5 responses

 1. mihnea
  octombrie 2, 2018

  Are cine-i asculta.PSD nu mai are membri seriosi care sa-i scuipe intre faruri. Au ramas cativa pensionari senili si o sleahta de PDL isti credinciosi lui Pinalti, dati acum in custodoa chiorului. In fruntea lor a fost pusa (***) , cea care isi infige cu curaj mandibula in limba romana si care pentru rezultate de exceptie la scoala generala de la Calu Iapa a fost unsa sefa organizatiei PSD Piatra Neamt. Este ajutata de doua lichele comuniste , DVC si Puscas zis Gargara. Asta- i pesedeu?

  Răspunde

 2. janel iosub
  octombrie 2, 2018

  Este si firesc si normal ca cei doi inculpati sa ofere cu generozitate lectii inepte societatii, atata timp cat justitia ii tolereaza si solutioneaza dosarele cu viteza luminii stinse!

  Răspunde

 3. mihnea1
  octombrie 2, 2018

  Doar simpla fotografie a celor doi inculpati provoaca un dezgust fara seaman. Toata viata lor politica a stat sub semnul spagilor, combinatiilor, santajului, amenintarilor. Nu sunt vorbe mari si nici jigniri, este trista realitate. Din pacate sunt suficient de multi oameni needucati sau de o moralitate indoielnica care sustin aceasta grupare de criminalitate socio-sconomico-financiara. Adica fura si distrug tot ce ating, inclusiv destine. Nu au Dumnezeu. Singura lor credinta este banul. Absolut orice este tratat prin prisma castigului. Parafrazandu-l pe poetul Alui Gheorghe, traim vremuri ce ar trebui marcate de sentimente unice, marete, avand in frunte hoti, inculti, oameni fara frica de Dumnezeu. Fiecare va plati, nu vor scapa. Niciunul!

  Răspunde

 4. Ion
  octombrie 2, 2018

  Sunt curios sa aflu care dintre primarii PSD au purtat tehnica de interceptare ambientala la ziua lui Arsene. Abia astept stenogramele…

  Răspunde

 5. constantin
  octombrie 3, 2018

  Nici nu mai trebuia sa prezentati imaginea lor.Este prea mult fiindca le pronuntati numele.Cauza principala pentru care a decazut social-democratia ,la nivel european, este faptul ca liderii lor de la toate nivelele au devenit bogati prin coruptie.Noi radeam cand citeam in diferite doctrine politice “ca cei mai rai sunt burghezii proletari.Acum priviti la chipul lor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop