Ionel
  martie 13, 2019

  Dar despre medicii anestezisti ce mai știți ?

  Răspunde

 4. Aiurica
  martie 14, 2019

  Asta-i Romania bugetara.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop