3 responses

 1. eu
  octombrie 4, 2018

  Mai mira pe cineva ca, aceste specimene comuniste, mint pe fata? Mai traiesc inca in trecut.

  Răspunde

 2. mihnea1
  octombrie 5, 2018

  Nu vor merge foarte multi la vot, dar vor falsifica rezultatul final. Dle Muraru, pe cand ne informati si pe noi despre stadiul dosarului penal in care senatorul este inculpat dupa ce a omorat un om? Gurile rele spun ca venea baut de la Roman, intr-o dimineata, si a intrat cu masina pe contrasens si a omorat un om necajit care merge pe o bicicleta la munca. Va rugam frumos sa investigati si sa ne informati (e doar o rugaminte; poate asa isi va pune intrebari si procurorul daca vede ca presa se intereseaza). Oricum, pentru uciderea acelui nevinovat, betivanul de Manoliu va plati in fata lui Dumnezeu.

  Răspunde

 3. valisor
  octombrie 6, 2018

  La vot merg, numai că nu după părerea mea ci după cum vrea ei, trei categorii de… poziții… sau… ceva, dar nu zic că e bun de mers sau că nu și nici despre mine că ce fac sau ce aștept. Deci merg cei despre care se povestește în propoziție, apoi susținătorii, condiționat sau necondiționat susținători, ai PSD&clica și, ultimii (dar nu cei din urmă, după cum se uzurează a se spune), cei care neînțelegând ce e aia a face frecție la un picior de lemn se tare îngrijoresc de ce ar putea să ese din compunerea celorlalte două categorii. Sunt curios dacă m-am ginit sau doar mă dau mie prea deștept.
  Nu cred că palida mea opinie ar avea vreo gravitație în minusculul nostru univers de a’ș’mâni, așa că zic că acest comentariu ar putea să trece așa, cu procedura deja pornită, ca să recitesc și să pot să mă compar pe eu, căscatul de săptămâna viitoare, cu mine, “analisticul” de azi. Poate?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop