O nouă trompețică pesedistă în mediul on-line. Ministrul Andrușcă o susține

5
707

 

 

De parcă nu erau suficienți menestrei în presa nemțeană, recent a mai apărut unul care face, la vedere, propagandă PSD-ului și oamenilor săi. Totodată, publicația îl atacă puternic pe Iohannis și pe „dușmanii” partidului de guvernământ. În schimb, laudă tot ce înseamnă PSD, inclusiv pe inculpatul din fruntea județului Ionel Arsene, căruia i-au fost dedicate câteva articole. Publicația are sloganul „Mai mult decât bun!”, ce te duce cu gândul mai degrabă la un produs alimentar (cârnați, salam, oase garf, dulceață etc) sau la servicii gen spălătorie, vulcanizare. Este susținută financiar la vedere de un pesedist, așa că se explică de ce are o politică pro PSD. Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei de care râd și colegii săi din PSD, își face reclamă în respectiva publicație. Nu el, ci biroul de parlamentar pe care îl are la Târgu Neamț. Pe prima pagină apare o casetă din care aflăm programul de audiențe de la biroul parlamentar al lui Andrușcă, semn că acesta este unul dintre susținătorii proaspătului menestrel apărut în peisajul presei nemțene, care numai de așa ceva nu ducea lipsă.

Numai că menestrelul pare a fi total lipsit de inspirație. Altfel nu se explică de ce cele mai multe texte sunt preluate, fără a preciza sursa, din alte publicații. Bineînțeles, sunt preluate acele articole favorabile PSD-ului, precum și cele care-i pun într-o lumină proastă pe liberali sau pe președintele Klaus Iohannis. Apariția noului menestrel cu trompeta sa din mediul on-line arată că social democrații au început pregătirile pentru alegerile de anul viitor, europarlamentare și prezidențiale. Astfel de site-uri în care articolele nu sunt semnate, iar la contact găsești două adrese de e-mail, sunt folosite, de regulă, pentru manipularea electoratului. De exemplu, un articol denigrator la adresa unui adversar politic, printr-o distribuire masivă pe rețelele de socializare, poate să schimbe opiniile a mii, zeci de mii, chiar sute de mii de alegători creduli. De asemenea, astfel de publicații pot prelua și lansa masiv (în regim publicitar) în mediul on-line mesaje fake-news care pot face diferența într-o bătălie electorală.

Daniel MURARU

Citeste si:

Bani publici cu nemuluita pentru un ziar on-line obscur

Lupii, băăă! Banul public este căpușat de o altă publicație online

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

5 comments

  1. Dragos 20 octombrie, 2018 at 12:36 Răspunde

    Cred ca-i putem face un „bine”. Sa nu accesam mizeria. Cat de calitatea scazuta a continutului, pare o copie fidela a trompetei principale.

  2. Florentina 20 octombrie, 2018 at 12:41 Răspunde

    E unul din siteurile alea la kilogram ale lui (***). Omul asa stie, totul la kilogram, si siteuri, si resaparea sosetelor, si pupaturi aplicate vartos pe dosul celor care conduc CJ sar si Primaria Piatra Neamt.
    E un site de kko, il citesc doar Iosub, Arsene, Chitic si postacii lor. Pe un articol avea dupa vreo 2 zile vreu 28 de citiri. Penibil.

  3. ionel 20 octombrie, 2018 at 15:16 Răspunde

    Am citit artcolul vostru.. ati zis de ei la contact ca au 2 adrese de e-mail !! dar voii ?? aveti 3 adrese !! care este diferenta intre voi si ei ?? ca voi sunteti platiti de pnl-isti si ei de psd-isti asa ca sunteti toti la fel nu va mai dati in spectacol ca sunteti si voi varza

    Admin.: Caseta redactionala a fost scoasa acum cateva zile, pentru a fi refacuta. 2. Cat despre afirmatia ca suntem platiti de liberali, mai cautati! Sunteti in eroare. Maxima…

  4. valisor 21 octombrie, 2018 at 11:19 Răspunde

    „ionele Șușuțele”, că PSD, că ALDE, că PNL… ș-ar mai fi vreo niște unii, astea sunt doar titluri diferite de tâlhărire a României, că românul s-a deșteptat și a înțeles ce poate perfidul vostru sânge putinist-leninist de TeleorNeamț. În zilele astea titlul de „guvernare”(gestionare în hoțíei a banului public și a toate resursele României) e, prin rotația cadrului, PSD-ALDE, dar cu toții știm să nu ne mai uităm la pista falsă că ar exista forțe politice angrenate într-un mecanism democratic de beligerire, nici constructiv, nici minim grijuliu țării, ci numai o cârdășie perversă, cât democrația nu are la voi nicio căutare, cât oameni politici nu ezixtă decât penali în funcții publice și în scaune colaterale.
    Umbla și tu prin crâșme cu asistații voștri sociali dacă vrei să are cine te băga în seamă, nu te mai făcea de jenă pe atacul.ro cu încercările tale ridicole bune doar pentru maimuțoii voștri de electoratori și susținătoriști cu neuroni mumificați decedați deodată cu „Epoca”!
    Gilimicile din ștart e pentru toți ionelii cu aceeași putere de jignire ca posesori fără credință de buletin românesc.
    Fraților, hai să nu mai decât borâm din toată sila, hai SĂ!

  5. Stefan 22 octombrie, 2018 at 08:55 Răspunde

    Domnule Muraru, dar de ce le faceti reclama?!Daca nu era articolul d-vs, nu stia nimeni de ei!Pe de alta parte, stirea cu Iohannis e reala, si nu un „atac” la presedinte.Domnul Klaus insusi ne insulta prin atitudinea aroganta si iresponsabila de care da dovada!Personal, nu il vad cu nimic mai bun decat Dragnea!

    Admin.: Total de acord: Iohannis si liberalii nu sunt cu nimic mai buni decat Dragnea si pesedistii. Trompetele pot fi si peneliste, nu numai pesediste.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.