5 responses

 1. V.Vasile
  august 7, 2018

  Unui amarat care isi ridica o locuinta, legea ii impune sa angajeze diriginte de santier pentru a veghea ca lucrarile sa se faca conf. proiectului aprobat.
  Intr-o normalitate, problema se rezolva simplu, se verifica proiectul daca este prost, plateste cine l-a aprobat, daca este corespunzator, raspund cine a semnat receptia si constructorul.
  Cu incredintarea directa, cat a costat lucrarea, ar avea cine sa cerceteze…..

  Răspunde

 2. Nicoleta
  august 7, 2018

  Nici digul de la Targu Neamt zona Humulesti IMTF nu are deloc fier.Au luat imprumut cateva plase SUDATE de fier de la Cuiu Cojocaru ,le-au pus pe pozitie ,apoi le-au returnat.DIGUL DE LA OZANA TG NEAMT NU ARE FIER !ASTEA SUNT LUCRARI LA CARE S-A FURAT 50-70% DIN MATERIALE,PROIECTUL E FACUT INCOMPLET DIN BIROU…SI RECEPTIA SE FACE POLITIC.TOATE ASTEA S-AU FACUT PRIN 2008-2010 PE VREMEA LUI PRUTEANU PRESEDINTE CJ.

  Răspunde

 3. mihnea1
  august 7, 2018

  Aici ar trebui sa intervina procurorii sa-i intrebe de sanatate. Si nu numai in acest caz. Daca verifica proiectul tehnic vor ramane stupefiati, probabil. Din cauza acestor hoti, oamenii din zona si-au pierduta case, acareturi, gospodarii-. Cine le plateste lor paguba? Nici nu vreau sa ma gandesc ce sume exorbitante au decontat pentru mizeriile alea cu putin ciment. Nu au frica de Dumnezeu, nenorocitii. Cate astfel de lucrari sunt un adevarat pericol? Si unde mai pui ca acum, probabil, dupa ploile astea, vor dori sa incredinteze alte lucrari firmelor de casa. DNA, sa vina sa va ia!

  Răspunde

 4. Marinica
  august 8, 2018

  Da (***) ala de ala apele romane pe care nu-l mai misca nici un regim de la putere, Pavaleanu, chiar credeti ca nu stie, nu a semnat si nu a mancat deloc usturoi?

  Răspunde

 5. himmler
  august 9, 2018

  Multi vorbesc aiurea,problema nr 1/proiect prost pentru a lua din forta apei trebuiau turnate evazat sau in trepte si nu mai sapa apa sub dig, iar daca se mai punea si fier totul era super ok

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop