Tensiuni în ALDE Neamț. Dialog halucinant între ministrul Gavrilescu și subprefectul Ungureanu

7
355

Gabriela Gavrilescu, Ministrul Mediului, venită în Neamț la sfârșitul săptămânii trecute pentru a căuta soluții pentru rezolvarea poluării Lacului Bicaz și pentru investițiile Hidroelectrica, nu a avut cum să rateze întâlnirea atât de mult așteptată de o parte a membrilor din ALDE Neamț. Deși timpul a fost scurt, ministrul Gavrilescu, care este vicepreședinte ALDE la nivel central, a mers la sediul ALDE din Piatra Neamț, unde a discutat cu membrii de partid. Nicolae Doru Ungureanu, subprefectul de Neamț, susținut de ALDE Neamț, s-a plâns că atât el, cât și Ion Asaftei, vicele CJ Neamț, nu mai fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU). Pentru a-i fi mai clară situația, ministresa l-a întrebat pe Ungureanu ce atribuții are el în calitate de subrepefect, iar răspunsul a produs stupoare, lăsându-i cu gura căscată pe cei prezenți.

Ministrul Gavrilescu: Ce atribuții aveți, domnule subprefect?

Subprefectul Ungureanu: Eu sunt în concediu!

„Norocul subprefectului a fost că în sală se afla și Iulian Jugan, fostul subprefect, care a intervenit, sărind în ajutorul lui Ungureanu. Jugan i-a spus Grațielei Gavrilescu care sunt atribuțiile lui Ungureanu, semn că cel din urmă nu le prea știa”, ne-a declarat un aldist. Jugan este directorul Agenției pentru Protecția Mediului, instituție aflată în subordinea Ministerului Mediului.

A urmat intervenția lui Viorel Bălțătescu, membru vechi al ALDE. Bălțătescu s-a plâns Grațielei Gavrilescu că în Neamț ALDE nu a primit funcțiile stabilite în protocolul PSD-ALDE de la centru. Ajuns cu o mică întârziere la ședință, Ion Asaftei, președintele ALDE Neamț, a încercat să-l combată pe Bălțătescu și să o convingă pe Gavrilescu că lucrurile nu stau așa. Astfel, Asaftei a arătat că subprefectul este de la ALDE, că șeful de la APM la fel (n.r. lucru absolut fals, Jugan nefiind membru ALDE), dar și că șeful de la Garda de Mediu, Iftimie Petrariu, este tot „de-al nostru”, adică de la ALDE. În acel moment, Bălțătescu a izbucnit, spunând că Petrariu este omul lui Arsene și al PSD-ului și că nu a fost niciodată membru al ALDE. Discuțiile în contradictoriu au continuat, iar Grațiela Gavrilescu a plecat, spun sursele noastre, nemulțumită de ceea ce a găsit în organizația ALDE Neamț. Și nici nu avea cum să fie mulțumită, atâta vreme cât există membri care se plâng că la ALDE Neamț lucrurile nu merg cum ar trebui.

Daniel MURARU

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

7 comments

  1. constantin 14 august, 2018 at 08:24 Răspunde

    Nu inteleg de ce nu s-a facut intalnirea la Hanul Razesilor.Vedeti ce a riscat Asaftei si cum apar discutiile.Noroc ca ministru e bramburica si nu le are cu viata politica.Incolo constat ca cei de la ALDE Neamt s-au rotunjit de cand sunt la putere iar Asaftei cu Petraru bate campii.Petraru prin natura primei meserii nu are voie in politica.El raporteaza in alta parte.

  2. V.Vasile 14 august, 2018 at 11:31 Răspunde

    Vai de mama noastra !
    Vorba unui cunoscut personaj, eu cu cine votez ?
    Nu este nevoie de multi neuroni sa-ti dai seama de cardasiile ce vor distruge Romania.
    Unul ca Arsene dicteza tot dar absolut tot in judet privind functiile publice, la propunerile lui, Dragnea a numit tot felul de curiozitati in unele institutii centrale, persoane cu IQ de toata jena….

  3. Codrin 14 august, 2018 at 12:32 Răspunde

    Asaftei a vândut de mult partidul pentru avantajele lui. A luat de la fiecare din cei enumerați pentru „sustinere pe posturi. Fraierii din partid sunt cu munca, de vânzarea posturilor se ocupa altcineva.

  4. Stefana 15 august, 2018 at 10:00 Răspunde

    IN cartea AIUD INSANGERAT,fostul detinut politic DUMITRU CARAZA spunea ca era urmarit la fabrica CEAHLAUL unde lucra de securistul ASAFTEI.AR fi bine de verificat aceasta informatie.LUcrurile se pot verfica de oricine ar deschide cartea si are citi.DESPREV BALTATESCU,NUMAI CINE nu stie poate spune aiureli. BALTATESCU a fost consiLier local 96-2000 PNL Cerveni,INTRE 2000-2004 a trecut la pnl,consilier local pnl cu ARNAUTU PRIMAR,intre 2004-2008 a fost consilier local PSD LA targu neamt tot cu Arnautu primar,intre 2008-2012 ,consilier local Pdl cu Arnautu primar,apoi PRESEDINTE MISCAREA POPULARA TARGU NEAMT IN 2013,apoi ALDE LA COMANDA PSD!!Acum traieste din lucrari de TERMOPANE DATE DE ARSENE SI HARPA SA N FACA FOAMEA!! ASTA E OMU…FOST CHELNER INAInTE DE 89 SI BARMAN LA restaurant BROASCA VERDE TARGU NEAMT.Chelner ca si actualul viceprimar Apopei ..la aceeasi crasma.

  5. valisor 15 august, 2018 at 11:43 Răspunde

    Când eram mititel mă filozofeam în mintea mea mititică că ce să mă fac când voi fi mare. Timpul a trecut da tot nu m-am priceput și uite așa am crescut dincolo de mare de de-acu’mă chiar îngrijorează cum a trecut spre micșorare. Dacă ar fi de dat la timp reset, știu clar ce-aș vrea de mititel să mă fac când ar fi să cresc iar mare. SUBPREFECT, asta M-AȘ FACE, că tare mi-ar plăcea ca ATRIBUȚIILE MELE SĂ FIE SĂ FIU ÎN CONCEDIU și cu dințișorii m-aș ținea de asta… PÂNĂ LA PENSIE!
    Tensiuni în ALDE? Hai să le facem pace! Să le picăm tensiunea, să le luăm dracului lumina! Și lui ei și lui ceilanți derbedei!

  6. Acatrinei Ionel prisecaruta 15 august, 2018 at 11:45 Răspunde

    Alde are directori la apdrp ilisei,Apia dorneanul și ambrozie,bumbu Octavian la fast și toți raportează atât la ouatul cat si

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.