Articolulul „Fiica președintelui Consiliul de Administrație Apaserv s-a angajat la… Apaserv” a fost retras de pe pagina atacul.ro din cauza unei erori

19
539

În primul rând, fiica lui Gheorghe Stanciu nu lucrează la Apaserv, la mijloc fiind doar o coincidență de nume, așa cum susține Vlad Angheluță, directorul Apaserv SA. Tocmai de aceea, o informație eronată, care a apărut ca urmare a unui cumul de factori, nu trebuie să creeze prejudicii nimănui, motiv pentru care articolul a fost retras. Cu această ocazie au aflat și angajații din Apaserv SA că Ioana Stanciu, angajată acum câteva luni la Compartimentul Resurse Umane, nu este fiica lui Gheorghe Stanciu, președintele Consiliului de Administrație. Informația a ajuns și la atacul.ro în urmă cum mai bine de o săptămână și a fost confirmată de oameni apropiați companiei. În data de 6 decembrie, redactorul atacul.ro l-a contactat telefonic pe Vlad Angheluță, directorul Apaserv SA, și l-a întrebat dacă Ioana Stanciu lucrează în companie și de când. Angheluță a confirmat, spunând că sunt câteva luni bune de când persoana respectivă lucrează la Apaserv SA. În momentul în care am cerut amănunte, șeful Apaserv SA s-a scuzat că intră într-o ședință de CA și ne-a cerut să formulăm o cerere pe Legea 544/2001 cu solicitările noastre. Ne-am conformat și, în aceeași zi, am trimis solicitarea pe adresa purtătorului de cuvânt al companiei. Cum directorul Angheluță promisese că vom primi rapid răspunsurile și cum trecuseră șase zile din momentul înaintării adresei, am decis să publicăm informația așa cum o aveam. După apariția articolului, Vlad Angheluță ne-a contactat, spunându-ne că Ioana Stanciu de la Resurse Umane nu este fiica lui Gheorghe Stanciu, președintele CA-ului. A recunoscut că, în data de 6 decembrie, când l-am contactat telefonic la birou, ne-a spus că Ioana Stanciu lucrează în Apaserv. „Nu m-ați întrebat dacă este fiica lui Gheorghe Stanciu, pentru că vă spuneam că nu este. Efectiv, am confirmat doar că o persoană cu numele ăsta lucrează la Apaserv, nimic mai mult”.

Fără a intra în polemică cu nimeni, pentru că în niciun caz nu ne dorim acest lucru, facem precizarea că este foarte posibil ca redactorul, din cauză că directorul Apaserv era grăbit să intre într-o ședință, să fi întrebat doar dacă și de când Ioana Stanciu lucrează la Apaserv, fără a face mențiunea „Ioana Stanciu, fata președintelui Consiliului de Administrație”.

Daniel MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

19 comments

  1. janel iosub 12 decembrie, 2018 at 16:01 Răspunde

    Asta e fratilor, securistii care si-au vandut tara sunt peste tot! Acest personaj extrem de toxic si periculos a dispus ca subsemnatul sa fie dat afara abuziv din consiliul de administratie de la Troleibuzul, acolo unde el pastoreste ca sef C.A aceasta bomba ecologica! In rest, DUSTER NOU, NEVASTA LA C.J, (***) SI UITE ASA PROCURORII SI JUDECATORII DORM IN PAPUCI!! Sa mai punem la socoteala ca este „copilul de mingi” a cameleonului gigi marcoci?! Ce rost mai are, atata timp cat coruptia pute?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ignat 12 decembrie, 2018 at 17:12 Răspunde

    Inainte de schimbarea conducerii Apa Serv cu oamenii apropiati lui Arsenie, toate ziarele se dadeau de ceasul mortii ca sub un pod la Sarata sunt pierderi de milioane de metri de apa. Dupa ce au fost pusi specialisti in domeniul caselor de ajutor social si tuteri pe posturi grase, deodata ziarele tac. Intrebare;de ce? Au rezolvat Angheluta pierderea?

  3. Maria Sfetcu 12 decembrie, 2018 at 17:58 Răspunde

    Ei, asi! Chiar credeti ca actualii vajnici conducatori ai Apa Serv sunt specialisti in domeniu? Cititi-le CV-urile si nu radeti (pe mine una m-a pufnit rasul la toate cele pe care le-am citit, sunt spumoase, unii dintre ei sunt asemenea premierului sau faimoasei europarlamentar Grapini, prietenele limbii romane!). Cum credeti ca niste non-specialisti vor rezolva problemele acute ale companiei? Uitati de comanda „Bani pentru partid”? Nici in dos nu-i doare de angajatii de rand sau de populatie, scopul lor este unul clar, dupa noi potopul! Si va spun un lucru, nu va bazati pe bunul simt al unora, sau pe cuvântul de onoare fiindca lipsesc in totalitate. Nu v-ati convins pana acum?
    O zi frumoasa tuturor

  4. Nume de cod Preotul 13 decembrie, 2018 at 11:59 Răspunde

    Nu mai fi (***) si sterge si comentariile facute pe textul anterior ori fii barbat pune si textul sters sa vada lumea de ce au comentat urat.

    Admin.: In primul rand, va rog sa vorbiti frumos. In al doilea rand, daca nu ati observat, comentariile respective nu au nicio treaba cu subiectul articolului care a fost sters, asa ca vor ramane acolo. Sper ca ati inteles.

  5. janel iosub 13 decembrie, 2018 at 12:42 Răspunde

    Ce importanta are ca lucreaza, ca nu mai lucreaza, esentialul este ca securistii si familiile lor inghit bani publici de peste tot si sunt niste nenorociti!

  6. Doina 13 decembrie, 2018 at 13:01 Răspunde

    Deontologia jurnalistica va obliga sa folositi trei surse independente.Cate articole de”atac”or fi oare eronate, asa, din „intamplare”?

    Admin.: De ce nu le analizati, cine va opreste?

  7. valisor 13 decembrie, 2018 at 16:49 Răspunde

    Pentru halul acesta de josnicie DEX recomandă „porc”. Situația tragicomică indubitabil ne arată că „tagma jefuitorilor” nu are în componență nici măcar un singur ne-prost-grămadă, căci acela ar fi zis, probabil, „Stați așa măi oaielor! Dacă Muraru nu e prost ca noi, oare nu ne băgăm gratis în căcat?”. Deci s-au băgat.
    În toată Istoria României nu a mai fost așa bicoincidență, adică tâlharii să fie și toți și proști! Și nici nu va mai fi! Acești ăștia sunt pe cale să ciordească din Istoria României fix VIITORUL dacă îi lăsăm!
    Deci ce facem, frați moldoveni, murim sau ne lăsăm uciși?
    Bravo, domnule Muraru! Ai fost la înălțimea la care deont-oloaga Doina nici nu poate visa din pricina greutății „șosetelor”.

  8. Ion 13 decembrie, 2018 at 17:00 Răspunde

    Janel, furi curent in ultimul hal. Fiica lui Stanciu nu lucreaza la Apa Serv si gata. Cat despre securiștii la care faci tu referire au facut mai mult pentru tara asta decat ai sa faci tu vreodata. In plus securistii astia nu au stat pe banii Locativ Serv cu (***) la Brasov si nici nu si-au (***) cum fac unii, moralisti de moment. In plus au avut caracter spre deosebire de unii care unde ling acum scuipa mai tarziu, asa ca ciocu mic si joc de glezne

  9. Varga Szandor Andras 13 decembrie, 2018 at 17:27 Răspunde

    Tare. Ca o comparatie interesati-va cum si-au dat proprii angajati in recurs la Curtea de Apel Bacau, dupa ce au pierdut de doua ori la Piatra Neamt procesele cu acestia pentru nerespectarea Contractului Colectiv de Munca pe ramura .
    Sa faci recurs si la Bacau, dupa ce oamenii si-au luat banii prin executor judecatoresc de la Libra Bank, si sa mai cheltui din nou o caruta de bani din fondurile companiei dupa ce acestia si-au ridicat banii cuveniti prin sentinte judecatoresti arata cat de mult le pasa de soarta acestei firme .
    Totul se putea face amiabil dar nici n-au vrut sa auda .
    Asta inseamna management european .
    De la caldurica birourilor cu modernizari europene satulul nu are cum sa creada flamandul din strada .
    Cu banii aia mai schimbau cativa km de reteaua putreda prin care pierd mai mult de jumatate din apa pompata spre beneficiari .

  10. janel iosub 13 decembrie, 2018 at 17:55 Răspunde

    @ION LATRAUL PSD. Bai mistretule vino sa ne cunoastem fata in fata si nu asa mancand laturi de dupa numele de argat ion. Nu iti este greata bai comunistule care esti sa latrii in spatele tastelor? Daca as sti cine esti pe cuvant ca scriitor te fac badie!

  11. Ion 14 decembrie, 2018 at 13:32 Răspunde

    Bai Janele, latrau esti tu ca altceva nu ai invatat in viata asta politica. Cat despte Psd, chiar nu am nici cea mai mica simpatie, insa mor de draci cand vad asa „avertizori”, care au stat cu puterea la masa si au papat bine, iar dupa ce li s-a luat strachina din fata brusc s-au trezit sa dea lectii de moralitate. Ba, chiar nu iti e rusine, chiar ne crezi prosti pe toti? Acu cauti alta masa? Ba, daca esti asa capabil du-te la munca cinstita cum fac oamenii normali si lasa politica, nu mai visati dupa banutul public si salarii de sute de milioane. Apropo, ce salariu ai avut pe luna la Locativ Serv? Spune omului de rand cati gologani ai papat din banii lor si poate ne mai spui de ce pe deputatul Suculet l-ai tinut in doua apartamente pe str. Mihai Stamati ce apartineau de Locativ Serv cand el mergea cu masina de 100.000 euro, iar altora le trebuia punctaj pentru a obtine o locuinta? Acuma tot latrau psd-ist sunt? Astept cu interes sa iesi cu documente despre prietenul Suculet cu care te dai mare dusman, dar pe care l-ai adapostit cand altii dormeau cate 10 intr-o camera

  12. koss 14 decembrie, 2018 at 14:32 Răspunde

    Janel , se pare ca esti un pic prins de turba..Te-as numi (***) ca asta esti .O mare (***)..!!! Musti si scuipi de nu mai poti ..Daca cineva nu e de acord cu constipatia ta , intelectuala , te duci la amenintari..Ba (***) , poate lui Ion , ii este frica sau nu-si pune mintea cu tine , dar eu vreau sa te (***) !!! (***).Ma (***) (***) , asta meriti , daca iti permiti sa ameninti , oamenii,,Siktir !!

  13. janel iosub 14 decembrie, 2018 at 17:14 Răspunde

    KOSS Vino sa ne vedem sa vad ce muschiulet ai (***) de ma ameniti/1 Daca tot postezi adminule toti (***) care ma injura posteaza si ce le transimit acestor (***) ascunsi dupa fusta nevestelor, ion si koss

  14. Ion 14 decembrie, 2018 at 21:38 Răspunde

    Bine ca sunt argat bai Janele, dar sunt curat, eu nu am obtinut apartament de la Locativ ca nu aveam punctaj, in schimb i-ati dat doua lui Suculet moka si tu l-ai acoperit. RUSINE BA! Mai ai curaj sa vorbesti fe de altii cand tu ai ascuns gunoiele astea sub preș? De Cornelia Tudorancea cu apartament social pe langa fostul camin de batrani din Dărmănești cand avei de gand sa ne spui? Ne faci argati cand tu i-ai lins de le-ai lasat rani.

  15. Viki Barcelona 14 decembrie, 2018 at 23:35 Răspunde

    Eu nu pot decit sa admir modul in care lucrati! Faptul ca ati eliminat o birfa grea din apaserv e foarte bine si pt tata si pt fata! Si asta e un subiect interesant! La fel de interesant cum si tatal care e acolo unde e datorita probabil calitatilor, abilitatilor! S-avem pace pe pamint!

  16. Poprean 17 decembrie, 2018 at 00:04 Răspunde

    Pe str. Stamatin la s2 ap 10 avea domnul serban ciprian un apartament iar langa avea o garsoniera luata pe un alt nume -il stiu dar nu il fac cunoscut – iar din cele doua a rezultat un apartament cu 3 camere. Stiati de acest lucru domnule Janel? Era asistat dar avea un jaguar alb luat sau condus anterior de niste (***). Si mai abea sotia siun ceas super smecher tot de la (***) luat cu cateva mii de euro si cred ca era din loturile (***) din afara. Nici asta nu stiai?

  17. Ion 17 decembrie, 2018 at 20:15 Răspunde

    Bravo dle Poprean sunteti un om informat mult mai bine decat Janel care concureaza cu Eon la caderi de tensiune. Astea nu sunt probleme importante pentru cunostinta publicului

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.