12 responses

 1. mihnea1
  februarie 4, 2019

  Ce figura are, de …jurista. Probabil soseta isi infiinteaza un harem a Bucuresti sa mai faca si el un ban cinstit. Asta e un exemplu de profesionist care lucreaza in ministere. Dar daca a ajuns (***) OB la Bucuresti, ce ne mai mira. Nico, ai revenit in spatiul neracordat la utilitati din Piatra?

  Răspunde

 2. Daniela
  februarie 4, 2019

  Cind ma uit la scrisul acela din declaratia de avere, probabil, ma gindesc ca este al unei analfabete, nicidecum al unei absol- vente de invatamint superior juridic. Si hieroglifele sint mai estetice. Unde s-a transferat ea nu trebuie sa stii sa scrii si sa te exprimi, cine stie ce scrie in fisa postului ca are de facut. Cum sa stai 7 luni in CM pe banii statului. Si eu sint bugetara, dar nu de calibrul acesta. Am avut probleme de sana- tate reale si m-am trezit in spital cu sefii sa se convinga ca nu este vreo pacaleala. Mi s-a pus in vedere sa vin cit pot de repede la servici pentru ca daca lipsesc mai mult de o luna, vor fi obligati sa angajeze pe cineva temporar si pot sa ramin fara servici. Cind nu vii pe filiera care trebuie, asa se intimpla.

  Răspunde

 3. Maria Sfetcu
  februarie 4, 2019

  Da, deci fata unei proaspete consiliere judetene, distinsa domnisoara s-a remarcat prin numeroase victorii obtinute in instanta. Din aceasta cauza (voi invidiosilor nu va veti ridica niciodata la nivelul ei intelectual!), a fost promovata pe buna dreptate. Acum, sunt tare curioasa sa vad cum va presta mama la vot in Consiliu! Ce ziceti, v-a intoarce mama favorul? Sau tanara speranta v-a detrona pe deja uitatele Nico si Onuta? Ce ziceti?
  Doamne, noroc de acesti oameni care sunt profesional crema Europei deoarece fara ei economia tarii nu ar dudui (asa cum au afirmat priministrul Liviu si sosia lui Viorica + nea caisa Codrin si meseriasa Olguta!).
  O zi frumoasa tuturor

  Răspunde

 4. Nicolae
  februarie 5, 2019

  Intrebari de bun simt :
  Ministerul Mediului nu are nevoie de PROSPATURA ?
  Ce aveti cu fatuca daca place munca ?
  Voi nici acum nu stiti cum se promoveaza in politica ?
  Ce minister mai are nevoie de PROSPATURI ?
  De ce nu apeleaza la ARSENIE ?

  Răspunde

 5. V.Vasile
  februarie 5, 2019

  Asa, asa, circ pe paine mai ,,dragii mei nemteni,, , ce CV, ce performante , se vede ca este profesionista !
  Daca acest parvenit nu este ,,ingradit,, cat mai curand, tupeul, bataia de joc, nu v-a avea limite altfel cum am sti ce valori are acest judet…..

  Răspunde

 6. Marian
  februarie 5, 2019

  Eu cred ca la Ape si Paduri, nu la Mediu. Dar domnisoara habar n-are unde ar trebui sa se duca la munca… Zic sa intrebati si acolo…

  Răspunde

 7. Dorina
  februarie 5, 2019

  Din această cauză tineri merituoși,absolvenți de facultăți renumite, vor pleca din țară, fără niciun regret!Nu am nimic cu domnișoara, nici nu e vina ei că a ajuns să ocupe un post pentru care ar trebui să fie o concurență serioasă.Mediocritatea stăpânește și nu ne vom însănătoși prea curând.Așa conducători, așa slujbași!În aceeași ordine de idei, stimați comentatori, nu vă supărați dacă fac mici observații.Când folosim verbe la viitor(va merge, vom citi, veți scrie)întotdeauna verbul auxiliar”a vrea(voi, vei, va, vom, veți, vor)se scrie legat.La timpul trecut(e perfect compus)se scrie v-a adus,v-ați pregătit.Forma corectă e serviciu, nu servici.Nu mă certați,să știți că fiecare învățăm din greșeli și poate, corectându-ne reciproc,ne facem un mare bine.În ceea ce privește esența articolului, sunt de acord cu dumneavoastră.E trist și revoltător ce se întâmplă în țara asta.

  Răspunde

 8. V.Vasile
  februarie 5, 2019

  Am gresit D-na Dorina. Multumesc si aveti respectul meu !

  Răspunde

 9. Alina
  februarie 5, 2019

  Ma intreb daca pt modificarile(buze,sini si altele)i-a ajuns ve- nitul anual mentionat in declaratia de avere. Daca i-a ramas si nitel maruntis, poate cumpara de anticariat un abecedar din ace- la editie veche, cind se invatau elemente de caligrafie(liniute si bastonase),etapa premergatoare scrierii literelor si cifre- lor. Nu ar fi rau sa reia studiul scrierii caligrafice, in copmpania unui invatator pensionar, numai ca acesta are pensie mica.

  Răspunde

 10. Ciomu
  februarie 6, 2019

  Ma întreb si eu daca modificările nu i le a facut doctorul ala italian cu 8 clase! Si, la Ministerul Mediului prestează tot ca la Protectia Copilului?

  Răspunde

 11. jan
  februarie 6, 2019

  Frate, ca sa pompezi atata amar de (***) din Targu Neamt prin ministere si institutii trebuie sa faci parte dintr-o retea de carne vie. Soseta le tufa si ca sa li se piarda urma le trimite lui Dragnea. E mai smecher ca Prostanu de Dragnea, ca doar e valutist, nu?

  Răspunde

 12. drojman
  februarie 6, 2019

  Va dati seama cum va presta papusa asta in “mediu ” natural?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop