4 responses

 1. valisor
  martie 12, 2019

  La ce perspective tâlhăricești au derbedeiii ăștia cu apetit de limbric și radiind spori de ciuperca piciorului și la cât s-au plănuit și și-au organizat, de când le-am dat liber la făcut ei pe noi la liber, fără legitimație blio de utecist-securel-ciocănel, cum dracu să se lease conduși la diribau?! Decât să plângă mama lor, mai bine să plânge istoria după România! e cartea pe care… tocmai ne calcă pe scăfârliile noastre de palmagii blazați.

  Răspunde

 2. Stefan
  martie 12, 2019

  Evident , o alta firma de securisti:Grindeanu, fiul consulului din Australia, etc.!Ginel e bun doar sa bage bani si sa dea spagi, dar nu o sa castige nimic de aici!

  Răspunde

 3. mihnea1
  martie 12, 2019

  Nemernicii astia nu vor scapa fara 50 de ani de puscarie. Toti nemernicii care distrug Romania. Le vor iesi pe gat toate metalele pretioase si toti banii furati. Nu se vor bucura de nimic, nici ei nici rudele lor. Toate mizeriile legislative vor fi anulate. Mai greu va fi cu situatia economico-financiara care nu se va reface decat in foarte multi ani.

  Răspunde

 4. Ionut
  martie 12, 2019

  Ginel (***) impreuna cu Suculet il vor extermina pe Arsene si pe cei din jurul lui cand va veni momentul, iar daca nu o vor face vor fi luati la pachet

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop