„Mârlanii sunt factori de dirijare a țării”

1
377

Ținutul mitomârlelor

Am promis mai demult că voi veni cu niște precizări extrem de utile într-o țară precum România, atât de frumoasă, dar și atât de ciudată datorită faptului că normalul a fost înlăturat de peste tot. Vreau să definesc cât mai clar câțiva termeni fundamentali fără de care orice țară decade sau dispare. Omul simplu este cel ce nu are o pregătire specială, dar este muncitor la diferite firme unde este zidar, strungar, întreține spațiile verzi etc. Tot om simplu este și țăranul, văcarul, porcarul, paznicul și toți ceilalți care fac ceea ce știu, fără să se bage în alte chestii și fără să-și dea cu părerea despre ele. Acesta este omul simplu și el trebuie respectat, pentru că face ceea ce știe. Când omul simplu se bagă în probleme despre care nu are habar, el se transformă în prostul care azi a căpușat România. Când acest prost ocupă și o funcție care îi aduce venituri nemeritate, el a devenit mârlan și mârlanii sunt factori de dirijare a țării în zilele de azi. Când mârlanul a ocupat o funcție importantă în statul român și este factor de decizie, a devenit mitomârlă. Mitomârla este reprezentarea ideală a prostiei, lașității, minciunii, hoției și iresponsabilității, adică este elementul care erodează și distruge statul român. Dacă locuitorii acestei țări cred că prin pasivitatea lor fac bine, nu mai este nimic de spus ! Întrebarea care se naște în mod firesc este, însă, cine a permis apariția mitomârlelor și existența lor ?

(Sursa foto: www.clipartmax.com)

Prof. V. Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie, prospăt pensionar. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 a fost profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. cristian popa 21 martie, 2019 at 09:07 Răspunde

    bine spus,se potriveste doamnei director de ingrijiri de la spitalul judetean care ameninta si injura pe toti.sare si la bataie ca este sefa si se foloseste de numele domnului manager.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.