4 responses

 1. Alina
  martie 7, 2019

  Dna Prefect s-a “afisat” in mare graba in scandalul de la Spitalul Judetean Neamt. Dar nu am observat nici un interes din partea Institutiei Prefectului, in ceea ce priveste situatia deloc “roza” de la Primaria Dobreni. Un mandat inceput cu “bubuiala”, continuat cu transformarea Primariei Dobreni intr-o “afacere de familie AlDE”, practicarea unor achizitii inafara limitelor legii, din initiativa si girate de catre Dna Primar Cretu Vasilica(ALDE. Desi au fost facute dezvaluiri despre modul cum a inteles dna Cretu sa cheltuiasca banul public, nimeni din conducerea Prefecturii Neamt si a Consiliului Judetean Neamt, nu a gasit de cuviinta si timp sa ia atitudine in acest sens. Cu atit mai mult, ar fi fost firesc sa se implice reprezentantii IPJ Neamt si alte institutii ale caror atributii au legatura cu, deocamdata, presupuse fapte de trafic de influienta, abuz in serviciu, instigare la abuz in serviciu, folosirea cu rea credinta a fondurilor publice, fraudarea fondurilor publice si falsul in inscrisuri publice. In cazul in care, se va constata faptul ca nu se manifesta un interes real pt clarificarea situatiei de la Dobreni, asa cum s-a luat imediat atitudine in “evenimentul” de la Spitalul Judetean Namt, probabil ca va trebui solicitat in scris sprijinul Corpului de Control al IGPR, care a verificat activitatea IPJ Neamt in cursul anului trecut. In ceea ce privesc descinderile de SJU Neamt, situatia de acolo era mai mult decit cunoscuta la “virful judetului” si s-a actionat destul de tirziu. Deloc onorant este modul in care se pozitioneaza conducerea judetului Neamt, manifestind un comportament care lasa loc de interpretari. Urmatoarea “curatenie de primavara” va trebui initiata si la alte sectii ale SJU Neamt, una dintre acestea putind fi Urologia. Bine ar fi sa vada “cineva” cum “stau lucrurile” pe acolo. Am trait propria experienta anul trecut si nu a fost “deloc simplu”.

  Răspunde

 2. dan pop
  martie 7, 2019

  Ce o fi cautat (***) de Soroceanca acolo la conferinta de presa?? credea ca este defilare!? adica este impreuna cu “soseta” si da impresia de forta, de comanda! au incalcat legea sa fi cercetati legal si sa plateasca!initial lumea a crezut ca descinderile se fac altundeva ! dar poate acolo se duc altii !!

  Răspunde

 3. V.Vasile
  martie 8, 2019

  El vorbeste, convoca directori in afara orasului, telefoanele ramaneau obligatoriu in masini, urcau pe deal sa discute departe de cei cu auzul sensibil despre licitatii pt. ,,binele urbei,, ?!
  Intr-un dosar penal un director a declarat ca discutau in baie, cu uscatorul de maini pornit si apa deschisa. Daca este dreptate pe lumea asta, vor vedea ,,dragii mei nemteni,, cine este cu adevarat acest individ. Pana atunci desigur exista prezumtia de….. vinovatie

  Răspunde

 4. mihnea1
  martie 12, 2019

  Soseta, ca si sclava aia de la sanatate care mai avea putin si jura pe biblie ca nu va taia paturi din spitalele nemtene dupa ce a fost amenintata de inculpat, tin partea doctorilor spagari. Nesimtita de la sanatate acuza pacientii pentru faptul ca doctorii nu vroiau sa-i opereze pana nu dadeau spagi. Deci conditionau actul medical, nu primeau plicuri impotriva vointei lor. Blestematilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop