„Ținutul Zimbrului”, promovat la târgul de turism de la Amsterdam cu sprijinul „oamenilor lui Soros”

Home » Administratie/Politica » „Ținutul Zimbrului”, promovat la târgul de turism de la Amsterdam cu sprijinul „oamenilor lui Soros”

By admin on ianuarie 12, 2019. 1 Comment

„Tot răul vine de la George Soros. Vor doar să mă înlăture pe mine și să distrugă PSD”. Asta declara, în vara anului 2017, liderul PSD, Liviu Dragnea, la o televiziune națională. Preluând discursul premierului ungar Orban, Dragnea a pus tunurile pe miliardarul Soros pe care îl consideră responsabil de „atacurile concertate din partea unor publicații”. În concluzie, Soros reprezintă pentru social democrați unul dintre cei mai mari dușmani. În mod firesc, credem, pesediștii ar trebui să refuze orice sprijin din partea entităților care, în mod direct ori prin oamenii care le conduc, au legătură cu George Soros. Nu poți să colaborezi cu oameni care „miros” a Soros, personaj pe care șeful tău pe linie de partid îl urăște, pentru că ar fi un afront adus liderului. Probabil, pesediștii din Târgu Neamț nu știu de „dragostea” pe care Dragnea i-o poartă miliardarului american, altfel nu se explică de ce city-managerul Geanina Fedeleș, omul numarul doi în primăria condusă de Harpa, a acceptat sprijinul unor fundații conduse de oameni care au sau au avut legătură cu George Soros. Informația ne-a fost furnizată în această săptămână de un târgnemțean oripilat de gestul city-managerului târgnemțean. „Cică PSD-ul nu-l iubește pe Soros, însă oameni din partid se bucură de sprijinul unor persoane care au avut sau au de-a face cu miliardarul. Cum ar putea doamna Fedeleș să explice că a participat la un târg de turism în Olanda, cu sprijinul unei fundații în care unul dintre șefi a lucrat cu Soros?”, s-a întrebat târgnemțeanul care ne-a rugat să studiem puțin problema. Și am studiat-o, constatând că, într-adevăr, Geanina Fedeleș a participat, în Amsterdam, la un târg de turism unde a promovat „Ținutul Zimbrului, zona Târgu Neamț și împrejurimile”.

Promovăm, astăzi și mâine, Ținutul Zimbrului, zona Tîrgu Neamț și împrejurimile, la Amsterdam Fair for Special Journey, un Târg de Turism la care cele mai speciale destinații din lume sunt prezente. Suntem aici alături de destinațiile de ecoturism și de Asociația de Ecoturism din România, cu sprijinul oferit de Fundatia pentru Parteneriat – Polgár-Társ Alapítvány și Romanian-American Foundation”. Acesta este mesajul pe care Geanina Fedeleș l-a postat pe contul său de Facebook în data de 5 ianuarie, alături de câteva fotografii de la fața locului. Lăsând la o parte faptul că nu am văzut nicio poză cu zona Târgu Neamț, nu am putut să nu remarcăm entitățile care și-au oferit sprijinul pentru ca doamna Fedeleș să poată prezenta Ținutul Zimbrilor la târgul de turism din Amsterdam: Fundatia pentru Parteneriat – Polgár-Társ Alapítvány și Romanian-American Foundation”.

(Sursa foto: www.facebook.com/geanina.fedeles.3)

O simplă verificare arată că în conducerea celor două organizații non-guvernamentale există persoane care au colaborat sau colaborează cu fundații finanțate de George Soros. „Sorosisti”! ar exclama liderul Dragnea, bătând cu pumnul în masă. Președintele Fundației pentru Parteneriat este jurnalistul și sociologul Marius Cosmeanu care, în 2008, a realizat lucrarea „Organizațiile de mediu din România-Raport de evaluare națională”, un proiect realizat de Centrul Educațional Soros și finanțat de Coca-Cola HBC. De asemenea, din conducerea Romanian-American Foundation face parte Adrian Eugen Ionescu, care a lucrat pentru Fundația Soros în România.

(Foto: www.rafonline.org)

Să înțelegem de aici că atunci când sunt în căutare de „dușmani ai poporului”, pesediștii îl ia în cătare pe Soros. Lucrurile se schimbă radical atunci când oamenii care au avut legături cu fundațiile lui Soros pot sprijini diverse proiecte, așa cum a fost cel de promovare al Ținutului Zimbrului la târgul de turism de la Amsterdam.

Daniel MURARU

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Un Comentariu la „Ținutul Zimbrului”, promovat la târgul de turism de la Amsterdam cu sprijinul „oamenilor lui Soros”

  1. Stefan   ianuarie 14, 2019 at 10:14 am

    De promovare trebuie sa se ocupe profesionistii adevarati , nu ONG-urile, sorosiste sau nu!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.