Doi inculpați pentru fapte de corupție dau lecții pesediștilor nemțeni

5
449

După modelul de la vârful PSD-ului, unde președintele Liviu Dragnea este condamnat definitiv și irevocabil pentru fapte de corupție într-un dosar și condamnat în primă instanță, tot pentru fapte de corupție, într-un alt dosar, PSD Neamț este condus tot de oameni cu grave probleme penale. Vorbim de Ionel Arsene, președintele PSD, judecat pentru fapte de corupție în două dosare penale și de Ioan Munteanu, vicepreședintele PSD Neamț, judecat și el pentru fapte de corupție. Primul este judecat la Tribunalul Neamț, iar celălalt la Tribunalul București. Un numitor comun al celor doi oameni cu funcții de decizie în PSD Neamț este traficul de influență, faptă pentru care amândoi sunt judecați în dosare separate, evident. Deși cei doi inculpați din fruntea PSD Neamț sunt judecați de câteva luni bune, niciunul nu a făcut un pas în spate, să renunțe la funcțiile pe care le au în partid. Bine, nici social deomocrații nemțeni nu au avut suficient curaj pentru a le cere celor doi să se autosuspende din funcții măcar pe perioada derulării proceselor. Așa stând lucrurile, nu mai miră pe nimeni că Arsene și Munteanu dau lecții pesediștilor nemțeni, conducând în continuare ședințe la PSD și luând decizii ca și cum toare ar fi bune și frumoase. Așa s-a întâmplat și ieri, când cei doi inculpați au condus ședința Comitetului Executiv PSD Neamț în care s-a discutat, printre altele, despre modul de implicare a PSD în popularizarea referendumului din 6-7 octombrie.

(Sursa foto: Facebook.com)

Daniel MURARU

Citeste si:

DNA confirmă dezvăluirile atacul.ro. Președintele Consiliului Județean Neamț, trimis în judecată în afacerea „Școala Icușești”

„Zestrea” lui Arsene de la DNA. Inculpatul din fruntea CJ Neamț mai este vizat în câteva dosare penale

Arsene, un nou dosar la DNA. Ar fi cerut o șpagă de 1,3 milioane de euro unui afacerist ieșean

Șpaga încasată de fostul deputat Munteanu a atras atenția Departamentului de Stat al SUA

Deputatul Munteanu, judecat pentru o șpagă de 400.000 euro, vocea PSD: „Conducerea PSD acordă sprijin total pentru Shhaideh și Plumb”

Mafia transpartinică. Cum a luat deputatul Munteanu șpaga de 400.000 de euro de la „căpușa” lui Blaga și Pinalti

Dosarul de corupție al ex-deputatului Munteanu s-a reluat de la zero la Tribunalul București

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

5 comments

  1. mihnea 2 octombrie, 2018 at 14:28 Răspunde

    Are cine-i asculta.PSD nu mai are membri seriosi care sa-i scuipe intre faruri. Au ramas cativa pensionari senili si o sleahta de PDL isti credinciosi lui Pinalti, dati acum in custodoa chiorului. In fruntea lor a fost pusa (***) , cea care isi infige cu curaj mandibula in limba romana si care pentru rezultate de exceptie la scoala generala de la Calu Iapa a fost unsa sefa organizatiei PSD Piatra Neamt. Este ajutata de doua lichele comuniste , DVC si Puscas zis Gargara. Asta- i pesedeu?

  2. janel iosub 2 octombrie, 2018 at 14:38 Răspunde

    Este si firesc si normal ca cei doi inculpati sa ofere cu generozitate lectii inepte societatii, atata timp cat justitia ii tolereaza si solutioneaza dosarele cu viteza luminii stinse!

  3. mihnea1 2 octombrie, 2018 at 17:19 Răspunde

    Doar simpla fotografie a celor doi inculpati provoaca un dezgust fara seaman. Toata viata lor politica a stat sub semnul spagilor, combinatiilor, santajului, amenintarilor. Nu sunt vorbe mari si nici jigniri, este trista realitate. Din pacate sunt suficient de multi oameni needucati sau de o moralitate indoielnica care sustin aceasta grupare de criminalitate socio-sconomico-financiara. Adica fura si distrug tot ce ating, inclusiv destine. Nu au Dumnezeu. Singura lor credinta este banul. Absolut orice este tratat prin prisma castigului. Parafrazandu-l pe poetul Alui Gheorghe, traim vremuri ce ar trebui marcate de sentimente unice, marete, avand in frunte hoti, inculti, oameni fara frica de Dumnezeu. Fiecare va plati, nu vor scapa. Niciunul!

  4. Ion 2 octombrie, 2018 at 21:04 Răspunde

    Sunt curios sa aflu care dintre primarii PSD au purtat tehnica de interceptare ambientala la ziua lui Arsene. Abia astept stenogramele…

  5. constantin 3 octombrie, 2018 at 08:52 Răspunde

    Nici nu mai trebuia sa prezentati imaginea lor.Este prea mult fiindca le pronuntati numele.Cauza principala pentru care a decazut social-democratia ,la nivel european, este faptul ca liderii lor de la toate nivelele au devenit bogati prin coruptie.Noi radeam cand citeam in diferite doctrine politice „ca cei mai rai sunt burghezii proletari.Acum priviti la chipul lor.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.