8 responses

 1. John
  august 7, 2018

  Politic, de cine era sprijinit Lazăr?

  Răspunde

 2. mihnea1
  august 7, 2018

  Incerc sa inteleg cate ceva, ca doar nu putea obtine Lazar, de unul singur, “excedentul” de 2,2 milioane de lei. In CA-ul acelei perioade care erau membrii? Lazar putea face de capul lui hotia? Un exemplu, nu era si vesnicul DVC la ciolan atunci? Dar merg mai dreptate si intreb, Curtea de conturi a verificat achizitiile acelor ani? De regula, ei descopera daca un kilogram de cuie costa mai putin in realitate decat pe factura, iar acum nu au descoperit ca un tomograf a fost achizitionat la un pret dublu? E vorba de 2,2 MILIOANE de lei!!! Am vazut comparatia facuta de d-voastra cu Suceava. E sfidator si strigator la cer. Urmeaza “investitia” facuta de Arsene la pediatrie. In plus, urmariti cui va “incredinta” lipirea polistirenului pe peretii spitalului, proiect declarat castigator de ADR. Chiar daca intarzie plata, nimeni nu scapa nepedepsit.

  Răspunde

 3. janel iosub
  august 8, 2018

  Perfect adevarat DAN CONSTANTIN NU trebuie tras la raspundere? Sau poate urmeaza!!!

  Răspunde

 4. V.Vasile
  august 8, 2018

  Corect comentariul D-lui Mihnea

  Răspunde

 5. Elvira
  august 8, 2018

  Iar DVC? Pana cand acest (***) ne va manca salariile si pensiile?

  Răspunde

 6. Ghio
  august 8, 2018

  Eu nu mai sper nimic. Totul e pierdut. Ce a mancat lupul e bun mancat. Da vreau si eu, ca simplu cetatean, ceva. Un lucru simplu, usor de facut. DVC si Puscasu sa ma (***) . Sa poate? E voie de la Soseta? Daca nu, cu aplecaciune il rog, sa (***) Pentru relatii suplimntare, apelati Dex-ul.O sara cu bine(de la mine)!

  Răspunde

 7. valisor
  august 9, 2018

  Ghio, După cenzură se vede că nu la DEX trebuie apelat, ci la imaginația perversă din străfundurile fiecăruia. Părerea mea e că nu trebuie să soliciți aprobare, ci să o impui… CU PARUL!

  Răspunde

 8. Florin
  august 9, 2018

  Asemenea tunuri nu pot fi date așa, de unul singur. Și nici în 2 sau 3. Cu siguranță “beneficiarii” sunt mai mulți. La fel de sigur e că s-au crezut bine protejațîn. De către cine? Asta-i întrebarea!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop