Prostia este calitatea fără de care nu ai nicio șansă în România

1
301

Modelul P.L.M.H.I.

Sindromul P.L.M.H.I. a devenit un model în România de astăzi, printr-o ciudată inversare a valorilor și calităților umane. Astfel, prostia este calitatea fără de care nu ai nicio șansă. Uitați-vă la orătăniile din jurul lui Dragnea! Lașitatea a fost transformată într-un soi de înțelepciune care ne-a permis să ne strecurăm prin istorie și să supraviețuim fără demnitate, dar nu mai contează. Minciuna a devenit o adevărată artă diplomatică, astfel că atunci când minte politicianul român nu poate fi acuzat de nimic, el este doar un bun diplomat. Hoția este astăzi cea mai curată activitate umană care aduce bogăție, iar aici ne ajută și experiența acumulată de-a lungul anilor, de la daci încoace. Iresponsabilitatea este corolarul acestor calități și din cauza ei nimeni nu poate fi tras la răspundere. Pentru a consolida acest model, conducăreții noștri au dat și legi în acest sens, încât au devenit infailibili, intangibili și chiar sacri. Cât timp adevăratele calități ca inteligența, curajul, demnitatea, cinstea, responsabilitatea sunt eliminate sau distruse, la ce să ne mai așteptăm? Am subliniat în numeroase rânduri că atâta timp cât binomul Hoț + Prost este la conducere, poporul și țara sunt condamnate la pieire, pentru că acest virus este cel mai periculos de pe planetă.
Se pare că și Dumnezeu s-a supărat pe români, pentru că în loc să îmbolnăvească mamiferele bipede de la conducerea țării și din acea inutilă și păguboasă turmă numită parlament a dat boala în porcii care oricum erau mult mai utili și nevinovați. Modelul P.L.M.H.I. s-a putut impune în România și cu acordul majorității poporului român, prea dependent de fatalitatea mioritică și de expresia „ce să faci, nu-i nimic de făcut! ”
Într-adevăr, dacă secole întregi nu ai făcut nimic, ai fost fugar în propria țară, ai furat de la tine însuți, nu prea ești obișnuit să lupți, așa că accepți cu ușurință să fii condus de un cârd colorat de vietăți țipătoare care sunt imune la normalitate.

(Sursa Foto: www.fluidanims.wikia.com)

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. Dragos 5 septembrie, 2018 at 16:55 Răspunde

    E drept, greu vom reusi sa ne adunam in jurul unor idei solide precum libertatea de a-ti exprima opinia fara sa suporti consecinte. Iar nemernicii exact pe asta mizeaza, ca suntem dezbinati. Dezbina si condu, asta au facut nenorocitii in fiecare comunitate. Dar eu sper sa ne revenim curand.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.