3 responses

 1. stupidsocks
  octombrie 2, 2018

  Ca se cumpara in felul asta bunavointa si sprijinul electoral al purtatorilor de sutana, nu mai e nicio noutate! Dar e greu de priceput de ce, daca tot nu au alte prioritati, stabii de la ceje nu se orienteaza catre parohii mici, de la sate, mai ales unde sunt biserici care de ani de zile sunt in constructie si probabil nu vor fi terminate in urmatorii zece ani. Astia dau sute de milioane pentru lumanarar la o biserica din centrul orasului Piatra Neamt, unde numai saraca nu e parohia si unde nu-i voteaza decat eventual 2-3 pensionare, dar nu le pasa de satele alea amarate, unde parohiile sunt foarte sarace. Se dau bani la protopopiat, care ar putea lesne face cheta printre popii care-si plimba fundurile in audi sau mercedes si se scalda in banii adunati din parohiile lor bogate, dar nu exista nici cel mai mic interes fata de acele catunuri unde din banii adunati de la cei cativa batrani ramasi nu se aduna nici de lemne pentru incalzit biserica in duminicile din iarna.

  Răspunde

 2. Apostol
  octombrie 2, 2018

  Un pervers care crede ca isi cumpara iertarea cu banii nostri. Iar reprezentantii bisericii au devenit o gasca de oportunisti care fac orice pentru inavutire. Cred in Dumnezeu, nu in reprezentantii bisericii care au devenit mult mai pacatosi decat noi, crestinii de rand.

  Răspunde

 3. Mimoza
  octombrie 3, 2018

  I-a citit lui o mimoza numita Nicol dintr-o carte ca ii vor fi iertate pacatele daca da ceva arginti preotilor. Iar Sosetel nu a inteles ca la Dumnezeu nu merge ca la ANI, cu spaga.
  Apropos, care mai e stadiul procesului acestui penal?
  Mai are timp de multe sedinte foto cu slugile dupa el, pe poduri si pe drumuri stricate?
  Rusine Arsene!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop