(GALERIE FOTO) Marcaje rutiere de… noptea minții

2
944

„Bijuteria” de trecere pentru pietoni, realizată de constructorul care a betonat drumul din comuna Negrești (Neamț), pe care am prezentat-o acum câteva zile nu este singura de acest fel. Atacul.ro a identificat, tot în Negrești, alte câteva astfel de treceri de pietoni similare, semn că nu avem de-a face cu un accident, ci cu gafe pe bandă rulantă. Așa cum se poate vedea din fotografiile pe care le prezentăm astăzi, constructorul a amplasat și alte „zebre” total aiurea, fără nicio logică. De exemplu, una dintre ele pornește din rigolă și ajunge… nicăieri. Alte treceri sunt amplasate în zone în care cu siguranță pietonii nu au ce căuta, adică pe câmp. Că lucrurile sunt serioase, în sensul că nu avem de-a face cu niște marcaje trasate din greșeală aiurea, o demonstrează și betonarea stâlpilor pe care urmează să fie montate indicatoarele rutiere „Atenție, pietoni!”. Într-un cuvânt, există suficiente elemente care arată că  lucrarea a fost făcută în bătaie de joc. Altfel nu se explică cum de au fost amplasate aceste marcaje rutiere în zone alese, să spunem, mai mult decât neinspirat. Sătenii cu care am discutat ne-au declarat clar că marcajele au fost trasate aiurea, lucru ușor de observat. Atâta timp cât „zebrele” fac legătura între o zonă în care se află rigole spre o alta, unde se află gardurile cetățenilor, câmp sau zone împădurite, nu poți decât să spui că cineva ori și-a bătut joc, ori are probleme de altă natură. Chiar dacă în proiect marcajele rutiere au fost prevăzute în locurile respective, constructorul ar fi putut să refuze, iar pe baza unei analize scrise să găsească locurile potrivite pentru trecerile pentru pietoni. Să mai spunem că lucrarea nu a fost executată de Asiri International SRL, ci de Gabab SRL, „frățiorul” firmei Asiri. 

Daniel MURARU

Citeste si:

Râsu’-plânsu’. „Zebră” din șanț în… șanț

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

2 comments

  1. valisor 23 septembrie, 2018 at 13:56 Răspunde

    Nu, nu reușesc, am nevoie de ajutor! Ce înseamnă cei doi linii discontinui? Că se poate depăși și încolo și încoace? Ce? Prostia cu zebră? Că dai în șanț, că dai cu oiștea-n gard, directiva de partid tot la faliment te duce!
    Dar de la Rutieră, care e alta decât cacialmaua Locală doar cu „școală de partid”, nimeni nu se simte jignit?! că cine vede și se râde, în primul rând la dânșii se gândește, că „autoritatea rutieră împreună cu Poliția Rutieră”… parcă zice… adică mă întreb dacă au ajuns și ei cârpe-n cur ca noi, prostimea, care nu mai știm să crăpăm lemne?!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.