6 responses

 1. mihnea
  august 6, 2018

  Calicu-i si fudul. In jurul casei e plin de cacati iar el asculta manele si-si cumpara X6. In cazul de fata , meniul este cu marinata de OB-uri si chiloti…

  Răspunde

 2. mihnea1
  august 6, 2018

  Probabil turistii si localnicii ar fi fost mult mai multumiti daca sumele respective s-ar fi cheltuit pentru a face curatenie pe lac si in imprejurimi. Acestia sunt alesii nostri. Pe vremuri, astfel de momente erau adevarate sarbatori si nici un organizator nu ar fi indraznit sa ignore mizeria pentru ca ar fi raspuns cu functia. O sa vedem analfabetii, pardon, alesii neamului cum se inghesuie sa faca fotografii pt FB pe scena si care le vor spune bicajenilor cat de mult ii pretuiesc si cat de binecuvantata este zona cu marea dintre munti. Deja imi vine greata. Doar Iosuban va vorbi despre cat de frumoasa e activitatea, avand in vedere ca va lua tainul. Cand nu primea spagi pt ode ataca orice manifestare spunand ca nu e ca la … Harghita. Azi il intreba pe Arsene, dupa ce semna o noua smenuiala gen anvelopare la spital cu manglitorii de la ADR, ceva de genul…ce avem noi aici? Ce ati semnat azi? Dupa ce a inchis inregistrarea au discutat despre suma care e alocata pentru publicitate in acel proiect. Acum intelegeti de ce scrie el atatea idiotenii despre proiect?

  Răspunde

 3. valisor
  august 6, 2018

  De Ziua Marinei visez să nu se vadă gunoiurile din lac de capuri de moțoci. Decât visez. Da zău că-s pornit ca coasa să-mi fie plină dă fer!

  Răspunde

 4. constantin
  august 7, 2018

  Credeam ca acest primar batan si harsit de vremuri are bunul simt si isi cere scuze ca de aceasta data nu are ce sa ofere placut pentru cetateni si turisti.Dar nu boala comunista si psd-ista nu are limite si continua sa duca mai departe minciuna.Cu ce realizari deosebite doreste primaria sa vina in intampinarea cetatenilor?Imediat apare Puscasu si il lauda pe primar ce om deosebit si ce mari realizari sunt la Bicaz.Sa curga vinul spumos si frigonul Paunilor ca totul este bine.Masa de protocol la Restaurantul fabricii de ciment sau la doi si 1/4 la baraj.

  Răspunde

 5. G Popa
  august 7, 2018

  Cum sa nu frate, acest (***) de Puscasu cum apare pe masa o sticla colorata cum isi inroseste gusa si incepe sa trancaneasca si sa culeaga scame. (***) asta a trait o viata din banii tai.

  Răspunde

 6. mihnea1
  august 7, 2018

  Dl Valisor, mare dreptate aveti de o perioada de timp. Nemernicii astia trebuia alungati cu coasa. Si trimisi unde le e locul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop