7 responses

 1. Eugenia
  septembrie 5, 2018

  Toti o apa si-un pamant. Oglinda directorului de la DN sunt chiar drumurile din Romania, oglinda lui Dragnea e Belina, a lui Soseta termopanu, a lui Daea porcina, a lui Rotaru castelul lui cu turle verzi samd.

  Răspunde

 2. sergiu
  septembrie 5, 2018

  oare domnul Arsene pe 10 septembrie isi mai face poze pe pod si se mai lauda de realizarea lui?????

  Răspunde

 3. V.Vasile
  septembrie 5, 2018

  Cand spui domn, deja respectul este in prim plan deci asociind aceasta expresie respectabila cu arsene, este un act de necuviinta !

  Răspunde

 4. constantin
  septembrie 5, 2018

  Nici vorba sa fie respectat termenul.Mai bine de 30 zile cand era soare nimeni nu lucra.Acum au inchis de tot drumul pe sub pod dar fara a veni cineva sa toarne betonul.Bataia de joc e la ea acasa.Bine ca se circula fara probleme la Tg.Neamt.Acolo trebuie preluat traficul de la autostrada Iasi-Tg.Neamt.Dupa ce se va termina cu Gabi Firea atunci Arsenie poate pune o vorba buna.Pana atunci marele licurici e la capitala.Traiasc PSD!!!

  Răspunde

 5. stupidsocks
  septembrie 5, 2018

  va intrebati degeaba de ce se lungeste! cu mai putina superficialitate in informare, ati fi aflat va nu se mai lucreaza la pod in mod serios cam de cand au inceput decopertarea. Aia cu ploile e abureala, ei nu au lucrat nici dupa ploi! De saptamani bune nu mai vine nimeni la pod sa lucreze! Si vor veni ploi adevarate si ninsori si podul risca sa se rupa, pur si simplu, pentru ca structura e si mai fragila acum! De bataia de joc la adresa celor care trecem cu masina pe pod, n-are rost sa mai vorbim! Si nici de nesimtirea lui Arsene si a alora de la Drumuri Nationale. Ar trebui blocat drumul de tot, ca o forma de protest, sa se afle in toata tara cum isi bat astia joc de noi! Si apoi luati la tinta cu laturi si oua clocite Arsene, Soroceanu si toata sleahta lor, inclusiv panaramele din presa care ii pupa zi de zi in cur si ne spun ca e normal sa dureze mult lucrarile, ca e treaba grea si ca, vezi Doamne, si la Maracineni au durat mult! Ca la cata minte au, doar astea le pot fi argumentele si doar de o umilire publica de nivelul asta, pot ei sa se simta lezati!

  Răspunde

 6. Mihaela
  septembrie 5, 2018

  “Panaramele din presa”? Domnule cu nume ciudat, va rog sa vorbiti cuviincios. Daca nu toti din presa sunt pusi numai pe criticat sau injurat nu inseamna ca aveti dreptul sa vorbiti in asemenea hal.
  Poate si in presa din neamt sunt unii care vor sa vina si cu solutii nu numai cu critici inutile, sa promoveze realizari, sa faca ceea ce se numeste “presa pozitiva”.
  E adevarat ca sunt poduri la care reparatiile au durat si mai mult si oamenii au si inteles problema nu au stat numai sa injure pe facebook.
  Revizuiti-va limbajul, va rog.

  Răspunde

 7. G Popa
  septembrie 6, 2018

  Doamna Mihaela, aveti dreptate, realizarile domnului Arsene trebuiesc stiute de cetateni pt ca el trebuie reales in mandatul urmator. Am totusi o intrebare:de ce mananci cacat?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop