Revista editată de firma care încasează un purcoi de bani de la Consiliul Județean Neamț, elogii pentru Viorica Dăncilă

3
944

„Q Magazine”, revista editată de societatea Babilon Press SRL, firmă care încasează peste 130.000 de lei de la Consiliul Județean Neamț pentru realizarea brandului turistic al județului, a publicat un articol elogios la adresa premierului Viorica Dăncilă. Articolul este semnat de Nora Noapte, aceeași personă care, în urmă cu câteva luni, semna un material denigrator la adresa primarului Capitalei. De altfel, „Q Magazine” s-a remarcat, în ultima perioada, prin critici dure la adresa adversarilor membrilor grupării Dragnea. Acum, revista a trecut și la închinat ode premierului Dăncilă, aceasta fiind catalogată, în articolul „Adevăruri nespuse despre Viorica Dăncilă. Şi trist, şi sincer”:

 Un om de desăvârșit bun simț, neconflictual, opusul isteriei și al limbajului suburban. Un om normal într-o lume anormală”

Autorul articolului mai spune: „Dăncilă nu este nici proastă, nici incultă, nici provincială, nici gafeură. Ea este pur și simplu un actor onest, distribuit ca substitut într-un rol pe care titularul este în imposibilitatea de a-l juca”

„Viorica Dăncilă nu este un politician de divertisment. Îi este străin histrionismul care face rating pe la televiziuni. Nu este interesată de imagine. Și peste toate acestea, culmea culmilor, nu ține să fie prim-ministru cu orice preț. Adică nu este exact așa cum sunt politicienii pe care îi disprețuim. Aceia care omagiază vulgul în public și îl insultă în privat. Viorica Dăncilă nici nu omagiază, nici nu insultă; doar lucrează”

Despre cei care o critică pe Dăncilă: „Cu studii, dar fără cultură. Cu bani, dar fără suflet. Cu informație, dar fără educație. Cu avere, dar fără identitate. Cu pretenții, dar fără merite. Cu stomac, dar fără minte. Cu glas, dar fără cuvinte”

Sfârșit de articol cu încurajări pentru premier…

„Iar Viorica Dăncilă trebuie să meargă mai departe, cu zâmbetul ei derutat, cu pasul apăsat, cu calmul imperturbabil, căci, slavă Domnului, poporul nu se confundă cu maidanul, chiar dacă urletele minorității roboților maidanezi caută să acopere respirația sănătoasă a majorității robotitoare”

Babilon Press SRL, așa cum a arătat atacul.ro în exclusivitate, a încheiat un contract în valoare de 133.280 lei, TVA inclus, cu Consiliul Județean Neamț, institutie condusa de inculpatul Ionel Arsene (PSD), considerat unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Contractul de „servicii de consultanță în publicitate” a fost atribuit de CJ Neamț, prin cumpărare directă, la începutul lunii septembrie.

În schimbul sumei amintite, firma bucureșteană trebuie să creeze brandul turistic al județului Neamț, de parcă angajații Compartimentului Turism din CJ nu ar fi în stare să facă asta. A doua zi după încheierea contractului, revista ”Q Magazine” publica un articol denigrator la adresa familiei primarului Capitalei.

Pandele și Firea nu au lăsat lucrurile așa și au acționat revista, autorul articolului, administratorul și acționarul firmei Babilon Press SRL (Florina Jucan) în judecată.

(Sursa foto: www.qmagazine.ro)

Daniel MURARU

Citeste si:

Consiliul Județean Neamț, condus de inculpatul Arsene, plătește 133.280 de lei revistei care o atacă pe Gabriela Firea

O afacere care pute, acoperită de „zeii” de la Consiliului Județean Neamț

Super afacere cu brandul turistic al județului! CJ Neamț face treaba firmei care încasează 130.000 de lei pe contract

Firea și Pandele au chemat în instanță firma ziaristei Jucan. Babilon Press SRL încasează bani frumoși de la CJ Neamț

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. janel iosub 10 noiembrie, 2018 at 13:04 Răspunde

    Buna dimineata procurorilor din judetul nostru si scuze de deranj, insa dumneavoastra nu vedeti padurea din cauza copacilor!!! Este ceva firesc la arsene si oana bulai sa aloce fonduri din banii publici unor apropiati, ca doar nu dau de la ei de acasa!! Daca un procuror imi arata ca s-a autosesizat in legatura cu vreun politician corupt in ultimii 30 de ani, eu ma calugaresc pe loc!

  2. FLORIN 11 noiembrie, 2018 at 07:48 Răspunde

    Janel,procurorii din Piatra Neamt stau ascunsi prin birouri iar unde exista interese ”financiare” musamalizeaza si bagatelizeaza anchetele ducindu-le in derizoriu.
    Asta se intimpla din cauza calitatii execrabile a celor care formeaza actualul corp de procurori din aceasta tara,oameni de nimic,corupti si fara caracter care patroneaza si au patronat toate hotiile din aceasta tara.

    Aceeasi situatie in SRI/IPJ/DIICOT,peste tot.

    Ca sa le mai dai pensii si salarii colosale acestor oameni incompetenti si lasi care nu au facut absolut nimic pentru societatea care i-a tratat cu privilegii extraordinare iar ei se comporta ca niste slugi intorsi cu cheita de politicieni,interlopi si toti care fura in aceasta tara este o bataie de joc.
    De ce trebuie sa platim acesti procurori care oricum nu fac nimic?Unde mai este posibil la orice job din lumea asta,an de an sa nu faci nimic,sa fii platit cu sute de milioane si sa iesi la pensie de sute de milioane fara sa fi finalizat nici o ancheta …..asta e corupul de ”procurori”din Romania,Janel.
    Ce hotii au prevenit aceste institutii corupte si esuate?ZERO
    Ce anchete serioase au finalizat aceste institutii corupte si esuate?ZERO

    Daca miine vom inchide toate aceste institutii inutile si toxice nu se va schimba nimic in aceasta tara.Va fi la fel.In plus,vom avea miliarde de euro in plus la buget pe care ii plateam degeaba acestor institutii inutile cu care se poate face ceva in acesta tara chiar daca vor fi furati partial asa cum se intimpla si acum si nimeni nu-i opreste.

    Q.E.D

  3. anca 11 noiembrie, 2018 at 12:05 Răspunde

    probabil ca va aparea un adevarat sef pe undeva care sa-i intrebe pe acesti manipulanti…domnule procuror cine ar fi trebuit sa ancheteze pe x sa y la data z pentru incalcarea unor legi…..aaaa, dumneata, ia hai la ancheta un pic sa vedem cu ce te-ai capatat?Observ ca le sunt aduse la cunostinta numeroase fapte……ei staaau si rad..doar primesc acelasi salariu, fara risc, nu?

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.