19 responses

 1. Doina State
  noiembrie 23, 2018

  Alt cancer al judetului Neamt acest Ion Rotaru un smecher care pe unde a trecut a ars locul in urma lui. La Alexandru cel Bun a umplut comuna de datorii si lucruri facute alandala in stilul sau caracteristic. A se vedea marele fas numit Aqua Park care a sufocat comuna si acum este in faliment, istazurile comunei vandute , angajarile ilegale ale apropiatilor o societate SC Al Bun pe care a bagat-o la DNA cu vanzari si cumparari de terenuri fictive si apoi a falimentat-o,si o comuna plina de gunoaie si chiciuri.

  Răspunde

 2. Doina State
  noiembrie 23, 2018

  La Alexandru cel Bun mismasurile cu terenuri sunt la ele acasa. Impreuna cu Emil Frasinaru secretarul sau preferat vand totul. Mai nou, primarul porno cum este poreclit cel care nu te asculta niciodata in schimb te scuipa cand vorbeste si-a tras masina din banii primariei pe care o foloseste in interes personal. Ai inteles Janel? Pe el!

  Răspunde

 3. Gherghelas
  noiembrie 23, 2018

  Oare exista partid pe care sa nu-l fi murdarit elefantul acesta?Tineti-va bine: Partidul Agrar, PD, PDL, PNL _PSD de vreo 5 ori plus partidul lui Oprea.Va amintiti cum ii lingea labutele lui EBA si chiloteii lui Udrea spunand ca are sange in instalatie? Mare libidinos!

  Răspunde

 4. janel iosub
  noiembrie 23, 2018

  Daca fata lui Rotaru a oprit sau va opri in trafic vreun buss, eu ma sinucid!! Nu va este rusine bai golanilor sa mintiti in halul asta? Dar cand vorbeam in CJ EU, ROTARU, ARSENE si OANA BULAI sa-l dea afara pe DIR. GRIGORAS si sa ma numeasca pe mine cum era bai lotriilor? Mint eu cu ceva? Iar eu, caracter nu am vrut si am spus,….ce aveti cu Grigoras fiindca Cucoreanu are centura neagra la ciordit. Ati uitat, daca da, va reamintesc cand va trebui, iar cu LAURA controloare in trafic, SICTIR, SICTIR, SICTIR!!

  Răspunde

 5. janel iosub
  noiembrie 23, 2018

  Si a mai fost unul din psd angajat dar si-a luat zborul ca nu i placea decat carnea macra! Cum mintiti bai nenorotitilor si DNA in secunda asta trebuia ca pe ARSENE, ROATARU SI CUCOREANU SA I RIDICE! Tara condusa de vagabondi, cu justitie comandata politic si nu mai spun fiindca vomit cu bolta!

  Răspunde

 6. janel iosub
  noiembrie 23, 2018

  APOPO, dar de rapoartele CURTII DE CONTURI UNDE ERAU FACTURATE DE N;SPE ORI ACELEASI MATERIALE NU SE AUDE NIMIC, SAU ARSENE SI-A FOLOSIT INFLUIENTA CA DL PRIMAR SA NU-L TOARNE LA DIICOT CATI BALOTI DE BANI PUBLICI SE FURA???? DLE PRIMAR ATI VOTAT SI CU MAINILE SI CU PICIOARELE EXCLUDEREA MEA ABUZIVA DIN C.A DE LA TROLEIBUZUL IMPREUNA CU VAJNICII SECURISTI DAN CONSTANTIN SI RADU TUDOREL, CAT SI DE POTOPUL DE PROSTIE REPREZENTAT IN UAT-URI DE NISTE PRIMARI DE COMUNE CU 3 CLASE. ATI UITAT / DACADA, EU NU!

  Răspunde

  • horea
   noiembrie 23, 2018

   Dl Rotaru nu este un primar cu 3 clase Janel,este economist.A devenit intelectual la 70 de ani in ziua in care a primit diploma de econom. Piz dai tu seama ce otrepe are acest PSD?

   Răspunde

 7. Cristi
  noiembrie 23, 2018

  Rotaru, Grădinărit si Nici bani (consilier UAT) apar alături de 3 mari “gospodari” sătești ca principalii faptuitori intr-un dosar ce sta pe masa S.I.C.A de vreo 2 ani, dosar care are aproape 200 de pag de anexe și include inca câțiva băieți deștepți de pe la Apele Române Neamt si Ocolul Silvic Vaduri. O suita de falsuri, uzuri de fals si abuzuri mari cat casa toate probate cap coada cu acte oficiale….dar dacă nu intereseaza pe nimeni ce sa-i faci 🙂

  Răspunde

 8. Cristi
  noiembrie 24, 2018

  “Rotaru, Frasinariu și Camelia Vicovanu (consilier UAT)…” -ceapa mamei ei de auto-corect

  Răspunde

 9. janel iosub
  noiembrie 24, 2018

  Cunosc direct de la surse cate dosare penale cu un probatoriu indubitabil stau pe mesele procurorilor din cadrul D.N.A si ma mir cum de nu se misca nimic!!!!! Dar poate MOS CRACIUN sa aduca de sarbatori cateva mandate pt mai marii jefuitori ai judetului!! Cine stie si ii mai intelege?!

  Răspunde

 10. constantin
  noiembrie 24, 2018

  Rotaru devine tot mai mic si fara caracter daca practica smenuri de doi lei.Sa-ti murdaresti blazonul pentru 1.500 lei lunar inseamna ca esti un om de nimic.Pe Farcaseanu l-am inteles dar pe Ion nu.Eu cred ca la Alexandru cel Bun afara e vopsit gardul incolo dezastru.Dar cum de nu si-a bagat fata la Aqua Parc.Si acolo director era tot unul Oprea o fi rude sau ceo fi.Doamne fereste sa te apuci sa vezi de anumite terenuri, devii dusman pe viata.Oameni nevinovati au pierdut ha. de teren pe aiurelile secretarului.Nimeni nu se baga.

  Răspunde

 11. drojman
  noiembrie 24, 2018

  In toata istoria sa comuna Alexandru cel Bun a avit doi hoti: Rotaru( de profesie (***) si Frasinaru(***).

  Răspunde

 12. Scutaru
  noiembrie 24, 2018

  sa vedeti ce ode-i canta balanescu la Mesingerul de aprins focu

  Răspunde

 13. Mamamare
  noiembrie 25, 2018

  Ioaneeee,vezi ca ai uitat-o pe Alinutza !

  Răspunde

 14. Maria Sfetcu
  noiembrie 25, 2018

  Doamne cum mai zboara timpul! Parca mai ieri era primar la Piatra si a facut manevra cu bordurile, ale turnate la loc, pe repede-nainte. Doamne, ce vremuri bune! Si asa zisele parculete pentru copilasi. Doamne, cum mai sifona banii! Dar nu a avut noroc mai mare decat sa ajunga la comuna unde s-a dezlantuit! Oare Curtea de conturi ce face? Oare celelalte “organe” (chiar ca-si merita numele!) ce naiba fac? Dorm? Nu ca l-as plange de mila pe Pinalty, dar cred ca Nea Nelu e mai tare decat Pinalty! In primul rand ca e in libertate. Ce ironie!
  Si apropo, sa nu o uitam pe Domnisoara secretara (de la Piatra, când nea Nelu era primar) ajunsa ulterior Doamna Primar si ex-doamna primar!
  O zi frumoasa tuturor.

  Răspunde

 15. Apostol
  noiembrie 26, 2018

  Cum sa nu-i cante Balanescu, doar si-a luat casa in comuna. Cu mult sprijin.

  Răspunde

 16. sebi
  noiembrie 27, 2018

  Oare cum reuseste natia asta tampita sa-si aleaga numai hoti si analfabeti?

  Răspunde

 17. FLORIN
  noiembrie 28, 2018

  Rizi si cu curu de explicatiile acestui (***) Adrian Grigoras.

  Ca (***) asta sunt toti din administratia acestei tari de aia Romania e ultima tara din emisfera nordica.

  Numai hoti si analfabeti.

  Nici un tinar de calitate nu va ramine in aceasta tara.Toti vor emigra.Romania nu are nici un viitor.Nu ai cum sa-ti gasesti un job pe merit.Toate structurile acestui stat mafiot sunt populate numai cu (***) ca asta din poza.

  Răspunde

 18. valisor
  noiembrie 28, 2018

  “Ulterior, se merge în echipă extinsă”… Adică are și nepoți pe drumuri? Lăsând gluma la o parte, vreau să mă râz și de ceilantă parte. Măi Alegzandre cel Bun, voi nu are prim-ministru comunal?! Sunt disponibil! Voi nu aveți, iar eu am nevoi. Dil? Atârta despre subect, că mie mi s-a pus pe un comentator mai rău decât pă(sau viceversa, că s-ar putea ca de fapt “pe” să este pluralul dă la “pă”) ei!
  Deci,
  Jănele, văd că de la o vreme sari la jugulare într-o turbăciune pe care mă faci s-o suspectez tematică. Că adică, preferatul dumneatalei, care-l nu ratai să latri și să “mușcă-l dă varice!”, era primarele Chitic, dar poate că ai descoperit ceva ce într-ale șfințeniei îl pune departe de orice suspiciuni perianale din care decât mănâncă ciuperci Moș Denea (dar nu fața întunecată tot pictată de Florin) și porcoaie de înjurături de la necredincioșii frustrați (că am pictat cu ștampila pe hârtie). Relevează “fraierimei” magia ta neștiută și nu ne lăsa pe noi pe întuneric, că cam umblă vorba pin târg că iscusința lu matale e sudoarea cu electrozi fake la puntea de trecut cu dracu care-ți bagă ochiu-n buzunar. Adică, dom’ Vice (ajung și la gluma asta acușica), dacă e decât gura lumii, atunci pardon! dar dacă altminteri, atunci ai rogu-te-n… decența să nu mai fii nici nu știu mai care dintre Iosubi! Și am ajuns și la aia, că Io înseamnă “eu, cel uns să stăpânesc peste prostime”, așa că nu e limbologic corect Iosub, ci mai degrabă SubIo, adică și mai bine ViceIo și ar mai fi varietăți. Poate că alta e e-team-ologirea cuvintelor limbei rumânești și p-ambele două ia-le cape caterinci!… sau nu!
  Hai pa!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop