Cât încasează artiștii care cântă de Revelion? Romașcanii se vor delecta cu chișcă, tobă și cârnați de la firma liberalului Căpraru

0
489

Primăria Piatra Neamț va cheltui aproape 80.000 de lei pentru evenimentele ce vor fi găzduite pe platoul de la Curtea Domnească de Revelion. Onorariile pentru formațiile Lotus, Bere Gratis și Ansamblul folcloric Floricică de la Munte se ridică la 61.000 de lei, bani care vor intra în contul firmei Marius Sofron Events, cea care asigură prezența celor trei formații pe scena de la Curtea Domnească. Reprezentanții Primăriei Piatra Neamț ne-au precizat că nu știu care este onorariul pentru fiecare prestator în parte, contractul de 61.000 de lei fiind încheiat cu firma bucureșteană la pachet pentru formațiile Lotus, Bere Gratis și ansamblul Floricică de la Munte. Spectacolul va începe la ora 23.00 și va dura 120 de minute, urmând să se încheie la ora 1. Focul de artificii de Revelion, care va avea o durată de cel puțn 8 minute, va fi asigurat de o firmă de profil, primăria urmând să achite 17.255 lei (TVA inclus).

Primăria Roman, 33.000 de lei pentru 40 de minute de Bere Gratis

Și Primăria Roman va cheltui o sumă fumușică pentru spectacolul de Revelion și focul de artificii. Astfel, municipalitatea a încheiat cu SC Midiots Production SRL din Popești Leordeni, județul Ilfov, un contract în valoare de 27.900 lei, fără TVA, adică 33.201 lei, cu TVA inclus, pentru ca formația Bere Gratis să concerteze în noaptea dintre ani pentru romașcani. Trupa Bere Gratis va urca pe scena special amenajată din centrul orașului la ora 21.40 și va cânta 40 de minute. SC Midiots Production SRL, firma de impresariat care a asigurat prestația trupei Bere Gratis la Roman, îl are administrator pe Marius Sofron, care, alături de alte trei persoane, deține și părțile sociale ale firmei. Sofron este administrator și acționar majoritar al Marius Sofron Events SRL, cea care a asigurat prezența la Piatra Neamț a formațiilor Bere Gratis, Lotus și Floricică de la Munte. Pentru romașcani vor mai cânta Paula Seling, începând cu ora 21.00, și Adda Band, începând cu ora 23.00 Prestațiile Paulei Seling și Adda Band vor costa bugetul Romanului 27.200 lei, fără TVA, adică 32.368 de lei cu TVA inclus. Contractul a fost încheiat, ca și în cazul trupei Bere Gratis, prin intremediul sistemului electronic de achiziții publice. Focul de artificii din Piața Roman Vodă, din noaptea de Revelion, va fi asigurat de Transorvirel SRL și va costa bugetul primăriei 17.500 de lei, fără TVA. Pentru serviciile sceno-tehnice (scenă echipată cu instalație de sonorizare), Primăria Roman a achitat firmei Global Electronics SRL 18.571 lei, fără TVA. Suma propusă și aprobată de Consiliul Local Roman pentru organizarea Revelionului în centrul Romanului a fost de 210.000 de lei. Pe lângă onorariile artiștilor, focul de artificii, scenă și sonorizare, bugetul aprobat va fi folosit și pentru plata altor cheltuieli legate de organizarea Revelionului (taxă drepturi autor, șampanie, ambalaje și pahare de unică folosință, prezentator, animatori și pachete). Firma liberalului Petrică Căpraru, Căpraru Comp SRL, va asigura „pachetul gustare de Revelion”. Pachetele, în număr de 1.400, vor fi distribuite romașcanilor în noaptea dintre ani. Primăria va achita firmei Căpraru Com 16.702 lei, fără TVA pentru cele 1.400 de pachete, adică 11.93/pachet, fără TVA. Un pachet conține 100 grame de tobă, 100 grame de chișcă, 100 grame cârnați, o , o chiflă, o caserolă și un șervețel. Contractul a fost încheiat prin metoda „cumpărării directe”, prin sistemul electronic de achiziții publice.

Daniel MURARU

Târgul de Crăciun, ce jale! Concertul Lou Bega, eșec de 17.000 de euro

Primăria Roman îi dă lui Smiley 15.153 de euro pentru o oră de cântat

Cât a costat cântarea la Târgul de Crăciun? Smiley-9500 euro; Gheorghe Zamfir și Bere Gratis-13.000 euro

CSM Roman, „afumat” serios la bani de firma liberalului Căpraru

Jaf la Apaserv SA. Liberalul Căpraru a vândut companiei lapte praf la preț dublu

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.