4 responses

 1. Maria Sfetcu
  martie 8, 2019

  Am să mă repet și spun, nu sunt avocatul medicilor reținuți, dar cum se face la naiba că aceste organe ce au prescurtări niște litere întorc capul de la această problemă? Oare nu ar putea fi încadrată fapta managerilor și a constructorilor la atentat la viața pacienților? Dacă în trei ani și două controale ale Curții de conturi nu se întâmplă nimic, somez pe această cale pe onorabilul domn președinte care ne este la județeana de partid să mai stea puțin pe acasă și să se ocupe de treburile din parohie, nu să umble cu șulfărisme pe la capitală!
  Trag concluzia că pe politic nici capul nu-l doare de prostime!
  O zi frumoasă tuturor doamnelor!!!!

  Răspunde

 2. Ivan Turbinică
  martie 8, 2019

  Hai că încep să mă enervez cu totul! Revin la comentarii după ani de zile.
  Vă rog frumos ca în cronologia afacerii să fie precizați, în paralel, pe etapă de jaf și crimă împotriva sănătății publice, cine erau directorii de spital și președinții de Consiliu județean.
  Dacă se poate, dacă nu deranjează, cine erau șefi la SRI și DGIPI Neamț? Sunt convins că înțelegeți sensul, conținutul și anexele nerostite ale întrebării.

  Răspunde

 3. Păcală
  martie 11, 2019

  Ivan Turbincă poate scrie cu minuta lui cine erau aia de au permis jaful și chiar si-au băgat “vastul”! Ma duce gîndul la Tarita, dar Turbincă știe mai bine, Nu-i asa?

  Răspunde

 4. mihnea1
  martie 12, 2019

  Ilustrul manager psd-ist a aflat din articol ca exista aceasta aparatura. O va muta intr-un alt spatiu pentru a nu mai fi vazuta. Dar daca tot si-a adus un mare jurist de partid, sa-l puna sa impute paguba vinovatilor. Asta daca nu vrea sa-l urmeze pe taica-su.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop