3 responses

 1. FLORIN
  octombrie 18, 2018

  Alti paraziti patologici alaturi de institutiile clasice IPJ/DIICOT/PARCHET/SRI si DNA.

  Alta institutie inutila care trebuia inchisa demult.

  Judetul Neamt este o cloaca de mizerie iar ei se plimba toata ziua prin oras cu masinile…NOI sau le vezi in fata sediului parcate.

  Toti trebuie dati afara.

  Răspunde

 2. valisor
  octombrie 19, 2018

  Florine, hai să închidem România! Dar mai întâi închidem Serviciul Bolșevic Român Dragnea, în totalitate, până în toate șleahtele și șleahtuțele locale din cele mai uitate de timp și oameni cătunuri din văi și vâlcele, apoi vom mai videlea că ce și cum. În ordinea alfabetică de la care cap se împute! Așa deci propun, că de aici, din unghiul din care te citesc eu, îmi se pare că de-a valma pe care o promovești e o “capu-cam-lipsă”.
  Despre acșident nu știu ce să zic. Am înțeles că la Gardă nu se bea până în ora 9 dimineața, dar din răspuns pricep să cred că Petrariu a răspuns după ora 9 dimineața, deci nu sunt chiar așa de sigur ce din ceața aia își asumă și ce nu. Să-i înțelegem și pă dânșii! Dacă nu pot să are mașini… că doar nicio instituție nu și le cumpără din șpăgi.

  Răspunde

 3. Ioan
  octombrie 22, 2018

  GNM sta f bine la capitolul masini si dotare parc auto; ca tot veni vorba de ITM, ia vedeți ce masini au ei acolo! Solenza și primele Loganuri de pe care cad tablele!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop