9 responses

 1. Nelu
  august 10, 2018

  Numai bazaconii scriti aici, pseudo-jurnalistilor! Domnu Ciobanu este un om cinstit, a dat banii avocatilor nu ia bagat el la el in buzunar. Iar Publiserv nu a pierdut inca procesul ci doar o prima batalie, la apel se poate antampla orice.
  Punet mana si invatati cum se scrie un articol sau un reportaj.
  Oameni buni mai cititi bazaconii din astea, cititi ziarpiatraneamt.ro care e un sait cu stiri adevarate.

  Răspunde

 2. Gheorghe
  august 10, 2018

  Nelule , cred ca te-a bătut soarele in cap! Cum de lipsești din pista de la protest ?
  (***) ipocrit ce ești, pupincurist !

  Răspunde

 3. valisor
  august 10, 2018

  Nelule, pune mâna de te culcă! Nani-nane, bazagoane!

  Răspunde

 4. Elvira
  august 10, 2018

  Ce a facut traseistul asta ca sa pretinda atatia bani? Ce CV are? In ce fabrici a invatat meserie? Tara asta trebuie arsa si colonizata cu nemti. Alta solutie nu-i

  Răspunde

 5. stupidsocks
  august 10, 2018

  Ieu sant de acord cu d-nul Nelu. Asta nui articol profesionist, scriti numa rautati si nici nu stiti carte! ziarpiatraneamt e cel mai tare sait de stiri, un ziar adevarat, scris de un ziarist cinstit, cu multa carte. Ar trebui sa invatati de la el sa fiti profesionisti si neutri. D-nul Iosub intodeauna a scris corect despre Publiserv si na loat niciodata bani deacolo sau de la altii! El scrie corect si de d-nul Arsene si de d-nul Chitic, care si ei sant oameni la fel de cinstiti ca si el. Nu ca saitul asta care ia bani de la dusmani!

  Răspunde

 6. Vladimir
  august 10, 2018

  Nelule, tocmai ti-ai declinat identitatea! I(***) in blana lui Nelu! Ce surpriza! Oricum, cartea de clasa a v-a e edificatoare pentru persoană si ziari(***)agramat.ro. În alta ordine de idei si pe înțelesul tău, la stina cu tine, flăcău!

  Răspunde

 7. FLORIN
  august 11, 2018

  Vina este exclusiva a analfabetilor din PNL/PDL in frunte cu consilierul karatist a lui peste prajit si bine inteles specialistul in cafele Birjoveanu.

  In prostia lor fara margini l-au dat afara abuziv pe Nita desi orice oligofren stia ca aceasta actiune ilegala se va solda cu un proces unde Nita va cistiga 100%.Asa cum au fost multe altele.

  Bataia de joc este ca acesti bani vor fi platiti din taxele si impozitele noastra si nu din buzunarele acestor impostori care pe linga faptul ca delapideaza bugetul local isi mai fac si RAZBUNARILE PROPRII TOT PE BANII NOSTRI.

  Pentru asta trebuie sa iasa in strada prostii analfabeti de cetateni tiganizati ai acestui oras.

  Răspunde

 8. mihnea1
  august 11, 2018

  E atat de plin judetul asta de cinstiti, dar jaful continua atotcuprinzator. O facatura ieftina. Nu m-ar mira sa o dea la pace reclamantul cu vreun decident de la publiserv si sa imparta banii. Doar ca mai stiu si alti Janei.

  Răspunde

 9. constantin
  august 12, 2018

  Te apuca rasul cand vezi cum anumiti indivizi isi dau cu stangul in celalat picior si jefuiesc bugetul local.Nu sunt de acord ca acel jurist angajat la Publiserv nu putea duce litigiu de munca.De regula consilierii juridici sunt specializati pe litigii de munca si litigii aparute in executarea contractelor economice.A fost o gaselnita sa invoci inainte de judecata recuzarea juristului.De unde stiau ce de la Publiserv ce v-a face Nita.Dar pe cine a avut Nita avocat?Negocierea cu avocatul se face pe fiecare dosar si nu pe intreaga cauza.Nici un avocat profesionist nu-ti cere toti banii odata.Exemple de prosteala sunt mult.Eu cred ca cei de la Publiserv au dorit sa piarda acest dosar iar cineva sa ciupeasca un comision.Cum ar putea unicul actionar al societatii sa faca asemenea cheltuiala fara sa-l intereseze.Pentru ce se primeste indemnizatie de sedinta la societatea in cauza?Nici o instanta de bun simt nu admitea cheltuieli de judecata 18.000 lei pentru o asemenea cauza.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop