Arsene, chef de chef la crâșma cumătrului

Home » Administratie/Politica » Arsene, chef de chef la crâșma cumătrului

By admin on septembrie 13, 2018. 4 Comments

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a invitat peste 100 de persoane la petrecerea pe care o va da în cinstea zilei sale de naștere. Inculpatul din fruntea CJ-ului s-a născut într-o zi de 11 septembrie, însă în acest an ziua de naștere l-a prins prins în București unde își petrece cel mai mult timp, de altfel. Cum nu a fost în județ pe 11 septembrie, Arsene a ales ziua de 13 pentru a sărbători alături de prieteni și nu numai, pentru că la petrecere au fost invitați inclusiv consilieri județeni din opoziție. Bineînțeles, au fost invitați și parlamentarii PSD de Neamț, primari PSD, dar și câțiva președinți de consilii județene din Moldova. Oaspeții se vor delecta cu bucate alese și băuturi fine unde în altă parte dacă nu la Turnul Berarilor, restaurantul aflat în proprietatea lui Vlasie Ginel, nimeni altul decât cumătrul lui Ionel Arsene.

Restaurantul Turnul Berarilor

Nu știm ce cântăreți de renume vor gâdila urechile fine ale oaspeților, însă nu este exclus să vină manelistul Florin Salam. Varianta este de luat în calcul, mai ales că Arsene a fost suprins în fotografii la nunta lui Dragnea Jr. în timp ce dansa cu foc (FOTO), ), alături de alți lideri PSD, pe ritmurile manelistului cu nume de mezel. Ginel, patronul restaurantului Turnul Berarilor, este și cel care controlează firma Aqua Parc SRL Roznov, are cele mai multe contracte cu bani publici de la Consiliul Județean Neamț. Recent, firmei din Roznov i-a fost încredințat un contract de peste 50.000.000 de lei pentru lucrări de regularizare a râului Cracău, în zona Slobozia-Roznov. Nu s-a organizat licitație, la mijloc fiind vorba de încredințare directă, banii fiind din fondul de urgență al Guvernului.  

(Sursa foto: cancan.ro)

Daniel MURARU

Citeste si:

Arsene și activul PSD, chef de chef la crâșma lui Ginel-Aqua Parc

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

4 Comentarii la Arsene, chef de chef la crâșma cumătrului

 1. Ion   septembrie 13, 2018 at 2:54 pm

  Si mai controleaza o societate Stef Edil CDP Savinesti cu care merge blat la licitatii. Ambele, AquaPARC si Stef Edil sunt trecute pe numele verisoarei Cadare Ancuta

  Răspunde
 2. mihnea1   septembrie 13, 2018 at 3:15 pm

  Va dati seama ca a invitat cotizantii. Iar va strange bani senatoarea care a descoperit acidul hialuronic la peste 50 de ani. Va folosi prilejul pentru a le transmite tuturor ca el controleaza totul si in scurt timp vor deveni Dumnezei in tara, ca sa-i tina alaturi. Doar ca 75% dintre participanti nu-l cred si abia asteapta sa-l dea jos din toate functiile. Si tot in scurt timp vor deveni istorie neagra. A ales ziua cu ghinion, pentru ca va fi ultima aniversare cu asa alai si din asemenea pozitie. Iar cand o sa cada, nici cumatrul Vlase nu-i va mai da procentele.

  Răspunde
 3. Mimi   septembrie 16, 2018 at 4:18 pm

  Dedicatiile au fost aprobate de Nicol, iar Iosuban s-a ocupat de plasarea invitatilor la mese.

  Răspunde
 4. valisor   septembrie 17, 2018 at 7:50 am

  De data asta, sincer le urez derbedeului și invitaților lui “veșnică pomenire”, cu continuarea “aminti-și-iar decât dracu”! că de criminalitatea acestor blestemați și mie mi-au murit dintre cei dragi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.