Consiliera inculpatului Ionel, ironii de cartier despre protestul Diasporei: „Se pare că nici muia nu mai mobilizează ca altădată!”

19
1187

Nicolea Husaru (FOTO), consiliera de imagine a inculpatului Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, poreclit și „Șosetă”, după episodul de acum câțiva ani când a apărut într-un filmuleț deoecheat, a fost plină de ironii la adresa celor care, aseară, au protestat la București împotriva găștii Dragnea. Lăsând la o parte faptul că Husaru nu face altceva decât să se îngrijească de imaginea inculpatului Arsene, care păstorește una dintre cele mai corupte instituții din județ, fără ca nimeni să vadă asta, aroganțele postate pe o rețea de socializare despre protestul Diasporei arată caracterul infect al unora dintre cei plătiți regește din bani publici. Să dai „mulinițe, mulinițe” din poziția de mare creator de imagine este degradant, în primul rând, pentru tine ca femeie, ca mamă, dar și pentru tine ca reprezentant al unei instituții publice.

Chiar dacă ești acasă, în timpul liber, nu înseamnă că tu, om plătit din bani publici să te ocupi de imaginea județului, poți folosi degajat limbajul de mahala. Oricât de supusă ai fi șefului și partidului său, „mulinițele” și expresiile de genul „Muia nu mai mobilizează ca altădată” parcă nu-și au locul în vocabularul unui consilier de imagine.

 

Acum nu știm dacă ironiile de cartier debitate de Husaru au fost aduse la cunoștința publicului cu ajutorul tabletei sau telefonului plătite din bani publici, însă ar trebui să ne reamintim că Husaru, ca mulți alți oameni de pe lângă Arsene, se bucură de o groază de privilegii. Toate plătite din bani publici. Nicoleta Husaru a fost și consiliera președintelui Agenției Națioanle pentru Resurse Minerale (ANRM), dar și membru în Consiliul de Administrație la Romatsa. A stat la București numai câteva luni, după care a revenit alături de Arsene. Cât a stat la București a locuit, cel puțin o perioadă, în apartamentul unui inculpat. Care inculpat a uitat să-și treacă imobilul în declarația de avere. Nu vă spunem cine este inculpatul, pentru că vă dați seama singuri.

 

A plecat de la ANRM după ce a intrat în conflict cu penalul și inculpatul Dorinel Ursărescu, fost deputat PNL de Neamț, care acum este consilier al președintelui ANRM. În perioada domniei lui Pinalti, Husaru a fost purtător de cuvânt la Primăria Piatra Neamț. Considerată apropiată a deputatului PSD Ciprian Șerban, zis și „Suculeț„, numele lui Husaru a fost amintit într-un dosar de corupție. Vorbim de ancheta procurorilor DNA în cazul unei investiții a firmei deputatului Suculeț la Girov, respectiv înzestrarea localității cu „beculețe” la suprapreț. Datele noastre arată că Husaru ar fi fost martoră la o discuție foarte interesantă care ar fi avut loc între Suculeț și fostul primar al comunei Girov, pe tema beculețelor.

(Sursa Foto: facebook.com)

Daniel MURARU

Citeste si:

Sinecură pentru fostul purtător de cuvânt al CJ Neamț. Nicoleta Husaru, membru provizoriu în CA la Romatsa

(FOTO DOCUMENT) La Consiliul Județean Neamț, fițe pe bani publici

„Mimoza” a ajuns consilier al premierului Dăncilă. Pentru a nu mai scrie despre Oana Bulai, ex-prefectul a încercat să ne închidă gura cu bani

DNA confirmă dezvăluirile atacul.ro. Președintele Consiliului Județean Neamț, trimis în judecată în afacerea „Școala Icușești”

Jenant! Combinatorul penal Dorinel Ursărescu este consilier personal al președintelui ANRM

În afacerea „Ledurile deputatului Suculeț”, DNA are suspecți. A fost începută urmărirea penală pentru abuz în serviciu

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

19 comments

  1. FLORIN 11 august, 2018 at 09:32 Răspunde

    In ciuda ironiilor de gradinita,PSD-ul s-a facut de cacat cu actiunea violenta stupida si infantila fara nici o justificare impotriva manifestantilor din piata.

    Husaru,PSD s-a facut de cacat incepind cu numerele alea si terminind cu protestele de aseara.V-ati dat singuri foc la valiza exact cum a facut mafiotul de Ponta la alegerile prezidentiale.Cit de prosti trebuie sa fiti ca sa nu invatati nimic din propriile greseli?

    Asta arata gradul de prostie si neprofesionalism din acest partid care promoveaza numai analfabeti si oameni de nimic in tote structurile guvernamentale.

    Pacat ca astfel lupta impotriva statului paralel care exista in realitate este compromisa.

  2. janel iosub 11 august, 2018 at 09:37 Răspunde

    In primul rand nu-i sta bine unei femei sa foloseasca un astfel de limbaj de mahala, insa probabil ca asa vorbeste in mod obisnuit! In al doilea rand, ea este consiliera presedintelui CJ-Neamt si ii face o reclama nemaipomenita acestuia! Dar stiti celebra vorba romaneasca: ‘Cei care se aduna, se aseamana”!!! In rest, totul dupa chipul si asemanarea lor!

  3. Nicoleta 11 august, 2018 at 09:58 Răspunde

    PSD-UL CA PARTID SE DESFIINTEAZA IN CATIVA ANI..SEFII DIN JUDETE UMPLU PUSCARIILE..ALTII FUG DIN TARA,,,ALTII RAMAN PE DRUMURI…ASA CA SINGURI ISI TRAG M–-IE CAT INCAPE INCEPAND DE ACUM.SPOR LA TREABA TOVARASI!PROST TARE SA FII SA FACI CE AI FACUT.AUN INTRAT SINGURI IN PLASA.LA ALEGERI CE FAC??? IAU M–IE?????

  4. Diana 11 august, 2018 at 11:17 Răspunde

    Specimenul care debiteaza asemenea ineptii nu poate fi considerata femeie. Muia (gura, conform DEX), este singurul ei argument. Acesta a fost si pe vremea lui Pinalty, si pe vremea colaborarii cu accente pnl-iste, dar mai ales acum cand fisa postului include activitati pe parcursul tuturor celor 24 de ore ale unei zile. Excrementele verbale ale (***) sunt consecinta unui nou episod halucinogen prin etajele Chaplin’s-ului. Dupa o perioada in care a avut gura plina, pe munti, la nunti, acum ii pleaca pastorul in concediu dar cu familia. Ea ramane cu (***). Frustrarea ca nu poate deveni o Irinuca a lui daddy autohton o impinge sa vorbeasca despre muie. Chiar si in post. (***), sa ai parte doar de (***)in viata, la propriu si la figurat. Tot o (***) vei ramane, o (***) fata de care noi, femeile, ne delimitam. Iar cat de curand vei deveni o penibila care va cere ceva de lucru ca sa te poti intretine, pentru ca cei care te folosesc vor ajunge unde le e locul si nici macar scrisorile tale siropoase nu-i vor mai ajuta.
    P.S. Profita de saptamanile astea in care mai guverneaza gasca de hoti sa poti folosi apa la discretie. Dupa ce vor pleca iar vei ramane fara apa.

  5. FLORIN 11 august, 2018 at 15:10 Răspunde

    Apropo,l-am vazut si pe (***) de Marcoci unul din cei mai mari paraziti pe care i-a produs acest judet,un rebut in politica care de 20 de ani nu a facut decit sa deturneze banii publici catre firmele de cacat la care era in spate…..s-a gasit el sa comenteze la Husaru ca ultimu lingau ….zicala”ride ca prostu”i se potriveste perfect.

    Marcoci,esti jalnic si penibil.Ai ajuns la virsta pe care o ai sa ii cureti pantofii lui Husaru pentru citeva firmituri pe care ti le arunca Arsene.

    Prostii de la PSD l-au reactivat ca sa completeze echipa de hoti si incompetenti cu care vor sa lupte impotriva statului mafiot.

    Rizi si cu curu.

  6. Marinela 11 august, 2018 at 18:35 Răspunde

    Husaru era prin campania de la locale in echipa lui Chitic si Barjovanu. Cei doi si-au dat seama cate parale face asa ca a ajuns specialista in M**E (in sensul de GURA, cf DEX) de manuta cu Olaru care accepta toate (***) si care e folosit pe post de paravn, de (***). Si oricum Romel nu o folosea si el decat pentru a mai afla barfe din alte cafenele politice.
    Nu stiu despre povestile cu (***) pe care le zice cineva de mai sus cat or fi de reale – dar circula si astea – dar stiu sigur ce efecte da la mandruta asta cu GURA mare amestecul de (***) cu (***). E o (***) pe care o folosesc cativa indivizi ca Arsene si altii de aceeasi teapa. Nici trecutul la Primaria condusa de Pinalti nu o avantajeaza, nici pedioada de afaceri in care a lucrat mana in mana cu Viorel Andrei pre numele real Plesan sau Plescan.
    O (***) care nu stie sa faca nimic, copiaza citate se da ganditoare dar e vai de fundul ei. O (***), o trista ca si stapanii ei PSDisti. (*******)

  7. mihnea1 11 august, 2018 at 19:37 Răspunde

    Ce limbaj de mahalagioaica. Vorba dlui Muraru, pe banii nostri. Cred ca sunteti constienti ca acesta este limbajul pe care-l foloseste si cu seful ei. Daca nu ar fi acesta dialogul dintre husaru si arsene, aceasta nu si-ar fi permis sa posteze asa ceva. Ba mai mult, cred ca el a fost de acord sa posteze mizeriile acelea. Mie mi se pare nepotrivit sa auzi din gura unui barbat asemenea limbaj, daramite sa auzi de la o femeie cu pretentii de (prea)apropiata a vatafului judetului. Mai devreme, s-a trezit vataful si ne tine lectii despre cum se conduce o tara. Chiar asa, cum se conduce? Cu aceste specimene gen OB, husaru, nastase, florentina moise, kuzmaniovici etc in functii cheie? Sa furati tot ce misca? Doamne, cine a ajuns sa ne tina lectii, ce (***)!

  8. dzzz 11 august, 2018 at 23:32 Răspunde

    La ce te poti astepta de la un partid de hoti, analfabeti, incompetenti si ticalosi?
    Cam cata materie cenusie are (***) despre care se face referire in articol, daca produsul finit al muncii ei „de consiliere” este taranusul smenar, cu outfit gay si discurs de manelist, care s-a protapit cumva, in mod regretabil, in pozitia de presedinte al CJ? Totusi, dra. nesatisfacuta are o scuza pentru limbajul folosit: a parazita un parazit nu e in mod sigur o ocupatie placuta.

  9. Gianina 12 august, 2018 at 04:01 Răspunde

    MURARULE TU ESTI O (***) CU TOT NEAMUL TAU. CAND TU IL SLUGAREAI PE TARATA BRAZDA ACOLO IN CERCUL ALA DE PUTERE SE VORBEA DOAR CA LA BISERICA NU? TU SI ALTI CATIVA FRUSTRANTI DIN PRESA VA LEGATI TOATA ZIUA DE OAMENI DE VALOARE DIN JUDET. UITA-TE FRAERE CATE REALIZARI SUNT DE CAND E PRESEDINTE DOMNUL ARSENE IAR ZIARISTII CU CARE COLABOREAZA EL STIU SA SCRIE ARTICOLE SI REPORTAJE FRUMOASE SI CORECTE NU CA TINE SI (***) DE BALANESCU.
    VA VINE RANDUL LA TOTI!!!!!!!!!! (***)!

    Admin.: Daca n-o fi cu banat, draga Gianina, data viitoare te rog sa scrii normal. Majusculele astea sunt enervante si obositoare. Ele se folosesc in anumite situatii, dar nu cred ca nu stii acest lucru.Aaa, inca ceva, ar fi frumos sa te abtii de la amenintari. Nu de alta, dar unei domnisoare frumoasa si desteapta, cum banuiesc ca esti, draga Gianina, nu-i sta deloc bine sa faca spume la gura de la nervi. De ce sa ne enervam, cand putem combate cu calm?

  10. janel iosub 12 august, 2018 at 08:10 Răspunde

    Adevaratii bisnitari din TG Neamt vin cu rugamintea expresa, sa nu mai spuneti ca Arsene a fost bisnitar, fiindca le facem breasla de ras!! El schimba….resturi, maruntis! Si tot ei au relatat un episod extrem de hilar si anume ca acum cativa ani Arsene si-a cumparat de la kil un PARDESIU si s-a uitat vreo ora in oglinda de mandru ce era!! Asa ca majoritatea din TG il cunosc de PARDESIU.

  11. Scutaru 12 august, 2018 at 11:09 Răspunde

    Nicoleta, PSD-ul ca partid este desfiintat deja. A fost confiscat si folosit in alegeri , dupa care rand pe rand, toti membrii marcanti ai partidului inlocuiti cu oamenii lui Stefan care au luat partidul in concesiune.La baza , au ramas doar niste pensionari inconstienti gen batrana aia care e si consilier si care nici nu stie ce masina are in curte. Va dati seama? Au fost aduse deasemenea rudele si curvele sefului. Unde-i deci PSD-ul? Cand vor simti ca pierd puterea toti se vor cara la partidul care va castiga alegerile. Pensionarii insa nu. Ei raman acolo, anchilozati si asteptand sa mai vina o data traseistii sa le mai dea 50 de lei.

  12. Florin G 12 august, 2018 at 14:03 Răspunde

    Așa se întâmplă când nu gândești. Ce ar trebui să o pună pe gânduri pe aceasta femeie: cu cât ajungi mai sus, cu atât prăbușirea e mai dureroasă.
    Nimeni nu știe ce-ti poate oferi ziua de mâine.
    Poți fi cineva, azi și maine poți fi un nimeni.
    Nu există suiș fără coborâș.

  13. (***) PSD,(***) "DUOAMNELOR" CARE MANINCA (***) DIN (***) 12 august, 2018 at 14:07 Răspunde

    Nicoleta, de ce minți, că albina n-are dinti!!! Si eu am visat ca „duoamne” ca tine vor face (***) prin Italia, că aici (***)! Te-ai descurcat de minune! Dacă măcar ai fi tăcut, txxxxxa!

  14. Bunelul 13 august, 2018 at 22:35 Răspunde

    Pe undeva are dreptate,De cand cu „muie psd” ,nici muia nu mai este ce a fost.Pai,nu credeti ca este corect? Care om normal la cap,se mai simte bine cand muieste niste curve penale,niste babe spurcate,curve si astea,ceva barbati ,la care se aplica vorba din batrani „barbatu sa fie putin mai urat ca dracu” Poate ca sunt si dezaxati,ce se pot bucra la o muie cu panaramele din psd,insa pentru majoritatea ..muiepsd este un „sacrificiu ” destul de serios.#muepsd

  15. Stefan 14 august, 2018 at 08:52 Răspunde

    Scutaru are dreptate, Arsene a umplut PSD de fosti PDL-isti, turnatori si pitipoance.Nu stiu ce are in cap, se vede ca nu este interesat sa castige nici Primaria Piatra Neamt, nici primaria Roman.Probabil, are blat cu PNL sa-si imparta judetul….Nu ar fi de mirare, fiindca el si Cozmanciuc ciripesc in acelasi loc!

  16. Scutaru 15 august, 2018 at 12:16 Răspunde

    Amestecatura asta dintre PSD si PDL la care s-au adaugat curvele personale ale sefului, este complet ilegitima.Daca cineva ar deschide o actiune in instanta, lucrurile ar fi legiferate.Adica la Neamt PSD nu exista. Simionica a fost scoasa in strada ca un caine raios. Nu merita prea mult, dar ma rog, legal era altfel. A fost pusa Varlan, catelusa credincioasa a lui Pinalti, cu tema precisa: PSD sa se topeasca incet incet in PDL. Membrii biroului alesi in Conferinta nu au mai fost convocati la sedinte. rand pe rand, scaunele lor au fost ocupate de figuri dubioase trimise de Soseta , fara o aprobare in Conferinta. Si au trecut de atunci 3 ani. Intelegerea a fost facuta de Pinalti cu Soseta(pe atunci pardesiu) in schimbul unor avantaje reciproce. Lui Pinalti sa nu i se descopere dosare grele in privinta primariei PN, iar Soseta sa castige si el (vezi dosarul cu 100000Euro din care avea voie sa-si traga si el ceva).Prostanacul a acceptat crezand ca va ajunge si el pe un cal alb ca mentorul sau, aflat atunci pe unul in buiestru. Si uite asa, cel mai mare partid din Romania a ajuns la mana smenarilor, curvelor , comunistilor ratati si tradatorilor. Adica in disolutie.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.