5 responses

 1. Maria Sfetcu
  februarie 11, 2019

  Când ceva este putred și miroase (sau pute!), cel mai ușor lucru care poți să-l faci este să dai cu parfum! La fel, când afacerile nu sunt tocmai legale și se pune de o mică evaziune fiscală, avem parte de o piesă de teatru de cea mai proastă factură. Tot o chestie cu înșelătorie s-a terminat și blocul unei distinse familii, tata, fecior și fiică, care a fost construit cu eludarea legii. Ce fac familiile care au dat bani pentru o locuință au luat țeapă. Și cică statul ne protejează! Am impresia că prezervativul cu care ne protejează statul este găurit!
  O zi frumoasa tuturor

  Răspunde

 2. Stefan
  februarie 11, 2019

  Si totusi nu pare a fi nimic ilegal in aceasta operatiune!La astfel de “optimizari” fiscale recurg si multe companii multinationale, banci, etc., fara sa fie vreo problema legala!Nu stiu cat era impozitul pe profit in Cipru la acea vreme, probabil in jur de 5% , deci proprietarii actiunilor au economisit cam 1,2-1,3 milioane de dolari la aceasta tranzactie….Greseala e ca au investit banii in Piatra Neamt in loc sa se duca cu ei la dracu’n praznic!Personal, daca as avea banii astia , nu as investi niciun sfant in Piatra Neamt, sau chiar in Romania!

  Răspunde

 3. Gheorghe
  februarie 11, 2019

  Ștefan,
  Din acest motiv suntem unde suntem ! Este o tara plină de șmecheri!
  Iar tu, probabil nu ai fi investit in Neamt pentru ca probabil ai mari afaceri sub acoperire, atata timp cat ai informații despre procente !

  Răspunde

 4. Ghiuri
  februarie 11, 2019

  Maria , daca nu știi inca acest BARLIBA ESTE CERCETAT PENTRU EVAZIUNE FISCALĂ !
  El, are multi cumatrii / e expl Sc ASCLEPION sau SC SFÂNTA ELENA Sot NORD ARIN abonați la contracte cu Primăria Nramt si CJ
  Verificați contractele de închiriere încheiate intre Primarie si Asclepion /Sf Elena iar , Asclepion decontează bani ptr chirii de la CAS Neamt !

  Răspunde

 5. Ionel
  februarie 11, 2019

  Daca ar fi ceva legal fiti siguri ca nu ar apela nimeni la astfel de tertipuri. Dar sa nu uitam ca dl Barliba are niste dosare la Diicot Bacau pentru evaziune fiscala, impreuna cu patronul “ecologist” al pensiunii Balcost Dumbrava Rosie, deci pica nevinovatia acestuia in ochii nostri. Ca sa nu mai aducem in discutii numele lui Vlasie Ginel, Arsene, etc, cerc de afaceri dubios cu bani publici si achizitii dubioase

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop