4 responses

 1. janel iosub
  august 28, 2018

  A fi daltonist e una, prost e cu totul altceva, insa a fi bandit este o virtute in municipiul si judetul nostru!! A.N.I sufera de sindromul imunoindiferentei mai ales ca la butoane sunt ciumpalacii din PSD!

  Răspunde

 2. FLORIN
  august 28, 2018

  ”Carmen Saeculare”si tot ce are legatura cu acest asa zis ”centru de cultura”….nu este altceva decit o modalitate de a sifona banii de la bugetul acestui judet.

  Daca sunt buni atunci pot face bani singuri fara nici un fel de buget ducindu-se la concerte si spectacole unde ii vor plati cei care sunt amatori.

  De ce trebuie sa plateasca cetatenii acestui judet acest asa zis centru cultural?

  Citi din cetatenii acestui oras/judet au auzit de „Carmen Saeculare”?

  1%?2%?E ridicol….

  Acesti bani pot fi folositi pentru cetatenii acestui oras care se confrunta zi de zi cu mizeria,indolenta si nepasarea autoritatilor corupte care ”nu au bani” sa repare bancile din acest oras,sa inlocuiasca pubelele vandalizate,sa faca curatenie in zonele turistice sa repare parcurile de joaca,sa asfalteze gropile,sa monteze un sistem video de supraveghere in tot orasul,etc

  Care este sensul acestui centru daca noi nu avem educatie si cultura in scoli si licee unde rata de analfabeti este de peste 80%…

  Ca sa cheltui zeci de miliarde pentru a o tine pe aceasta cucoana Carmen Nastasă si centrul ei este o bataie de joc.

  Răspunde

 3. mihnea1
  august 28, 2018

  Tipa este doar o unealta in mana gastii de hoti. A inceput sa constietizeze ca vor fi consecinte destul de grave pentru smecheriile facute pentru altii, dar e greu sa mai iasa din combinatii. Initial ar fi vrut sa renunte si sa plece la Buc, ajutata de un nou prieten de acolo. Dar la decizia lui Arsene nu a mai plecat din functie, unde se incalzea sa vina delatorul cablat Barbuta, specialist in toate. Pentru sacrificiul ei mai primeste resturi ca sa mai poata trai si ea decent. Ma mira ca vad renault-ul in declaratie, despre care credeam ca l-a confiscat CFR-ul.

  Răspunde

 4. G Popa
  august 28, 2018

  Toate (***) care au incalzit canapeaua lui Sosetel au ajuns vedete

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop